Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnalul mamicilor 2011

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #18781 (permalink)  
Vechi 11 aug 2014, 13:46:28
meapasarica's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Salutare fetelor!

Ce mai faceti? Dorutza ati facut petrecerea de ziua lui David?

Noi suntem ok, saptamana trecuta a fost baiatul meu singur la gradi 2 zile cate 2 ore si a fost binisor, in acelasi timp am descoperit ca nu ii mai sunt buni adidasii care ii avea de aul trecut, si nici un fel de incaltari inchise. A umblat toata vara cu sandale si chiar nu am realizat ca i s-au marit picioarele asa mult. Asa ca ne-am luat si ne-am dus la magazin sa ii cumpar copilului ceva incaltari si eu eram hotarata sa ii cumpar 26 numarul ca doar inainte a avut 25, cam la marimea asta ii are pe cei de acasa, si surpriza, cand l-a masurat tanti la magazin, am ajuns la concluzia ca are mai mult de 26, aproape 27. I-am cumparat pana la urma o pereche de adidasi nr. 28, nici acum nu ma pot dumiri cum de a crescut atat de mult.
Vineri saptamana trecuta a fost prima zi la gradi singurel de la 07.00 pana la 16.00 si a mers bine, tare mi-a fost teama ca nu mananca sau ca nu se descurca sa faca pisu la toaleta.
Eu am inceput serviciul vineri si a fost prima zi, am fost obosita ca dupa razboi
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui meapasarica:
dorutza (11 aug 2014), Laura (12 aug 2014), LOREDANA99 (11 aug 2014), nicoleta100 (16 aug 2014), rainbow (12 aug 2014)
  #18782 (permalink)  
Vechi 11 aug 2014, 21:27:57
jessik's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

dragi mamici, stiu ca am zis de un miliond e ori ca ma apuc de ceva sa slabesc, dar ceva reguli tot trebuie sa fac. ieri muream, absolut nici o fusta nu ma mai incape. sunt obeza declarata oficial. asa ca citisem pe un grup de slabit, pe fb, de dieta hipocalorica. nu stau eu sa socotesc calorii, ca nu cred in ele.. daar. zicea ca dim,s e mananca proteine cu carbo( nu mai inteleg dc se tot zice sa nu el combinid e fapt, dar si asa nu imi placea prea mult regula asta)
la pranz proteine cu legume, si ceva amidon, degn cartof, orez, paste in cantitate mica)
sis eara doar proteine slabe cu legume fierte sau crude. ok. la gustari fructe. si abtinere cat mai multa d ela porcarioare.
asa ca sper la ceva centimetrii in plus, ca v-am pov ca nu mai am cantar, ca thomas a facut pisulica pe el.
deci ceva sa iasa bine, sa imi vine fustele, desi probabil, ca nu voi mai avea nevoie ca vine toamna, dar si asa mi-e pofta de o sesiune de minishopping.
thomas e cam moale si miorlait, cred ca ii mai ies vreo 2 3 masele, plus canini, doarme o data ziua, seara tot pe la 10 11, adoarme.. iar noaptea aproape deloc pt tztiti. il mai pacalesc cu apa.
dar cum nu prea vrea papa, sa ma astept ca o s avrea mai mult lm.
in rest asteot ploaia de maine.. ca azi e teribild e cald 36 de grade, e de stat in casa. si baut apaa. si odihna, poate bag si un sport evident, ca trebuie si de ala.
cam atat de la noi.. voi cum o mai duceti?
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui jessik:
Laura (12 aug 2014), LOREDANA99 (11 aug 2014), rainbow (12 aug 2014)
  #18783 (permalink)  
Vechi 11 aug 2014, 23:47:22
dorutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

buna fetele..
da anca a trecut si ziua lui david, am facut si petrecere, deja ne gandim la ziua lui razvi
eu is multumita cum a iesit, sper ca si invitatii.. astazi m-am simtit ca si cum as fi petrecut toata noaptea, desi la 12 au plecat si ultimii invitati. vremea a fost foarte frumoasa, ceea ce a fost super. Razvi a fost foarte cuminte, isi lua portia de tzitzi si giugiu giugiu si apoi statea cuminte cu bunicii, exceptand ca i-am dat noi sa pape si l-a adormit Flaviu..
felicitari pt reusitele lui viktor

eu cu David exersam in piscina. il invat sa faca pluta, aproape ca o face deja, si intratul cu capul in apa tinundu-se de nas si cu gura inchisa, si vesnicinele sarituri.. ii place mult zice mai vreau si de 20 de ori.. in rest sunt sacul lui de box, ma bate de numa, daca is cu razvi in brate si nu pot sa-i prind mainile.. cu Flaviu nu pot sa port nici o discutie in contradictoriu sau pe un altfel de ton ca incepe el sa urle.. s-a mai calmat putin dar acum a inceput iar sa fie dur.. nu stiu cum sa procedez cu el, nimic nu functioneaza, cand vede ca m-am suparat plange de numa, daca nu vb cu el iar plange, daca nu-l bag in seama iara plange... daca-l bag in seama si-i spun ca nu-i voie ma bate iar, daca urlu la el iar ma bate, astept s avina vremuri mai bune din punctul asta de vedere..
voi ce mai faceti???
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui dorutza:
Laura (12 aug 2014), LOREDANA99 (12 aug 2014), meapasarica (12 aug 2014), nicoleta100 (16 aug 2014), rainbow (12 aug 2014)
  #18784 (permalink)  
Vechi 12 aug 2014, 06:32:13
lisha's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 nov 2011
Locaţie: alba, Romania
Date: 160cm, 69kg
Mesaje: 365
Aprecieri acordate: 15
Am fost apreciat(a) de 221 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

La multi ani pt. David!!! Screasca mare si sanatos!!

Jess si eu am fost pe acolo, am dat foarte greu jos dupa nastere, mai bine zis am pus, desi am venit acasa de la maternitate cu 65 de kg am ajuns la 75 de ck dupa ce nu am mai alaptat, ram fosrte stresata c anu a lapte cu masterul stresata....si nu reusam sa dau jos nimic, mi-a laut mult timp pana m-am adunat i am lasat stresul deoparte apoi am inceput sa dau jos asa incet

In alta ordina de idei noi suntem foarte stresati cu mutatu am vrea sa ne mutam pana la 1 sepr si nu cred ca vom termina totul, nu credeam ca e asa de greu, sotul e ff stresat cu lucrul eu cu casa azi noapte am adormit la 3 si la 6 am fost sus, astept sa se trezeasca noemi si vreau sa imi incarc in masina cateva lucruri sa imi duc acolo la casa unele chesti usoare care la pot pune eu in masina mea.
Sunt stresata si mai tare ca de joi nu voi mai avea masina Am vandut-o si joi vine dupa ea, am cumparat deja alta dar mai dureaza pana ajunge la noi, eu sunt legata de maini fara masina deci nu stiu ce voi face a sotului e numai cu doua locuri si nu vreau sa risc sa port copilul in fata
intr-un fel ma bucur ca imi i-a alta (desi imi pare rau dupa asta ) daca vine bebe avem nevoie de spatiu mai mult, asta e putin mai mare....
imi doresc sa se aseze toate lucrurile sa asteptam pe bebe in liniste....
lisha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1628 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1111 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui lisha:
dorutza (12 aug 2014), Laura (12 aug 2014), meapasarica (12 aug 2014), rainbow (12 aug 2014)
  #18785 (permalink)  
Vechi 12 aug 2014, 11:00:57
rainbow's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 15 sep 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 37
Date: 168cm, 103.5kg
Mesaje: 4.946
Aprecieri acordate: 6.039
Am fost apreciat(a) de 2.164 ori in 777 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Hello fetele.de mult nu am mai scris.Noi suntem bine,sa zicem.Stam f prost la capitolul mancare
cred ca ii ies caninii si poate si de la Caldura.si asa ne certam..dar trecem noi si peste etapa asta!
am trecut la un somn pe zi.Incep sa ii Scot tzitzi incet incet,deja noaptea se trezeste decat o data,Ii dau biberonul si doarme pana dimineata la 7-8,chiar 9uneori.
eu cu slabitul m-am mobilizat,nu se mai putea,nu mai ma incapea nimic.de 3sapt am inceput dukan-varianta noua,si am dat jos 5kg si 7cm la burta,la talie 8,vreo 3si la fund.Sunt multumita deocamdata.Incet si sigur,ca doar nu am pus kg intr.o Luna.
o zi frumoasa va doresc!:*
Răspuns cu citat
Urmatorii 7 membri au apreciat mesajul lui rainbow:
butterfly30 (12 aug 2014), CCristina D (18 aug 2014), Diana D (12 aug 2014), Laura (12 aug 2014), LOREDANA99 (12 aug 2014), meapasarica (12 aug 2014), nicoleta100 (16 aug 2014)
  #18786 (permalink)  
Vechi 12 aug 2014, 14:24:58
simonet's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Date: 168cm, 51.5kg
Mesaje: 5.282
Aprecieri acordate: 313
Am fost apreciat(a) de 1.738 ori in 943 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Buna dragelor!!!

Cris, l-am admirat pe voinicul Eric la tuns ... e minunat!!

Eu abia astazi m-am prins ca vineri avem luber si am asa un chef de duca ...
__________________
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
Nimeni nu e insarcinat cu fericirea ta. Doar tu!

Mami de Raisa - 6 ani 7 luni
Si de Matias - 4 ani si 2 luni
simonet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1731 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1214 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui simonet:
LOREDANA99 (12 aug 2014), meapasarica (12 aug 2014), nicoleta100 (16 aug 2014), rainbow (12 aug 2014)
  #18787 (permalink)  
Vechi 12 aug 2014, 15:10:22
meapasarica's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Vai Simona si eu am un dor de duca foarte mare, am stat toata vara acasa, 1 luna singura cu Viktor si acum merit si eu un pic de relax singura...imi iau o colega de serviciu si evadam un weekend, poate Londra, poate Barcelona, habar nu am unde ajungem, inca e doar in stadiu de idee, dar o sa stabilim o data si sper sa avem curaj sa ne desprindem de familie.

Pe Viktor l-au piscat ceva tantari in weekend, unul de tampla in partea dreapta si celalalt de frunte in partea stanga. Ieri dimineata s-a trezit de de-abia vedea cu ochiul drept, asa umflat era, si azi a fost cel stang, saracul arata ca un chinez, ceea ce e bine e ca nu il doare
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui meapasarica:
nicoleta100 (16 aug 2014), rainbow (12 aug 2014)
  #18788 (permalink)  
Vechi 15 aug 2014, 22:15:48
jessik's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

sunt super stresata, v-am zis ca iau anticonceptionale, am luat 2 luni, acum is a 3a luna. numai ca nu mi-a venit cm. trebuia saimi vina cam o sapt. ce pana mea, pot sa raman gravida si cu pastile? sau e doar o intarziere?
sa imi iau test s amai astept?
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat
  #18789 (permalink)  
Vechi 15 aug 2014, 22:31:52
dorutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

jess , eu sunt foarte dereglata, dar e ceva normal cand alaptezi... de exemplu mi-a intarziat 3 saptamani.. azi mi-a venit.. ce-i drept ca deja ma gandeam si eu la un test de sarcina..
o prietena de-a mea a uitat sa ia pastila intr-o zi si a ramas.. in conditiile in care dr ii spusese pe la 20 de ani ca s-ar putea sa nu aiba copii.. eu una n-as avea curajul sa ma bazez doar pe pastile

razvi are in sfarsit 2 dinti. doi dintr-o lovitura unu sus si unu jos, amandoi pe stanga.. nu a facut foarte mare scandal, doar seara la culcare dar el oricum face scandal ca nu vrea sa se culce. incepe sa fie mai usor cu el, merge tinut doar de o manutza si nu mai trebuie sa stau aplecata.. am inceput sa-l las pe razvi singur in camera cu david, ii spun la david sa aiba grija de el ca eu merg sa curat masa si vin imediat, iar david ii da jucarii si vb cu el si-i spune" razvi a zis mami sa am grija de tine" ii urmaresc de la distanta. am noroc ca razvi nu baga nici o jucarie in gura, nici acum cand i-au iesit dintii, si atunci nu-mi fac probleme de jucariile micute ale lui david.. bine, sunt precauta ca nu se stie niciodata ce pare bun de mancat, dar stiu ca nu le baga in gura
razvi a acceptat in sfarsit biberonul cu apa si acum e o mica ratusca
cu mancarea tot prost stam.. ii dau sa mananca des si putin, pentru ca nu mananca mult la o masa oricum l-as prostii si as face
cu kg nu ma mai stresez, habar n-am cat are, eu il vad ca arata bine, slabut dar nu scheletic..
va pup
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui dorutza:
Gea (16 aug 2014), Laura (16 aug 2014), meapasarica (16 aug 2014), nicoleta100 (16 aug 2014)
  #18790 (permalink)  
Vechi 16 aug 2014, 09:36:08
nicoleta100's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Salutare tuturor!!!
Ce mai faceti ?
Nu am mai intrat de un car de ....zile ! Noroc ca va intalnesc si va si vad pe Fb !
Citeam in mesajele de mai sus de mancare ,mancare pt copii! Eu am o problema cu fiul meu cel mic : nu mananca sau mananca extrem de putin are la 3 ani si 2 luni ...15,8 kg ....ce parere aveti ?
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui nicoleta100:
meapasarica (16 aug 2014)
Răspunde

Informatii despre slabit
2011, calorii, dieta, jurnalul, mamicilor, sanatos, sarcina, slabit


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Mihaela1006 - Slabuta 2011 Slabuta Slabute 2011 5 03 sep 2011 00:15:22
Oferte litoral 2011 lacra81 Turism 13 07 aug 2011 12:15:38
Jurnal Berllina 2011 Berlllina Arhiva jurnale slabit 8 13 iun 2011 06:25:17
Mirese 2011 Daniela Anghel Jurnale slabit mirese 18 26 feb 2011 22:14:13
Slabute 2011 Slabuta Slabute 2011 18 11 feb 2011 16:13:16

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole