Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnal Adelina Mihaela - Despre experienta unei gurmande tinere

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 19:52:51
Adelina Mihaela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta personalizata
Date: 160cm, 57.3kg
Mesaje: 67
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Adelina Mihaela - Despre experienta unei gurmande tinere

Buna, sunt Ada si am 19 ani. In primul rand tin sa imi exprim recunostiinta pentru ca aceasta comunitate exista; de cateva zile de cand tot bantui forumurile am acumulat multe informatii si am gasit nu numai o motivatie noua, pe care nu credeam ca pot sa o am, ci si forte noi, pentru a adopta un stil de viata sanatos.

Consider ca dupa experientele avute in materie de slabit acesta e un moment bun sa privesc lucrurile mai in serios. Si ce moment propice mi-am gasit... exact in preajma bacalaureatului.

Deci in momentul de fata am 159 sau 160 de cm inaltime si cantaresc 59,8 kg. Recordul meu, "performanta" la care am reusit sa ajung acum doi ani si pe care am avut-o un pana luna trecuta (!) este de 65 de kg.
Ajunsesem sa ma conformez cu ideea. M-am obisnuit cu aceeasi imagine din oglinda in tot acest timp si regret, nu aveti idee cat de mult, ca nu am facut mare lucru in aceasta privinta.
De ce? Iubitul meu ma consola cand ma lamentam, spunandu-mi ca sunt perfecta pentru el, etcetc, ii aplicam sentinte de genul "dragostea e oarba" etc,. Nu ma ajuta prea mult. In sensul ca, incercam diete noi si nu reuseam sa le tin mai mult de cateva zile incat ba isi gasea vreun eveniment sa sarbatorim gatind ceva bun, sau mereu venind in vizita cu briose sau ciocolate sau sticle de vin dulce.
Of. Nu incerc sa ma justific deloc, doar vreau sa punctez faptul ca acum absolut nimic nu ma mai tine pe loc, simt o forta noua in mine de care am inceput sa ma folosesc de cateva zile si care da rezultate

Spuneam ca pana luna trecuta am avut 65 de kilograme. Dupa ce am practicat celebra infometare vreo 3 saptamani, (de fapt a fost un fel de dieta Dukan, dar intr-o versiune mai extrema ) am reusit sa ajung la 60 de kilograme; nu am idee cum am putut sa ajung aici atat de repede, stiu insa ca nu e de durata si ca efectele adverse vor aparea daca nu privesc problema din alta perspectiva. Acum, imi e foarte frica sa nu iau in greutate ce am dat jos. Diferenta e vizibila, ma simt ok, deja alti blugi mai largi pe care ii purtam stau sa cada de pe mine, insa as dori in urmatoarele doua luni sa slabesc sanatos alte 8 kilograme. Aici interveniti voi, sper sa ma puteti ajuta si sa ma primiti printre voi

Asa, in legatura cu organismul meu, eu consider ca reactioneaza pozitiv la diete, mai in toate cazurile. In sensul ca, slabesc repede daca nu mananc multe calorii, bineinteles la care se adauga si sportul (jogging, dansez, fac volei foarte des, insa restul oscileaza, nu am avut un program stabilit in tot acest timp)
Cred ca as fi fost capabila sa slabesc mai repede, avand in vedere cata miscare fac pe zi. Dar v-am spus sunt .. sau mai degraba eram o gurmanda.

In momentul de fata este a patra zi cred, cand imi planific meniul aici la voi in comunitate, si ma simt excelent, am mancat pe saturate numai lucruri bune si am reusit sa tin in frau echilibrul proteine-fibre-carbs-grasimi-glucide pentru ca mi se arata evidenta cu fiecare element adaugat in meniu. Ma ajuta enorm Cred ca aceasta feature este preferata mea.

Incerc sa imi gatesc dulciuri in casa si sa inlocuiesc notoria faina alba cu tarate de ovaz sau faina de ovaz, si imi fac rulade dietetice cu branza degresata sau placintele cu mere, tiramisu dietetic cu esenta de rom si toate alea. In aceasta privinta iubitul ma sustine, ca si familia de altfel, de cateva zile toata lumea e mobilizata si inspirata sa gateasca mai sanatos si "ia hai sa vedem ce mai scoatem azi din meniu... hai sa nu mai punem deloc sare in salata astazi, ce ziceti?" si ma bucur ca ma sprijina. Multumesc pentru ca imi oferiti posibilitatea de a avea controlul absolut asupra alimentatiei pe care vreau sa o fac sa devina perfecta.
De bauturi carbogazoase si covrigi si sticksuri si chipsuri, foietaje si croissante fug ca de lepra. Imi e cam greu sa ma abtin de la alcool dar fac eforturi
Sunt doar un pic ingrijorata de faptul ca, meniurile mele "pe saturate" abia daca depasesc 800-900 de calorii stiu ca nu e bine, in sensul asta nu stiu ce sa fac si ce sa mai adaug ca sa nu stric echilibrul de care am vorbit (adica sa nu depasesc limita de nutrienti)
__________________
Perseverance is the key to all your wishes. ->->-> ~Jurnalul meu~
Adelina Mihaela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 661 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #2 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 20:33:29
Khali's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Buna, Ada,

Am citit cu placere povestea ta, scrii tare frumos

E minunat ca ai un support system solid in jurul tau, ca te ajuta familia si cei dragi si ai pornit foarte bine pe drumul asta. Intr-adevar, trebuie sa mai cresti treptat numarul caloriilor, pentru ca altfel organismul va crede ca e foamete, isi va incetini rata si apoi, pe masura ce inaintezi in varsta, exista riscul sa te ingrasi si cu aer, cum se zice si ar fi pacat.

O zic eu, patita, dupa yo-yo-urile din adolescenta, metabolismul meu isi revine greu si chiar daca am renuntat la faina alba si zahar de vreo 2 ani, mancand asta doar la rare ocazii, tot slabesc greu, chiar si cu sport. Tu, avand o varsta asa frumoasa, ai toate sansele sa reusesti sa controlezi asta si sa atingi o greutate pe care sa o si mentii apoi toata viata destul de usor, daca te tii de obiceiurile sanatoase.

Ar fi util sa ne spui cam ce mananci, ca sa se poata vedea ce poti adauga. Cum probabil stii deja, un regim sanatos de viata trebuie sa cuprinda legume variate, proteine de calitate, grasimi sanatoase, fructe moderat. Poti creste nr caloriilor destul de comod daca consumi 20-30 gr de miez de nuci, migdale etc, de exemplu.

Mult succes si ne mai citim, o seara frumoasa!
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #3 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 21:12:40
Adelina Mihaela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta personalizata
Date: 160cm, 57.3kg
Mesaje: 67
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Buna Khali, multumesc pentru sfaturile date O sa fiu foarte atenta de acum inainte.
Nu ma incumet sa scriu cu cata usurinta imi satisfaceam toate poftele pana acum, in schimb ai aici lista cu absolut tot ce am mancat azi. Alimentele de aici se numara printre preferatele mele si impreuna insumeaza cum am spus, un pic peste 800 de calorii

La micul dejun am mancat vreo 200 ml de iaurt Vio degresat, l-am impartit in doua pt ieri si pt azi. Tot aici si jumatate de grapefruit si o cana de ceai de tei cu indulcitor.
Gustare pe la ora 12 cred ca am luat-o, am mancat un mar mare verde dintr-un chiosc cand ma decideam ce sa iau (nu obisnuiam sa mananc multe mere, asa simple, nici nu prea le observam prin magazine sau la piata, dar ma redescopar chiar o sa mananc si maine)
Am ajuns acasa pe la 3 si ceva si am mancat niste ficatei fripti, cu doi castraveti la otet =p~ mm~
Am mai mancat pe parcursul zilei, ca gustari, un baton de cereale de piersici de la Stilla, care imi place la nebunie si imi satisface pofta de dulce imediat, niste rondele de orez expandat (vreo 3-4 in total parca), si o rosie. La cina am savurat o ciorba de legume "ca la mama acasa" ca o sa imi fie foarte dor de ea cand o sa plec, si pe la 8 am baut o cana de lapte Fulga degresat.
Nu am resimtit foame deloc pe tot parcursul zilei, doar abia abia acum ce mi se mai face un pic fomita dar oricum ma culc si nu o sa mai mananc nimic azi. Si cam atat. Maine vreau sa ma tin sa-mi iau pentru o masa niste ton maruntit in suc propriu.
__________________
Perseverance is the key to all your wishes. ->->-> ~Jurnalul meu~
Adelina Mihaela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 661 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #4 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 21:34:03
jessik's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

la micul dejun poti manca mai multee
e prea putin iaurt si ceai..
nu trebuie sa mananci iaurturi sau lactate f degresate.. ele totusi au grasimi bune.. si sunt ok pt organism
ceva cereale integrale, fara zahar.. sau o feliuta de paine neagra.. multe legume.. fasole, linte.. iti pot aduce calorii sanatoase
__________________
inceputul e greu
  #5 (permalink)  
Vechi 02 iun 2012, 06:16:25
Adelina Mihaela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta personalizata
Date: 160cm, 57.3kg
Mesaje: 67
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Good point, ar trebui intr-adevar sa adaug la iaurt sau la lapte niste cereale, fulgii de ovaz am inteles ca sunt buni nu?
As vrea sa imi spuna slabutele veterane daca fac vreo gresala in meniul de azi, la micul dejun. Avand in vedere faptul ca nu o sa ma intorc acasa decat in jurul pranzului, si o sa consum cateva calorii pe drum, am optat pentru ceva mai consistent decat ieri.

Pana cand o sa imi procur eu cereale m-am gandit sa adaug in cateva lingurite de crema de branza proaspata, alte lingurite de tarate de ovaz
Mai am si niste ceai de tei indulcit cu o rondica de orez expandat, doua oua fierte micute (dar am pastrat din ele doar un galbenus), si o rosie. N-am mai mancat oua de cateva zile de asta mi-am permis



Edit : Hopa, am uitat sa mentionez ceva. Calculatorul spune ca sunt in total 238 de calorii
__________________
Perseverance is the key to all your wishes. ->->-> ~Jurnalul meu~
Adelina Mihaela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 661 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Adelina Mihaela; 02 iun 2012 at 06:30:10.
  #6 (permalink)  
Vechi 02 iun 2012, 07:16:43
Adelina Mihaela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta personalizata
Date: 160cm, 57.3kg
Mesaje: 67
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Si acum, din lipsa de ocupatie, ca iubitul mi-a propus de ieri sa mergem azi la un jogging prin copou dar vad ca inca nu se trezeste , o sa postez imagini cu "evolutia" asta nesanatoasa pe care am avut-o in luna mai. E de asemenea pentru a mentine evidenta cu "before/after" care imi place mie cel mai mult si pe care abia astept sa o postez luna viitoare



Primele doua sunt dintr-o vacanta de anul trecut si ultimele doua sunt la cursul festiv de absolvire de acum cateva zile.
__________________
Perseverance is the key to all your wishes. ->->-> ~Jurnalul meu~
Adelina Mihaela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 661 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #7 (permalink)  
Vechi 02 iun 2012, 10:46:29
jessik's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

super ideaa cu poza la micul dejun haha
e bine.. poti manca mai multa branza.
si nu te feri de oua.. ele iti dau energie.. si poti manca de mai mutle ori pe sapt.
arati bine la 60
ca gustari.. sunt bune nucile, alune, migdale.. in cantitati mici.
imp e sa nu iti fie foame. ca seara de foame o dai pe mancate.. asa patesc eu
dim poti manca pe saturate daca stii ca ai o zi lunga, si la pranz nu apuci multe
__________________
inceputul e greu
  #8 (permalink)  
Vechi 02 iun 2012, 11:41:54
Adelina Mihaela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta personalizata
Date: 160cm, 57.3kg
Mesaje: 67
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Da, asa e, si eu sunt extrem de tentata sa mananc seara dar mai am noroc ca daca ma iau cu altceva, dispar poftele Si multumesc frumos totusi am un tel si o anumita greutate la care vreau sa ajung si nu ma las pana nu ajung la finish Jos kilogramele!
__________________
Perseverance is the key to all your wishes. ->->-> ~Jurnalul meu~
Adelina Mihaela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 661 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #9 (permalink)  
Vechi 02 iun 2012, 21:33:32
happygirldiana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Buna,Adelina!Am venit si eu sa iti urez multa bafta cu dieta Dukan si sa iti atingi scopul cat mai curand si cat mai sanatos!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #10 (permalink)  
Vechi 03 iun 2012, 06:50:17
Adelina Mihaela's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta personalizata
Date: 160cm, 57.3kg
Mesaje: 67
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Despre experienta unei gurmande tinere :D

Buna Diana, multumesc pentru urare si ca ai trecut pe aici! :*

Astazi, la micul dejun, am incercat sa fac o omleta la cuptor (2 oua, lapte, un praf de sare si de tarate de ovaz) pe care am umplut-o mai apoi cu ardei gras. La desert am un pic de orez cu lapte si stafide , la care se adauga bineinteles nelipsitul, indispensabilul si mirobolantul ceai de tei.

__________________
Perseverance is the key to all your wishes. ->->-> ~Jurnalul meu~
Adelina Mihaela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 661 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
 

Informatii despre slabit
adolescente, calorii, d, dieta, experienta, gurmande, jurnale, sanatos, slabit, tinere


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Jurnal Mihaela (BantiQ) BantiQ Arhiva jurnale slabit 204 18 sep 2011 12:40:39
O casutza si o bancutza pentru viitoare slabutze...Jurnal Mihaela Mihaela777 Arhiva jurnale slabit 50 29 mai 2011 08:38:06
Jurnal Alina Mihaela alydily21 Arhiva jurnale slabit 2 01 apr 2011 08:04:58
Grasuta cu experienta :) spatzi Arhiva jurnale slabit 28 25 oct 2009 19:44:34
Motivatia necesara pentru slabit... Jurnal Mihaela :D mich3lline Arhiva jurnale slabit 17 15 oct 2009 14:06:51

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole