Deci ..iti voi explica exact ce si cum
pt crema : 1.freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc si devin ca o spuma.
2.peste galbenusuri adaugi faina sau amidon si amesteci in continuare pana se fac pasta .
3.pui laptele la fiert impreuna cu esenta de vanilie (daca ai zahar vanilat il adaugi la sfarsit cand e gata sa nu isi piarda din aroma )
4.dupa ce a fiert il torni in fir subtire peste galbenusuri si pui amestecul pe foc pana se ingroasa .
5.hidratezi gelatina in putina apa cat sa o acopere
6. cand s-a mai racit putin crema adaugi gelatina si o amesteci pana se dizolva complet.
foietajul il iau din comert ,eu doar il coc
iti las si reteta sa iti fie mai usor
crema : 1 l jumate lapte
8 galbenusuri
8 linguri zahar
8 linguri amidon sau faina
1 esenta de vanilie sau 2 pliculete zahar vanilat
zahar pudra pt decor