Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

De vorba cu Mishutza - “… de data asta, vreau sa fie pe viata slabitul”

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 18 aug 2009, 19:09:48
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Smile De vorba cu Mishutza - “… de data asta, vreau sa fie pe viata slabitul”

Citat:
Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce iti place sa faci in timpul liber?
Pai sunt o slabuta in devenire, imi place sa mananc si sa fac prajiturele. Hmm, in timpul liber, imi plac atatea chestii diferite incat aproape nu se mai numeste timp liber, se numeste dependenta. Am o pasiune pentru forumuri.
Citat:
Cum ai aflat de comunitatea "slabutelor"?
Cred ca intr-o cautare in google dupa slabire forum. Stiu ca am ajuns la jurnalul unei slabute care a slabit 60 de kilograme intr-un an si jumatate.
Apoi m-am mai uitat in jur si am vazut ca e o comunitate la inceput, am citit si mi s-a parut ca as avea si eu nevoie de sfaturi, si as avea si sfaturi de dat. Mai ales ca eram deja din nou pusa pe slabit de vreo 3 saptamani.
Citat:
De cand incerci sa slabesti si cate kg ai reusit sa slabesti pana in prezent?
Pai, de data asta, am inceput pe 8 aprilie. Sunt 5 luni in total. Dar cred ca doar vreo 3 luni m-am tinut de treaba, a fost vacanta, a fost Paste, chestii de astea.
Pe 8 aprilie aveam inca 86.5, acum am 77, deci 9.5 kilograme pierdute in 3 luni.
Citat:
Cum ai depasit perioadele in care vroiai sa renunti la slabit?
Pai, sincer sa va spun de data asta, si singura data de altfel, nu prea am avut perioada cand am vrut sa renunt la slabit, pentru ca acum este altfel pentru mine. De data asta, vreau sa fie pe viata slabitul.
Citat:
Cum te vei rasplati cand vei ajunge la greutatea dorita?
Pai am in plan un cercel de buric, peste inca vreo 7 kg, apoi as mai vrea sa ma tund scurt (am parul mediu, lung si foarte lung de vreo 18 ani), sper sa am si curajul sa o fac.
Iar la urma de tot, cand voi fi o slabuta totala, am un tatuaj in plan.
Citat:
Care este mancarea ta dietetica preferata?
Inghetata.
Pai nu prea am o mancare dietetica pe care o mananc. Eu mananc orice si incerc sa nu depasesc o limita de calorii. Dar in ultimul timp nu prea imi reuseste. Am inceput aventura mea pe slabute incercand sa nu depasesc 1200 de calorii, apoi am urcat la 1600, acum incerc sa nu depasesc 2200. Si tot depasesc.
Citat:
Spune-ne cateva sfaturi de alimentatie pentru cei care vor sa slabeasca?
Tare mi-as dori ca toate fetele sa inteleaga ca nici o dieta nu le va aduce nimic bun. Trebuie sa ne schimbam felul de viata, stilul de a manca.
O dieta e ceva temporar, ce se intampla cand renuntam la ea? Vom pune dublul inapoi. De aceea nu imi refuz nimic, mananc inghetata, prajituri si ciocolata. Pentru ca altfel m-as frustra singura si as renunta.
Chiar si in zilele cand am mancat 3000 de calorii mi-am facut raportul zilnic, putin rusinata, dar asta e. A fost felul meu de a continua. O privesc doar ca pe o zi mai plina si nu ca pe o zi de pauza.
La mine astea functioneaza:
  • mancat des, la maxim 3 ore, eu mananc si la o ora diferenta. Nu mai am mese principale, am doar gustari. Am zile cand mananc si de 10 ori pe zi, portii mici, pentru ca mancand atat de des nu pot manca prea mult.
  • sa nu se sara niciodata peste micul dejun. Mi-a luat mult timp sa reusesc sa mananc mai devreme de 10 ziua. Nu puteam manca pentru ca imi era rau, am inceput cu un fruct, apoi jumatate de felie de paine si acum reusesc sa mananc cereale cu lapte la 5 dimineata.
  • incercati sa va curatati corpul de toxine si ficatul in primul rand. Nu veti reusi niciodata sa slabiti daca nu aveti un ficat sanatos si functional.
  • mancati destul, minim metabolismul bazal, pentru ca e posibil sa slabiti o perioada dar cand va infometati kilogramele vor veni inapoi cu siguranta. Si tot ceea ce este sub metabolismul bazal e infometare.
  • beti apa multaaaaaa, e treaba rinichilor sa elimine toxinele din corp dar ca acestia sa functioneze corect au nevoie de multa apa. Cand nu beti destula apa, o parte din functiile rinichilor sunt preluate de ficat si acesta in loc sa isi faca treaba lui, face treaba rinichilor.
  • rasplatiti-va odata pe saptamana cu ceva pe inima voastra pentru o saptamana in care ati reusit.
  • fructe, legume, iaurt, branza, grasimi sanatoase, incercati sa mancati din toate grupele de alimente
Citat:
Cum treci peste tentatiile culinare zilnice?
Mancandu-le si neavand nici un fel de remuscari dupa aceea. Gandirea pozitiva conteaza foarte mult.
Asa ca mananc o inghetata sau 4 si ma gandesc cum plamanii mei folosesc toti carbohidratii ca sa respire. Si s-au dus caloriile in plus.
Citat:
Cat de important este sportul in procesul de slabire?
Din pacate a trebuit sa aflu pe pielea mea ca fara sport nu merge. Asa ca a trebuit sa ma indragostesc de sport, dupa ce 27 de ani i-am considerat niste ciudati pe toti care faceau sport.
Am inceput cu tae-bo si spre surprinderea mea era destul sa aud muzica pentru a-mi dori sa topai si eu cu ei. Acum fac jogging, ceva ce nu am crezut vreodata ca voi reusi sa fac. Si e…cum sa va zic?! creeaza dependenta.
De cand fac sport 3 sferturi din problemele mele de sanatatea au disparut, probleme care cica ar trebui sa opreasca slabirea. Si cel mai vizibil progres pentru mine e ca atunci cand fac sport regulat uit ca am astm.
Citat:
Ce activitati fizice, care te ajuta la slabit, iti plac cel mai mult?
Pai probabil tae-bo va ramane mereu marea mea dragoste,piatra de capatai.Dar sper sa nu ma mai las niciodata de joggingg.Si ador sa inot sper sa reusesc sa ma apuc si de el curand.
Citat:
Descrie-ne provocarile pe care a trebuit sa le depasesti pe perioada concursului ca sa slabesti numarul de kg propus?
Faptul ca mi-au trebuit 4 luni sa castig si euuuuuuuuuuuuuuu Si am castigat cu rusinoasa greutate de 2 kg slabite.
Nu am provocari de data asta, nu am depresii, nu am mustrari de constiinta. A durat mult sa adun atatea kilograme, probabil va dura tot anul sa ajung o slabuta cum nu am fost vreodata.
Ciudat e ca de data asta, cand fac dieta si mananc mai mult si mai des decat atunci cand nu eram la dieta reusesc sa slabesc. Si am slabit deja mai mult decat am reusit vreodata inainte, cu supe de varza, cu dieta daneza si nu le mai tin minte. Refuz sa mi le amintesc.
Vreau sa ma asigur ca atunci cand voi ajunge la mentinere voi putea manca cat ar trebui, adica vreo 2000 de calorii pe zi.
Citat:
Ce iti place cel mai mult in comunitatea "slabutelor"?
Imi place ca incepem sa fim multe si diferite. Imi aduc aminte cand eram active doar eu, Slabutelu, Luna, Tanya si Huhu, si Anca, care nu vorbeau nici una prea mult (Anca si Huhu adica).
Si dadeam refresh la pagina din 5 in 5 minute, poate mai e ceva nou. Acum nu e nevoie de refresh si tare imi place.
Iubesc calculatorul de calorii, cred ca e cea mai desteapta chestie existenta in materie de calculatoare. Imi place ca Slabuta e tot timpul prezenta si simt ca sunt singura acasa cand nu e, ca de exemplu ieri.
Imi place de Vadmin ca e incapatanat ca mine, hihihihi.
Ma simt bine aici, de aceea slabutele a devenit si primul forum la favoritele mele de la internet. E primul de il deschid dimineata. E inca curat, fara rautati si sper sa ramana asa.
Discuta cu Mishutza - Jurnal Mishutza, de data asta ma fac fotomodel
Imagini ataşate
File Type: jpg mishutza.jpg (21,4 KB, 71 vizualizări)
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 18 aug 2009, 19:31:51
huhu's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 176cm, 58kg
Mesaje: 516
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: De vorba cu Mishutza - “… de data asta, vreau sa fie pe viata slabitul”

heeeei! ia uite cine-i aici
iui, abia astept sa te vad subtirica si tunsa scurt!
pupaciuni
__________________
http://icons.iconator.com/781/ICONATOR_fbad134abe8ec8007f98e0ca6da33591.gif
huhu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1831 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1314 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1057 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 18 aug 2009, 19:34:48
mishutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: De vorba cu Mishutza - “… de data asta, vreau sa fie pe viata slabitul”

Multumesc Huhule,subtirica o sa ma vezi,si de nu voi fi si tunsa scurt,sa ai tu o foarfeca pregatita.Promiti?Promiti?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 18 aug 2009, 19:46:32
huhu's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 176cm, 58kg
Mesaje: 516
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: De vorba cu Mishutza - “… de data asta, vreau sa fie pe viata slabitul”

ooo daa! imi place sa tund!! can't wait!
__________________
http://icons.iconator.com/781/ICONATOR_fbad134abe8ec8007f98e0ca6da33591.gif
huhu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1831 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1314 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1057 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 24 aug 2009, 16:23:10
dayanna's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: De vorba cu Mishutza - “… de data asta, vreau sa fie pe viata slabitul”

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Pai sunt o slabuta in devenire, imi place sa mananc si sa fac prajiturele. Hmm, in timpul liber, imi plac atatea chestii diferite incat aproape nu se mai numeste timp liber, se numeste dependenta. Am o pasiune pentru forumuri.
Cred ca intr-o cautare in google dupa slabire forum. Stiu ca am ajuns la jurnalul unei slabute care a slabit 60 de kilograme intr-un an si jumatate.
Apoi m-am mai uitat in jur si am vazut ca e o comunitate la inceput, am citit si mi s-a parut ca as avea si eu nevoie de sfaturi, si as avea si sfaturi de dat. Mai ales ca eram deja din nou pusa pe slabit de vreo 3 saptamani.
Pai, de data asta, am inceput pe 8 aprilie. Sunt 5 luni in total. Dar cred ca doar vreo 3 luni m-am tinut de treaba, a fost vacanta, a fost Paste, chestii de astea.
Pe 8 aprilie aveam inca 86.5, acum am 77, deci 9.5 kilograme pierdute in 3 luni.
Pai, sincer sa va spun de data asta, si singura data de altfel, nu prea am avut perioada cand am vrut sa renunt la slabit, pentru ca acum este altfel pentru mine. De data asta, vreau sa fie pe viata slabitul.
Pai am in plan un cercel de buric, peste inca vreo 7 kg, apoi as mai vrea sa ma tund scurt (am parul mediu, lung si foarte lung de vreo 18 ani), sper sa am si curajul sa o fac.
Iar la urma de tot, cand voi fi o slabuta totala, am un tatuaj in plan.
Inghetata.
Pai nu prea am o mancare dietetica pe care o mananc. Eu mananc orice si incerc sa nu depasesc o limita de calorii. Dar in ultimul timp nu prea imi reuseste. Am inceput aventura mea pe slabute incercand sa nu depasesc 1200 de calorii, apoi am urcat la 1600, acum incerc sa nu depasesc 2200. Si tot depasesc.
Tare mi-as dori ca toate fetele sa inteleaga ca nici o dieta nu le va aduce nimic bun. Trebuie sa ne schimbam felul de viata, stilul de a manca.
O dieta e ceva temporar, ce se intampla cand renuntam la ea? Vom pune dublul inapoi. De aceea nu imi refuz nimic, mananc inghetata, prajituri si ciocolata. Pentru ca altfel m-as frustra singura si as renunta.
Chiar si in zilele cand am mancat 3000 de calorii mi-am facut raportul zilnic, putin rusinata, dar asta e. A fost felul meu de a continua. O privesc doar ca pe o zi mai plina si nu ca pe o zi de pauza.
La mine astea functioneaza:
  • mancat des, la maxim 3 ore, eu mananc si la o ora diferenta. Nu mai am mese principale, am doar gustari. Am zile cand mananc si de 10 ori pe zi, portii mici, pentru ca mancand atat de des nu pot manca prea mult.
  • sa nu se sara niciodata peste micul dejun. Mi-a luat mult timp sa reusesc sa mananc mai devreme de 10 ziua. Nu puteam manca pentru ca imi era rau, am inceput cu un fruct, apoi jumatate de felie de paine si acum reusesc sa mananc cereale cu lapte la 5 dimineata.
  • incercati sa va curatati corpul de toxine si ficatul in primul rand. Nu veti reusi niciodata sa slabiti daca nu aveti un ficat sanatos si functional.
  • mancati destul, minim metabolismul bazal, pentru ca e posibil sa slabiti o perioada dar cand va infometati kilogramele vor veni inapoi cu siguranta. Si tot ceea ce este sub metabolismul bazal e infometare.
  • beti apa multaaaaaa, e treaba rinichilor sa elimine toxinele din corp dar ca acestia sa functioneze corect au nevoie de multa apa. Cand nu beti destula apa, o parte din functiile rinichilor sunt preluate de ficat si acesta in loc sa isi faca treaba lui, face treaba rinichilor.
  • rasplatiti-va odata pe saptamana cu ceva pe inima voastra pentru o saptamana in care ati reusit.
  • fructe, legume, iaurt, branza, grasimi sanatoase, incercati sa mancati din toate grupele de alimente
Mancandu-le si neavand nici un fel de remuscari dupa aceea. Gandirea pozitiva conteaza foarte mult.
Asa ca mananc o inghetata sau 4 si ma gandesc cum plamanii mei folosesc toti carbohidratii ca sa respire. Si s-au dus caloriile in plus.
Din pacate a trebuit sa aflu pe pielea mea ca fara sport nu merge. Asa ca a trebuit sa ma indragostesc de sport, dupa ce 27 de ani i-am considerat niste ciudati pe toti care faceau sport.
Am inceput cu tae-bo si spre surprinderea mea era destul sa aud muzica pentru a-mi dori sa topai si eu cu ei. Acum fac jogging, ceva ce nu am crezut vreodata ca voi reusi sa fac. Si e…cum sa va zic?! creeaza dependenta.
De cand fac sport 3 sferturi din problemele mele de sanatatea au disparut, probleme care cica ar trebui sa opreasca slabirea. Si cel mai vizibil progres pentru mine e ca atunci cand fac sport regulat uit ca am astm.
Pai probabil tae-bo va ramane mereu marea mea dragoste,piatra de capatai.Dar sper sa nu ma mai las niciodata de joggingg.Si ador sa inot sper sa reusesc sa ma apuc si de el curand.
Faptul ca mi-au trebuit 4 luni sa castig si euuuuuuuuuuuuuuu Si am castigat cu rusinoasa greutate de 2 kg slabite.
Nu am provocari de data asta, nu am depresii, nu am mustrari de constiinta. A durat mult sa adun atatea kilograme, probabil va dura tot anul sa ajung o slabuta cum nu am fost vreodata.
Ciudat e ca de data asta, cand fac dieta si mananc mai mult si mai des decat atunci cand nu eram la dieta reusesc sa slabesc. Si am slabit deja mai mult decat am reusit vreodata inainte, cu supe de varza, cu dieta daneza si nu le mai tin minte. Refuz sa mi le amintesc.
Vreau sa ma asigur ca atunci cand voi ajunge la mentinere voi putea manca cat ar trebui, adica vreo 2000 de calorii pe zi.
Imi place ca incepem sa fim multe si diferite. Imi aduc aminte cand eram active doar eu, Slabutelu, Luna, Tanya si Huhu, si Anca, care nu vorbeau nici una prea mult (Anca si Huhu adica).
Si dadeam refresh la pagina din 5 in 5 minute, poate mai e ceva nou. Acum nu e nevoie de refresh si tare imi place.
Iubesc calculatorul de calorii, cred ca e cea mai desteapta chestie existenta in materie de calculatoare. Imi place ca Slabuta e tot timpul prezenta si simt ca sunt singura acasa cand nu e, ca de exemplu ieri.
Imi place de Vadmin ca e incapatanat ca mine, hihihihi.
Ma simt bine aici, de aceea slabutele a devenit si primul forum la favoritele mele de la internet. E primul de il deschid dimineata. E inca curat, fara rautati si sper sa ramana asa.
Discuta cu Mishutza - Jurnal Mishutza, de data asta ma fac fotomodel
Tu esti fotomodel deja fata de cum arat eu.Sant cat hipopotamul de la mine de la tiker dar o sa ajung ca si o albinuta.Sfaturile tale chiar sunt uitile si o sa tin cont de ele.Pupici...
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
alimentatie, dieta, interviu, sanatos, slabire, slabit, slabit sanatos, slabute

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Carti care merita sa fie citite Slabuta Discutii pe diverse teme 98 03 nov 2011 22:51:46
Jurnal Mishutza,de data asta ma fac fotomodel mishutza Arhiva jurnale slabit 992 01 iun 2011 08:27:11
De vorba cu Ianna, "...sincer, m-am saturat de bluze si blugi largi..." Slabuta De vorba cu slabutele... 2 24 iun 2010 10:45:40
Jurnal Roxy:Vreau sa slabesc 14 kg . Vreau sa am o alimentatie sanatoasa Roxana Arhiva jurnale slabit 376 06 ian 2010 11:40:21
Jurnal Manuela-de data asta am sa reusesc... manuela Arhiva jurnale slabit 130 30 nov 2009 22:03:19

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole