View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 09 feb 2010, 23:58:28
andra_aly's Avatar
andra_aly andra_aly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit Re: Putin ajutor cu un regim, please?

Citat:
Anterior postat de gunther Vezi mesajul
wow, ce promptitudine...super!
In primul rand vreau sa multumesc pt urarile de bun venit.

Ce mananc?...aproape orice, in special carne. Sincer, jur ca am incercat sa mananc mai multe legume, dar pe bune cum D-zeu sa le prepari sa le poti si baga in gura?...Am incercat regimul unui prieten care pot spune ca m-a socat, a slabit aproape 20 kg in 2 luni mancand pe saturate NUMAI CARNE!; fantastic....insa, dupa 8 zile am crezut ca lesin, o prietena asistenta mi-a spus ca am glicemia f jos si ca de aceea aveam acea stare de ameteala, si oricum parca nu mai vroiam sa vad carnea inaintea okilor, as fi mancat si iarba doar sa numai vad carne!
Anyway, ce mi-as dorii eu f mult, ar fi ceva in genul dietelor voastre, pe zile/ore/intervale/etc. Si inca un aspect, cred ca este important sa gasesc o dieta care sa fie mai mult un stil de alimentatie general...pt ca, nu as vrea la un mom. dat sa reneunt si tot ce am "pierdut" sa se reintoarca dublu.
pai da ... chestia cu mancatul mai des dar mai putin chiar ajuta incearca si tu... sau poate te referi a disociata. sincer eu nu cred ca as putea sa o tin
nu as putea sa pap numai fructe intr-o zi sau lactate.. etc. mie nu imi place sa mi se zika ce sa pap. prefer sa mananc mai putin. si sanatos.
dar cu aia si slabesti. iar tu ai zis ca nu vrei. eu zic sa limitezi painea, dulciuri, grasimi(mai ales). daca poti sa le elimini complect. si SPORT in primul rand. asa o sa plece urtica fara kg
Răspuns cu citat