![]() |
Re: Jurnal 30+ Loredana
>:D<Multumesc, la fel si tie!
|
Citat:
|
Da, ai dreptate. Azi nu ma mai doare capul. La munca mi-e mai usor, trece timpul mai repede si ce-mi iau la mine, aia mananc...atat ca e dezavantajul ca mananc mai mult dupa ce ajung acasa. E asa fain sa te simti satula. Vreau sa reiau si orele de aerobic martea si joia.
|
Greu tare m-am abtinut azi...e toata casa plina cu dulciuri.
CALORII INGERATE Mic dejun, ora 12:06 Cafea neagra la filtru, fara zahar, 200g - 8 calorii Fructoza, 18g - 72 calorii Carne de porc, proaspata, spata, intreaga, carne slaba (degresata), gatita, la cuptor, 100g - 210 calorii Prânz, ora 12:10 Mujdei de usturoi, 20g - 80 calorii Ardei copti a la Extasssy, 200g - 131 calorii Muschi de porc afumat la gratar, Cetateregala, 100g - 122 calorii Carne de porc, proaspata, prelucrata, ceafa, feliata, carne si grasime, gatita, innabusita, 200g - 526 calorii Gustare 2, ora 17:29 Ciocolata/Tableta cu lapte, fara zahar, cu indulcitori, Sly Diet, 25g - 119 calorii Cina, ora 17:29 Lapte batut 2%, Lidl, 300g - 135 calorii Cascaval, ARO, 42g - 124 calorii Gustare 3, ora 19:44 Seminte floarea soarelui, Fruit Orchard, 30g - 116 calorii -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 1643 calorii ACTIVITATI FIZICE Metabolism bazal - 1408 calorii -------------------------------------------------------------------------------------- CALORII CONSUMATE: 1408 calorii |
Am gasit niste inghetata fara zahar in congelator, mi am satisfacut pofta de dulce. Problema nu e ca mananc o bucata de panettone, problema e ca nu ma mai pot opri dupa...
|
Citat:
|
No, aseara am mancat o bucata pana la urma, trebuie sa marturisesc :)). Dar m-am oprit la aia, adica m-am bagat la culcare. Azi am evitat cantarul si n-am putut inghiti nimic pana la ora 12, am mancat mult ieri, parca mi-era si greata.... Dupa 3 zile de low carb parca nu-mi mai place nimic, mi-am luat un peste, sa mai schimb meniul. Si o varza cu afumatura sau carnati...hai ca suna bine.Azi gatesc, maine merg la sala.
|
Sa fie un inceput de an super bun, cu multe reusite si putine pofte! :)) >:D<
|
Citat:
|
CALORII INGERATE
Mic dejun, ora 13:31 Cafea neagra la filtru, fara zahar, 200g - 8 calorii Fructoza, 13g - 52 calorii Bulgarasi de branza cu smantana dulce 5.5% grasime, Covalact, 180g - 188 calorii Gustare 1, ora 14:15 Nuci, 15g - 99 calorii Prânz, ora 15:59 Sunca afumata, 50g - 189 calorii Masline negre, 35g - 41 calorii Castraveti, 50g - 8 calorii Telemea de vaca, 50g - 137 calorii Cina, ora 13:31 Fast Food, antreuri, file de peste, in aluat sau pane (dat prin pesmet si prajit), 300g - 696 calorii Mujdei de usturoi, 20g - 80 calorii -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 1498 calorii ACTIVITATI FIZICE Metabolism bazal - 1408 calorii -------------------------------------------------------------------------------------- CALORII CONSUMATE: 1408 calorii Cina n-am cantarit-o, am pus eu din ochi, planul era sa bag la cuptor pestele, dar cum am ajuns foarte tarziu acasa...a murit mama cuiva apropiat, maine cred ca ratez sala. Azi mi-e rau, cred ca am exagerat cu cafeaua (din nou) si sunt ft obosita. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 11:58:51. |