Planuri pentru 2013
Discuta despre Discutii pe diverse teme in cadrul subiectului Planuri pentru 2013, parte din categoria Discutii generale; Foarte frumos acest subiect.
Eu pentru 2013 as vrea :
- sa slabesc
- sa fac mult sport
- sa ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

04 ian 2013, 09:54:49
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport
Date: 157cm, 57.2kg
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 418 ori in 292 mesaje
|
|
Re: Planuri pentru 2013
Foarte frumos acest subiect.
Eu pentru 2013 as vrea :
- sa slabesc
- sa fac mult sport
- sa raman nefumatoare
- sa ma distrez mai mult
- sa invat sa fiu mai fericita
- si, bineinteles, fericire si sanatate pentru familia si prietenii mei
alinutzik, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1178 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

04 ian 2013, 15:49:47
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
|
|
Nu cer nimic pompos anul asta. Pentru ca pot sa imi ating orice obiectiv legat de viitoarea cariera, de facultate, chiar de socializare. Vreau sa fiu impacata cu mine. Atat. Nici slabitul nu mai e principal, si asta as face-o daca m-as rezolva pe mine. M-am convins ca poti orice atunci cand nu te urasti. Asta e fericirea, nimic altceva.
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2472 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1955 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

14 sep 2013, 19:23:24
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: VB, Belgia
Vârsta: 51
Dieta: Fara zahar, fara lactate
Date: 162cm, 73kg
Aprecieri acordate: 27
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 12 mesaje
|
|
Buna seara,
scuze de off topic, dar am un mare off .
Cum faceti sa pastrati mirosul de balsam in haine, ele fiind bineinteles uscate?
Am incercat toate programele de spalare, am schimbat vreo 3 masini de spalat, am incercat diversi detergenti, ma rog, cam tot ce mi-a trecut prin minte...si nimic. Cand am mai intrebat, mi s-a spus ca e posibil sa fie de la apa calcaroasa, si ca ar fi util sa pun saptamanal un ciclu de spalat cu otet, si se rezolva. Am incercat si asta, dar, bineinteles,nimic.
Asa ca m-am hotarat sa va intreb si pe voi, poate a gasit cineva solutia minune...si vrea s-o impartaseasca aici. 
Multumesc,si astept rabdatoare un raspuns.
Peps, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1829 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1312 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1055 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|