Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Prietenia virtuala

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 13 ian 2011, 15:50:26
laurra's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Prietenia virtuala

Dragele mele slabute,
Am tot stat si am urmarit acest forum si m-am minunat de prieteniile care se leaga aici.
Oare in viata reala daca ne-am fi vazut si vorbit ,tot la fel ar fi fost?Sau mandria ,egoismul nostru nu ne-ar fi lasat sa recunoastem ca pana la urma toti suntem oameni si avem slabiciuni si calitati?
Deseori intalnim oameni care rad cand vad o persona mai plinuta (in cazul nostru) si se distreaza pe aceasta tema ca si cum ei nu ar avea nici un defect.
Si in viata de zi cu zi nu mi-a placut sa rad de necazul altuia si ,am incurajat decizia oamenilor de a face ceva maret ,chiar daca se vedea ca nu este posibil.Urasc barfa si nu dau prilej sa se continuie discutia cand unei persoane i se intampla ceva rau.
Voi ce credeti ar fi avut succes aceste relatii de amicitie?
Acest forum scoate bunatatea din noi?E un fel de eliberare a gandurilor noastre si dorinta de a trai fara ranchiuna ,invidie si nepasare?
Va imbratisez cu drag!
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de laurra; 13 ian 2011 at 15:58:54.
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 13 ian 2011, 19:26:26
Sand's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Prietenia virtuala

Mie mi se pare normal sa se lege prietenii pe forum chiar daca se petrece totul in virtual. Sunt tipe care se si vad in real si se inteleg foarte bine. Nu imi dau seama cum ar fi fost in viata reala toata treaba asta sa ne fi vazut la un club sau cenaclu ceva pentru grasi, parerea mea e ca vazand si auzind pe viu unele persoane...poti sa-si schimbi sau sa-ti adancesti parerea buna sau proasta despre omul respectiv. Depinde, se nasc simpatii sau antipatii. Normal ca fiecare dintre noi are calitati si defecte, nimeni nu-i perfect si ar fi stupid sa ceri asa ceva celuilalt cand nici tu nu esti ("tu" zic in general).

Cred ca forumul scoate exact ce e de scos din fiecare, e un fel de terapie in grup ca sa fiu sincera. E foarte de folos in lupta cu Kg., forumistele si forumistii se sustin clar si sunt foarte saritori sa vina cu sfaturi sau sapuneli cand e cazul. Nu mai zic ce retete bune gasesti aici... Succes tuturor!
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 13 ian 2011, 23:07:53
Mihaela1006's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
Implicit Re: Prietenia virtuala

Forumul este un loc in care gasesti persoane cu aceleasi preocupari, in functie de subiectul ales de administratorul lui, si in mod automat pe baza anumitor afinitati se nasc prietenii virtuale la inceput, care pot deveni reale in timp.
Forumul pentru mamici va lega mamicile, cu informatii specifice si necesare lor, forumul unui software va lega utilizatorii de soft cu problemele ivite in utilizarea zilnica, si asa mai departe.
Pe toti ne leaga si dorinta de a ajuta si de a fi ajutat.

Personal simt ajutorul slabutelor, este palpabil si se transforma de exemplu in puterea de a spune nu unei ciocolate, pentru ca m-am inscris in concursul "bleax dulciuri" si simt ca nu pot dezamagi slabutele daca, poftind la o patratica (chiar si fiind ea de 85% si permisa de dieta mea) cedez si o mananc. Si pentru asta, pentru ca primesc ajutor, de cate ori pot si stiu sa indrum pe cineva, o fac cu placere. Inca nu pot spune ca prieteniile pe care incep sa le leg aici vor depasi granita virtualului, dar pot spune ca fiecare prietena care ma viziteaza si imi scrie o postare in jurnal imi aduce un zambet pe buze si o bucurie in suflet. Nu sunt singura in lupta mea, nu conteaza glumele celor rautaciosi, am putere mai mare si toate pentru ca am langa mine un forum intreg de slabute. Este o problema de viata foarte importanta, aceea de a ne recapata silueta si respectul de sine si toti cei care se ajuta in probleme atat de importante devin prieteni adevarati pana la urma

Sand, ai dreptate... daca in locul forumului ar fi fost un anunt zilnic in ziar de intalnire a celor cu probleme de greutate si alimentatie intr-un loc public, sa zicem o sala de conferinte, in care sa poate vorbi fiecare liber, sala ar fi plina macar 25%? sau veni zilnic unii oameni ca sa faca schimb de pareri? Nici intr-o mie de ani

Multumesc Vadmin, pentru ideie si concretizarea ei intr-un forum atat de prezentabil, complet si usor de accesat, moderatorilor pentru munca lor si tuturor slabutelor pentru ca ne indreptam cu totii impreuna catre o viata mai sanatoasa, fizic si mental.

Si da, forumul scoate astfel partea cea mai buna din noi si cred cu tarie ca si in viata de zi cu zi am gasi aceleasi afinitati si am avea aceleasi tendinte de a ne imprieteni cu cineva ca si online.

Succes in toate slabutelor si slabutilor
__________________
Jurnal Mihaela1006 II, Jurnal Mihaela1006 , Dormi suficient
Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul
Fetelor, nu va mai conduceti dupa iluzii, inca nu s-a descoperit slabirea in cateva zile.
Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Somnul slabeste,e dovedit!
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 04 apr 2011, 14:43:46
mache's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 168cm, 53kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Prietenia virtuala

si eu sunt o fire cit se poate de prietenoasa deci puteti conta pe mine, nu pun in viata pret de ,,carcasa,, fizica , sufletul si ceea ce simtim e tot ce conteaza !
mache, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1613 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1096 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 15 apr 2012, 23:03:53
Ilayna's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2012
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 29
Date: 164cm, 71kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Prietenia virtuala

Interesant subiect , si eu sunt mult mai sociabila pe net , live sunt mai timida probabil ca folosim netul ca pe un paravan de protectie contra timiditatiioricum exista si reversul , apar pe net tot felul de ''smecherasi" care pe viu au nu stiu cate diopri la ochelarii netul bata-l vina !
__________________
Cand o persoana se afla jos in lumea acesta, un gram de ajutor este mai bun decat un kilogram de predica.

Edward George Bilwer-Lytton
Ilayna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1717 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1200 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #6 (permalink)  
Vechi 17 apr 2012, 09:53:04
quarc's Avatar
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Prietenia virtuala

Nu cred ca prietenia are a face cu faptul ca e virtuala. Faptul ca se leaga prin intermediul unui calculator este un amanunt insignifiant.
Cred ca adevaratul liant este interesul comun pe termen lung.

Ma uit la sala. Vin incepatori cu prejudecati si temeri - o sa rada de mine, nu am indemnare, nu stiu nimic - si constata ca nimanui nu ii pasa daca e gras sau slab daca se impiedica sau cine stie ce gargauni. O sa priveasca pe cei avansati cu ochii mari si o sa isi faca cine stie ce idei. Se apropie de unul doi, care il invata bazele si deja se simte mai sigur pe sine. Cu timpul ajunge sa lucreze cu fiecare din club si constata ca nu sunt reci si ca ascund mai multe decat si-ar fi putut imagina. Isi da seama ca nu il ignorau pentru ca era prost sau pentru ca era gras sau ce isi imagina el. Nu il bagau in seama pentru ca fiecare este pentru sine si cand lucram pentu sine cu altcineva trebuie sa fim in armonie caci altfel se poate invata. Armonia nu se poate crea daca nu esti atent numai la celalat si la sine. Dureaza pana inveti sa intri in armonie cu celalat, cu unii te simti mai bine, cu altii nu atat de bine, dar cu toti trebuie sa treci de un anumit nivel de cunoastere. Se creaza perechi si nu am intalnit pana acum antipatii ci doar diverse niveluri de simpatie. Trebuie sa lucrezi si cu cei care nu iti sunt atat de simpatici pentru ca ei stapanesc mai bine unele tehnici si ei te cauta pentru ca stapanesti alte tehnici. Suntem aici pentru multa vreme, toti vrem sa invatam si facem concesii ca sa progresam.

Ma uit la linia de start la curse de 5k. Cursa e scurta, orgoliul este mare, foarte putine prietenii se leaga aici, toti se grabesc. Eventualele legaturi s-au legat in timpul antrenamentului.

Ma uit la lina de start de la maraton. Foarte putine antipatii, putine dar puternice. Majoritatea se inteleg bine din prima. Discuta, fac schimb de experienta si se creaza grupuri care rezista lejer pana pe la km 35. Lumea se intelege altfel cand efortul depus e lung, orgoliile sunt imense si aici doar ca oftica ca X a alergat mai repede decat tine nu este indreptata catre cel care te-a depasit ci catre sine ca nu te-ai putut antrena corespunzator, mai ales ca ai vorbit cu X si ti-a povestit cum s-a antrenat, ce a mancat; nu te poti supara pe un prieten, chit ca l-ai cunoscut acum trei ore.

Suntem animale de haita si cautam companie printre cei cu nebunii similare. Probabilitatea ca o prietenie sa reziste zic ca depinde de nebunie, nu de calea pe care s-au intalnit nebunii.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #7 (permalink)  
Vechi 17 apr 2012, 11:06:11
laurra's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Prietenia virtuala

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul
Nu cred ca prietenia are a face cu faptul ca e virtuala. Faptul ca se leaga prin intermediul unui calculator este un amanunt insignifiant.
Cred ca adevaratul liant este interesul comun pe termen lung.

Ma uit la sala. Vin incepatori cu prejudecati si temeri - o sa rada de mine, nu am indemnare, nu stiu nimic - si constata ca nimanui nu ii pasa daca e gras sau slab daca se impiedica sau cine stie ce gargauni. O sa priveasca pe cei avansati cu ochii mari si o sa isi faca cine stie ce idei. Se apropie de unul doi, care il invata bazele si deja se simte mai sigur pe sine. Cu timpul ajunge sa lucreze cu fiecare din club si constata ca nu sunt reci si ca ascund mai multe decat si-ar fi putut imagina. Isi da seama ca nu il ignorau pentru ca era prost sau pentru ca era gras sau ce isi imagina el. Nu il bagau in seama pentru ca fiecare este pentru sine si cand lucram pentu sine cu altcineva trebuie sa fim in armonie caci altfel se poate invata. Armonia nu se poate crea daca nu esti atent numai la celalat si la sine. Dureaza pana inveti sa intri in armonie cu celalat, cu unii te simti mai bine, cu altii nu atat de bine, dar cu toti trebuie sa treci de un anumit nivel de cunoastere. Se creaza perechi si nu am intalnit pana acum antipatii ci doar diverse niveluri de simpatie. Trebuie sa lucrezi si cu cei care nu iti sunt atat de simpatici pentru ca ei stapanesc mai bine unele tehnici si ei te cauta pentru ca stapanesti alte tehnici. Suntem aici pentru multa vreme, toti vrem sa invatam si facem concesii ca sa progresam.

Ma uit la linia de start la curse de 5k. Cursa e scurta, orgoliul este mare, foarte putine prietenii se leaga aici, toti se grabesc. Eventualele legaturi s-au legat in timpul antrenamentului.

Ma uit la lina de start de la maraton. Foarte putine antipatii, putine dar puternice. Majoritatea se inteleg bine din prima. Discuta, fac schimb de experienta si se creaza grupuri care rezista lejer pana pe la km 35. Lumea se intelege altfel cand efortul depus e lung, orgoliile sunt imense si aici doar ca oftica ca X a alergat mai repede decat tine nu este indreptata catre cel care te-a depasit ci catre sine ca nu te-ai putut antrena corespunzator, mai ales ca ai vorbit cu X si ti-a povestit cum s-a antrenat, ce a mancat; nu te poti supara pe un prieten, chit ca l-ai cunoscut acum trei ore.

Suntem animale de haita si cautam companie printre cei cu nebunii similare. Probabilitatea ca o prietenie sa reziste zic ca depinde de nebunie, nu de calea pe care s-au intalnit nebunii.
Abia acum imi dau seama ca prin acest subiect eu de fapt imi exprimam fobia ,teama de a ma lasa descoperita de ceilalti,cum ai spus si tu mi-era frica sa nu ma judece lumea sau ca nu ma ridicam la inaltimea asteptarilor.Cred ca toata viata m-am confruntat cu aceasta problema(mi-era teama sa spun ceva ca nu cumva sa fiu inteleasa gresit ,sau consideram ca parerile mele nu sunt asa de interesante ca ale celorlalti)
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #8 (permalink)  
Vechi 13 mai 2012, 00:04:12
Alexik's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Prietenia virtuala

Eu cred totusi ca unele prietenii nu s-ar fi legat din cauza aparentelor si de ce sa nu recunoastem , fiecare avem un mic:"scut" pe care aici , avand defecte comune nu l-am folosit

Cred ca prieteniile virtuale se leaga mult mai repede decat cele reale.
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done



Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
ajutor, comunitate, forum, prieteni, prietenie, slabit, slabute, virtual

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
liposuctie virtuala! piersicutapufoasa Tratamente corporale 7 05 apr 2012 23:10:01

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole