View Single Post
  #86 (permalink)  
Vechi 28 oct 2009, 15:26:48
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnal de ne-mancat noaptea - dara

Dara,tot al meu era si topicul lui Tom Venutto.Mie mi s-a descis o noua lume in fata ochilor citind cartea lui,.Adica a fost ca si cum era pus la un loc tot ceea ce stiam eu despre nutritie ,sport si slabire.
Eu Monti nu am incercat,dar principiile le stiu.Nu sunt de acord nici cu Monti,cum nu sunt de acord cu nici un fel de dieta care taie total ceva din ceea ce corpul nostru are nevoie.In cazul lui carbohidratii,care trebuiau redusi la 0 daca se putea.Nu spun ca e ok sa mananci zahar,dar avem nevoie si de carbohidrati,si de grasimi,si de proteine.Cred ca la concluzia asta ai ajuns si tu tinand cont ca ai slabit si te-ai ingrasat de cateva ori.
Ma surprinde cat de matematic e totul,sau nu matematic,stiintific.Stiu atat de multe chestii despre nutritie,si mai este inca destul loc.De exemplu am luat de la Monti chestia cu separarea mancarurilor si incerc sa o pun in practica pe cat posibil.Adica,sa mananc fructele separat de masa,nu ca desert si chestii de astea mai generale.
Cred ca multi suntem rezistenti la insulina,dar nu stim.De fapt citind cartea lui Monti mi-am pus prima oara problema asta si am gasit acolo si simptomele rezistentilor la insulina.Si m-am regasit,normal.La care se mai adauga bineinteles un ovar cu chisturi si alte chestii care ma fac sa cred ca sufar si eu de asta.
De aceea mi s-au parut super interesante interventiile tale de la inceput,pe langa numarul de kilograme slabit.Sper sa ne gasim timpul sa facem un subiect,pentru ca daca macar 10 fete din toate asculta de sfaturile bune si tot am facut ceva.
Plus ca eu oricum vreau sa aprofundez subiectul pentru mine,si ma bazez pe tine de corecturi,pentru ca as vrea ceea ce gasesc sa pun si pe site.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]