Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnalul mamicilor 2011

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #20691 (permalink)  
Vechi 20 mar 2015, 18:47:54
dorutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Cosmina greutatea minina la 2 ani la baieti e cam 10 kg.. daca Razvi ajunge la 11 kg la 2 ani ma declar multumita acum e sub limita.
am inceput sa-i dau si vitamine: A, D3, E, C, B-urile, si mai contine si altele siropul
David dupa vitaminele astea, i-a trecut limba geografica, si atunci nu mai am probleme cu mancarea, atunci cand ii aparea pe limba nu manca mai nimic..
Thomas n-are nimic pe limba?

Da Laura chiar nu sunt pregatita sa ma iau cu leganatul in loc de alaptat.. pt mine e ok asa, nu ma deranjeaza trezirile noaptea.. in schimb cand trebuie sa leagan pe el sunt zombi, plus ca trezim toata casa ca la mine in brate nu vrea leganat numai la taica-sau. oricum ti mai mare dragul cand vezi ce se bucura cand ii dai san atat ziua cat si noaptea probabil ca nu sunt pregatita sa renunt la alaptat.. dar mi-ar fi placut sa accepte cand e nevoie biberonul cu lapte... o sa incerc si cu lapte muls sa vedem atunci.. daca pot mulge ceva
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui dorutza:
CCristina D (21 mar 2015)
  #20692 (permalink)  
Vechi 21 mar 2015, 02:28:02
jessik's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

ziceam de lapte de vaca e destul de ok, si ca varsta, si e si consistent, s-ar putea sa nu se mai trezeasca noaptea. poate dura ceva,. eu cand ii dadema san inainte de somn, se trezea ca inca ii era foame. si chiar daca ii dadeam lv noaptea el sugea putin din sticla, ca ii era somn, asa ca mi-a venit ideea s aii dau seara in loic de san lapte d evaca, si papa cu placere 200 ml, cu 2 3 lg de cereale.
deci clar ca ii tine satul si nu mai vrea noaptea san. eventuial putina apa.
daca zici ca nici el nu prea mananca bine cred ca noaptea ii e foame.
nu are nimic pe limba asa e el. mananca f putin. a nu cred ca are 11 kg, dezbracat haha. e la limita si el. dar tin minte cand avea un an si 2 luni avea 9 kg. si era mai slab ca al tau e mai micut de inaltime/. si am mers la doc, dar atunci era si putin bolnav, si a zis sa nu ii mai dau asa des lm. sa manance mancare. ca daca era dupa el numai lapte. acum mananca. dar nu f mult. lm ii dau de o data sau de 2 ori.
dar sunt copii care mananca si dorm bine dupa intzarcare, eu ma gandesc, macar s anu ii dai noaptea , si ziua mai putin. eu decat sa ma enervez ca nici nu mananca, si se mai trezeste noaptea l-as fi intarcat. dar asa nu ma deranjeaza ,. daca noaptea nu vrea. dupa un an, e deja mare si nopatea cere de foame, sau obishnuinta. thomas nue ra disperat noaptea. mereu vroia doar de 2 3 ori. dar suficient, ca ma deranja din somn, si sa ma pun in pozitie, cu perna, cu sfarcul. nuu
la al doilea copil, o sa fac asta mai devreme., nu mai astept pana la un an si 7 luni.
eu inca il mai legan sa adoarma.dar nu ma deranjeaza ca nu dureaza mult. dar am avut perioade cand urla orice as fi facut. acum e mai ok. seara tot tarziu doarme. ieri desi a dormi numai o ora,. tot la 11 a dormit. mr asa e el.
sunt fericita ca dupa ziua de vit, cand am mancat fructe, sm cazut un kg. super. deci poate asta imi face bien, si scad,. o sa continui.
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui jessik:
alina_neamt (21 mar 2015), CCristina D (21 mar 2015)
  #20693 (permalink)  
Vechi 21 mar 2015, 21:43:04
CCristina D's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 oct 2012
Locaţie: Sighisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: RINA...the end
Date: 165cm, 74.6kg
Mesaje: 4.034
Aprecieri acordate: 5.220
Am fost apreciat(a) de 3.436 ori in 2.551 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Buna fetelor!

Vin sa va cer o părere...Andreiutu meu se pare ca are candida bucala..ce ati folosit împotriva ei?? Mi.a zis pediatra sa.l fac cu bicarbonat...l.M facut de câteva ori si vad ca e ok, dar mai repet sa dispara de tot. Mi.e teama sa nu iau si eu la sâni...mi e tare frica!!
Are putin de tot rosu in gat...a mai plâns pe afara de câteva ori si probabil de acolo se trage (burtica asta...de nu l.ar mai durea, fericit ar fi )si posibil sa aibe sist imunitar putin scăzut si abaparut candida asta urata.

Am comandat la o farma sa.mi prepare glicerina cu nistatina sa folosesc si eu pt sâni....ati avut probleme de genul??
__________________
Jurnal Criss C
CCristina D, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
CCristina D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2230 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1713 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #20694 (permalink)  
Vechi 21 mar 2015, 22:16:28
butterfly30's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.777
Aprecieri acordate: 5.350
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

cris, candida albicans este o ciuperca ce colonizeaza in mod normal pielea si mucoasele la mare parte din populatie, problema intervine atunci cand ea se dezvolta excesiv si provoaca ceea ce numim candidoza, fie ea orala, intestinala, vaginala, etc. putin probabil sa o iei tu de la bebe, probabil a luat-o el de la tine. mai rar se incrimineaza un sistem imunitar slab, mai frecvent este un dezechilibru in ph-ul organismului sau consumul de antibiotice. candida iubeste ph-ul acid, deci simpla clatire cu apa cu bicarbonat dupa fiecare masa pt bebe ar trebui sa fie suficienta. si pt sanii tai la fel. sa nu faci greseala sa te speli cu sapun pe sani mai des de o data pe zi, sapunul tulbura ehilibrul florei care exista in mod normal pe piele permitand unor oportunisti de genul candidei sa se dezvolte in exces. tot din bagajul candidozei mai fac parte uneori aftele bucale, cheilita angulara(zabaluta) si cateva alte afectiuni mult mai rare.
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui butterfly30:
CCristina D (21 mar 2015), dorutza (23 mar 2015), LOREDANA99 (22 mar 2015)
  #20695 (permalink)  
Vechi 21 mar 2015, 22:54:54
CCristina D's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 oct 2012
Locaţie: Sighisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: RINA...the end
Date: 165cm, 74.6kg
Mesaje: 4.034
Aprecieri acordate: 5.220
Am fost apreciat(a) de 3.436 ori in 2.551 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Mulțumesc fluturas:*...asa am zis, merg pe apa si bicarbonat deocamdată si sper ca funcționează
Sanii nu.i spăl cu săpun, stiu ca nu e bine. Sper sa fim bine , sa scapam si de asta! Dar ma întreb cum a luat.o de la mine totusi ....am inteles ca dc eu am candida vaginala , nu are de.a face...ori nu stiu eu bine...

Ce mai fac copilasii tai?? Când ai început sa introduci in alimentație fasolea, varza, legumele de genul...
__________________
Jurnal Criss C
CCristina D, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
CCristina D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2230 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1713 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #20696 (permalink)  
Vechi 21 mar 2015, 23:14:37
butterfly30's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.777
Aprecieri acordate: 5.350
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

fac binisor. bebe a avut un episod mai urat de dermatita atopica, dar din fericire am depasit momentul. mancarurile cu probleme nu le-am introdus inca, pt ca inca are dureri de burtica. la fetita le-am introdus dupa 6 luni, probabil asa o sa fac si acum. am introdus rosiile si ocazional cate un citric, dar sincer ma gandesc ca e posibil ca de la ele sa fi explodat dermatita, nici eu nu mai stiu
daca ai candida vaginala cu siguranta ai si in rest pe piele, implicit pe sani, doar ca pe piele e f putina si nu-ti face probleme. cred ca nu trebuie sa-ti mai spun ca sub nici o forma copilul nu trebuie pupat pe gura, nu-l lasi sa bage manuta in gura ta, etc, nu atat pentru candida, ci pentru multe altele mult mai neplacute.. momentan sunt ocupata, o sa mai intru peste cateva zile sa va citesc din urma sa vad ce mai faceti
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui butterfly30:
CCristina D (22 mar 2015), LOREDANA99 (22 mar 2015)
  #20697 (permalink)  
Vechi 22 mar 2015, 12:55:38
Prapadeala's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

`Cris, ai facut exudat? Si Sebi avea limba alba, dar exudatul a fost curat. Dc iese ceva la exudat, iti da pediatra o reteta in functie de snesibilitatile bateriei
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Prapadeala:
CCristina D (22 mar 2015)
  #20698 (permalink)  
Vechi 22 mar 2015, 18:20:14
CCristina D's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 oct 2012
Locaţie: Sighisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: RINA...the end
Date: 165cm, 74.6kg
Mesaje: 4.034
Aprecieri acordate: 5.220
Am fost apreciat(a) de 3.436 ori in 2.551 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Fluturas ce ai folosit pt dermatita?? Pe noi ne.a ajutat crema de la avenne, foarte bine i.a facut si in 2-3 zile am scăpat de ea...avea o fermatita seboreica la sprâncene....dar e bine ca sti scapat de ea si voi.
Si pe Andrei il mai doare burtica si asa am zis si eu sa mai treacă o perioada fără leguminoasele care baloneaza.
De pupat pe gurita nu l.am pupat niciodată oricat de drag îmi e :X
La sâni nu.mi dau seama dc am candida, simt sfarcurile sensibile si ma dor si sunt rosii, iar asta de câteva zile am observat.

Miha nu am facut exudat...nu a zis nimic pediatra sa.i fac si sincer nici eu nu am zis nimic, dc a zis ea ca e candidoza am zis ca asa e... Sa vedem cum mai e zilele următoare si vad cum fac.
__________________
Jurnal Criss C
CCristina D, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
CCristina D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2230 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1713 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #20699 (permalink)  
Vechi 22 mar 2015, 19:57:18
butterfly30's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.777
Aprecieri acordate: 5.350
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

l-am dat cu exomega si era mai bine,n-ea recomandat doctorita lipikar si vad ca asta nu e la fel de buna, incepe sa-i revina. ufffff.
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui butterfly30:
CCristina D (22 mar 2015)
  #20700 (permalink)  
Vechi 22 mar 2015, 20:12:24
Prapadeala's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Cred ca ai si tu la sani dc sunt asa. Eu recunosca ca aveam la un moment dat sanii sensibili si am citit pe net si doua zile, dupa ce a papat el mi-am dat cu crema cu cortizon. A trecut si nu am mai avut probleme. Dar asta a fost un eveniment izolat, fara legatura cu ce avea Sebi cand era mic
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Prapadeala:
CCristina D (22 mar 2015)
Răspunde

Informatii despre slabit
2011, calorii, dieta, jurnalul, mamicilor, sanatos, sarcina, slabit


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Mihaela1006 - Slabuta 2011 Slabuta Slabute 2011 5 03 sep 2011 00:15:22
Oferte litoral 2011 lacra81 Turism 13 07 aug 2011 12:15:38
Jurnal Berllina 2011 Berlllina Arhiva jurnale slabit 8 13 iun 2011 06:25:17
Mirese 2011 Daniela Anghel Jurnale slabit mirese 18 26 feb 2011 22:14:13
Slabute 2011 Slabuta Slabute 2011 18 11 feb 2011 16:13:16

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole