Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #12571 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 11:00:37
happygirldiana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul

A sunat ciudat de tot. Din pacate sanatatea nu are pret, si acu privesti fara prea multa incredere problema, dar cand problemele devin mai serioase ne dam singguri pumni in cap, ca e prea tarziu sa mai putem face ceva..
Cred ca am exagerat cu atatea sfaturi...pana la urma fiecare-si traieste viata asa cum vrea.
Codruta, nu ai exagerat cu nimic, crede-ma!Mi-as dori sa merg sa fac n controale, am nevoie. Ochii spre exemplu,s-au dus iar, dar NU AM!Uite, mama soacra stia de cancerul ala de vreo 2 ani si si-a dorit, a incercat mereu sa faca ceva sa ajunga la control dar....finantele din nou Cand nu ai suficiente finante esti legat de maini!A avut noroc ca s-a impacat cu sotul ei si a ajutat-o,au ajutat-o si colegele de serviciu,ca altfel cine stie cum ajungea...

Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, eu inteleg ce spui tu si inteleg ca nu intelegi, ca e greu de inteles dar nu am cum.....desi as vrea pt ca stiu sigur ca am probleme de sanatate...
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
Rallara (21 oct 2012)
  #12572 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 11:06:55
losefat's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 aug 2012
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Personalizata
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 1.836
Aprecieri acordate: 1.598
Am fost apreciat(a) de 1.768 ori in 656 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul


Em, scumpa, nu iti mai cere scuze, nu ai pentru ce,asta sa fie clar!
Asa eram si noi, eu si sorela, cand era vb de mama.Mama era mai exigenta, mai tipa la noi, mai urla, ne mai punea la treaba, clar il preferam pe tata!Apropo de pieptanat!Mama saraca, era cu treaba dimineata, desi putine dimineti era acasa, ca tragea tare la munci saracuta, dar cand era ne pieptana ea, in graba dar vroia sa aiba grija de noi.Eh, noi mereu plangeam, urlam de mama focului, ca ne doare, erc. Pana cand intr-o zi i-au venit nervii pe noi ( ) si l-a pus pe tata sa ne pieptene. Sa vezi de atunci ce statea tata sa aiba grija de parul nostru, cu blandete..Si asta clar l-a facut pe tata mai bun in ochii nostri. Dar usor,usor, crescand, ne-am dat seama ca nici mamanu era rea, nici mama nu ne iubea mai putin decat tata, ea doar incerca sa ne educe, doar incerca sa faca fata tuturor treburilor, incerca sa faca totul bine. Poate ar trebui ca, inainte de a imparti atributiile in cresterea fetelor, sa vorbiti calm, linistit, ca doi oameni mari,fara ton ridicat, sa ii spui ca degeaba le spune el rezultatul calculelor (de exemplu) daca atunci cand vor merge la magazin vor fi inselate de vanzatoare pt ca nu s-au descurcat...
Eu cred ca sunt multi care trec prin asta....Repet, asa era si tata. Incerca sa fie parintele protector, sa fie el mai bland (nu ca mama ar fi fost cine stie ce scorpie - dar un pic mai exigenta), pt ca daca amandoi ar fi fost asa noi- copii fiind, ne-am fi simtit inconjurate de dusmaniBiiine, nu spun,cand greseam cuc ate ceva, ca am facut prostii grave, ne lua si tata la trei pazeste una-doua!
Iti scriu cu lacrimi in ochii...asa este...ai dreptate...
Ceea ce nu v-am spus e ca eu am fost crescuta fara tata...ca mama singura cu nervii uzati, tipa, ma batea...asa ca eu o mostenesc ca si temperament...am facut un juramant cu mine...sa nu imi bat copii...si il respect...insa sa nu tip..nu reusesc...
Acum o inteleg si ii multumesc sunt puternica, independenta, inteligenta , copil fiind nu...ma temeam de ea...si cred ca si fetele se tem de mine...ptr. ca tip...si nu le place...e logic...
Sincer nu inteleg cum de devin asa transparenta cu voi...hm...probabil ca ma ajuta!
As vrea sa fiu altfel dar nu reusesc, plus ca el imi da o stare de nervozitate...ma irita prezenta lui!

Cu fetele..eu ma joc, le rasfat, le iubesc enorm...le pup si imbratisez mereu...nu vreau sa credeti ca doar tip...eu devin copil cu ele...sar pe trambulina, ma dau in leagan...eu ma vad o mama buna...acum ce sa zic...partea cu tipatul nu imi place...insa nu reusesc sa ma controlez!

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul


Eu am inteles de und epleaca problemele. Din pacate, cred ca asa sunt toti tatii, in special tatii de fete Asa era si tata si vad ca asa va fi si sot! AL meu ma cearta doar daca nu il mangai pe pisoi cand vrea si cum vrea el. Ma rog, legat de copii lucrurile sunt mult mai delicate.

Eu ziceam sa analizezi comportamentul tau fiindca, desi ai dreptate, s-ar putea sa nu ai mereu o abordare corecta. Este foarte bine ca esti atenta sa modelezi fetitele, dar trebuie sa discuti cu sot si sa ajungeti la un compromis comun pentru ele. Trebuie sa-i explici calm, cu argumente, ca daca vrea ca ele sa devina femei realizate, destepte, etc cel putin la fel de bine ca tine trebuie sa le faceti educatie. Or else!

Eu nu am experienta maternitatii si nu stiu cum voi fi sau cum voi recationa. Este clar ca matzele tale se rasfata din cauza lui tati si profita de asta. Iar el trebuie sa inteleaga ca trebuie facute mici concesii, tocmai fiindca le iubiti. Si tu mai trebuie, poate, sa umbli ca comportamentul tau pe ici pe colo. Acelasi mesaj, dar in alt ambalaj!

Te rog sa mai iesrti ca m-am bagat asa...chiar si fara experienta
Nu te mai scuza ca te bat, nu ai de ce!Sa discut cu el nu merge, indiferent de ton...nu ajungem la o intelegere...el nu isi respecta cuvantul...nu e constant..azi trebuie sa se spele pe dinti/adune jucariile...maine nu...etc...Deci nu prea are sens!
Eu m-am descarcat...lucru asta ma ajuta....mi-a trecut si durerea de cap...probabil era de la stres...acum sunt k...
Trebuie sa ma pun cu Maya sa repetam la lb. romana are luni test...acum va merge perfect deoarece dansul nu e acasa...
Pup si o zi minunata!
__________________
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui losefat:
happygirldiana (21 oct 2012), Rallara (21 oct 2012), VentoFreddo (21 oct 2012)
  #12573 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 11:20:40
niculina04's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2011
Locaţie: ????????, Romania
Date: 161cm, 91.9kg
Mesaje: 5.938
Aprecieri acordate: 6.584
Am fost apreciat(a) de 4.410 ori in 2.720 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

__________________
RINA I
talie - 82
colac-105
bust -102
brat - 35
picior- 61
niculina04, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2413 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1896 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1639 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui niculina04:
happygirldiana (21 oct 2012)
  #12574 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 11:27:12
niculina04's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2011
Locaţie: ????????, Romania
Date: 161cm, 91.9kg
Mesaje: 5.938
Aprecieri acordate: 6.584
Am fost apreciat(a) de 4.410 ori in 2.720 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Dia esti asa frumoasa si minunata ca om apreciaza-te asa cum esti ,si dc se uita vanzatoare ce?probez cate vreauvb lui Ralu tre sa fi un pic mai optimista ,daca ti-as povesti 5 ani din viata mea (2005-2010)ai spune ca au fost un cosmar (de care azi cand imi aduc aminte imi vine sa planga pt ca au lasat cateva traume in corazon peste care vreau sa trec razandsi te-ai intreba ,oare cum ai reusit?
__________________
RINA I
talie - 82
colac-105
bust -102
brat - 35
picior- 61
niculina04, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2413 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1896 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1639 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui niculina04:
losefat (21 oct 2012), Rallara (21 oct 2012)
  #12575 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 11:46:32
Twisty's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Medias, Germania
Vârsta: 34
Dieta: Hipocalorica
Date: 161cm, 54.5kg
Mesaje: 2.584
Aprecieri acordate: 137
Am fost apreciat(a) de 285 ori in 231 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Sa ai o duminica minunata!

__________________
Jurnalul meu :Twisty`s Diary

Think Positive !!!


Multumesc Slabute.ro!
Acest membru apreciaza mesajul lui Twisty:
happygirldiana (21 oct 2012)
  #12576 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 12:21:31
Rallara's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Ceau Dia... nici nu stiu ce sa mai zic... mi-a placut tare mult ce ati vorbit voi fetele aici... si cu AC, si cu greutatea de a fi parinte cand sotii nu trag in aceeasi directie, si cu banii pentru consulturi... Doamne cat va inteleg dragelor... ma regasesc in tot ce scrieti... va doresc forta sa mergeti mai departe... si o zi mai buna... va pup cu drag...
A, si Dienut... jurnalul ajuta... pentru ca suntem noi aici care ascultam... cum a zis ci coco23. Te iubim mult scumpa...

__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Rallara:
happygirldiana (21 oct 2012), losefat (21 oct 2012), rommyna (21 oct 2012)
  #12577 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 12:21:53
Prapadeala's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de losefat Vezi mesajul
Iti scriu cu lacrimi in ochii...asa este...ai dreptate...
Ceea ce nu v-am spus e ca eu am fost crescuta fara tata...ca mama singura cu nervii uzati, tipa, ma batea...asa ca eu o mostenesc ca si temperament...am facut un juramant cu mine...sa nu imi bat copii...si il respect...insa sa nu tip..nu reusesc...
Acum o inteleg si ii multumesc sunt puternica, independenta, inteligenta , copil fiind nu...ma temeam de ea...si cred ca si fetele se tem de mine...ptr. ca tip...si nu le place...e logic...
Sincer nu inteleg cum de devin asa transparenta cu voi...hm...probabil ca ma ajuta!
As vrea sa fiu altfel dar nu reusesc, plus ca el imi da o stare de nervozitate...ma irita prezenta lui!

Cu fetele..eu ma joc, le rasfat, le iubesc enorm...le pup si imbratisez mereu...nu vreau sa credeti ca doar tip...eu devin copil cu ele...sar pe trambulina, ma dau in leagan...eu ma vad o mama buna...acum ce sa zic...partea cu tipatul nu imi place...insa nu reusesc sa ma controlez!



Nu te mai scuza ca te bat, nu ai de ce!Sa discut cu el nu merge, indiferent de ton...nu ajungem la o intelegere...el nu isi respecta cuvantul...nu e constant..azi trebuie sa se spele pe dinti/adune jucariile...maine nu...etc...Deci nu prea are sens!
Eu m-am descarcat...lucru asta ma ajuta....mi-a trecut si durerea de cap...probabil era de la stres...acum sunt k...
Trebuie sa ma pun cu Maya sa repetam la lb. romana are luni test...acum va merge perfect deoarece dansul nu e acasa...
Pup si o zi minunata!
Losefat, tocmai ce citeam si vroiam sa iti scriu si ai pus punctul pe i. Eu nu sunt mama, dar am crescut cu o mama colerica si din pacate asa am ajusn si eu. Eu incerc sa fiu mai calma, dar nu imi iese mereu. Seman ingrozitor de mult cu mama si ma sperie acest lucru. Mama e cum povestesti si tu ca esti. Stiu ca mama ma iubeste foarte mult, ca sunt lumea ei, dar eu am ramas cu o temere si nu ma pot apropia cu adevarat de ea. Ea a incercat sa fie prietena mea, dar atata timp cat nu avea rabdare deloc cu mine, eu nu am reusit cu adevarat sa ma apropii de ea. Si acum imi e teama sa ii spun temerile mele, orice esec pentru ca traiesc cu impresia ca e cel mai mare judecator al meu.

Tatal meu, a fost asa cum zici ca e sotul tau, calm si intelegator si cu toate astea, crede-ma ca reusea sa ma faca sa inteleg si sa-mi insufle valori. Incearca sa vorbesti cu sotul tau si incearca sa gasesti o cale de mijloc. Din pacate, nici divortul nu cred ca va ajuta, asa ca daca il iubesti pe sotul tau, incearca sa gasiti o cale comuna.
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Prapadeala:
losefat (21 oct 2012), Rallara (21 oct 2012)
  #12578 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 12:22:52
happygirldiana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul
Ceau Dia... nici nu stiu ce sa mai zic... mi-a placut tare mult ce ati vorbit voi fetele aici... si cu AC, si cu greutatea de a fi parinte cand sotii nu trag in aceeasi directie, si cu banii pentru consulturi... Doamne cat va inteleg dragelor... ma regasesc in tot ce scrieti... va doresc forta sa mergeti mai departe... si o zi mai buna... va pup cu drag...
A, si Dineut... jurnalul ajuta... pentru ca suntem noi aici care ascultam... cum a zis ci coco23. Te iubim mult scumpa...
Scumpa mea
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
Rallara (21 oct 2012)
  #12579 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 12:27:58
Prapadeala's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Dienush, trec si eu pe la tine dupa ceva vreme

In primul rand vreau sa iti zic ca ma bucur ca incercati sa veniti intr-un oras mai mare, oportunitatile sunt altele, mai ales pentru specializarea ta. Stau si ma gandesc ca probabil as fi fost in aceeasi situatie ca tine daca as fi ales sa ma intorc acasa dupa facultate. Orasele mici nu mai sunt capabile sa ofere oportunitati adevarate, mai ales daca esti un om de rand, fara pile si relatii sau sa aiba ai tai o firma, ceva

In al doilea rand, cu dieta, te inteleg ....si eu sunt la fel ....in copac pentru ca am tot mancat prajiturele de la mami si bunic

Legat de AC, daca nu iti vine 3-4 luni, e destul de rau. Ai ovare polichistice? Si eu am asa ceva si se pare ca o sa fie greu cu bebele. Oricum daca vrei cale mai naturala si sa schimbi AC, poti incerca 3-4 luni cu Duphaston. Nu ti-a zis niciun medic de aceasta varianta?
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Prapadeala:
happygirldiana (21 oct 2012)
  #12580 (permalink)  
Vechi 21 oct 2012, 12:37:42
happygirldiana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Dienush, trec si eu pe la tine dupa ceva vreme

In primul rand vreau sa iti zic ca ma bucur ca incercati sa veniti intr-un oras mai mare, oportunitatile sunt altele, mai ales pentru specializarea ta. Stau si ma gandesc ca probabil as fi fost in aceeasi situatie ca tine daca as fi ales sa ma intorc acasa dupa facultate. Orasele mici nu mai sunt capabile sa ofere oportunitati adevarate, mai ales daca esti un om de rand, fara pile si relatii sau sa aiba ai tai o firma, ceva

In al doilea rand, cu dieta, te inteleg ....si eu sunt la fel ....in copac pentru ca am tot mancat prajiturele de la mami si bunic

Legat de AC, daca nu iti vine 3-4 luni, e destul de rau. Ai ovare polichistice? Si eu am asa ceva si se pare ca o sa fie greu cu bebele. Oricum daca vrei cale mai naturala si sa schimbi AC, poti incerca 3-4 luni cu Duphaston. Nu ti-a zis niciun medic de aceasta varianta?
Miha, draga mea, bine ai revenit! Intr-adevar, in oraselul asta iti vine numai sa iti plangi de mila, asa de bine eE deprimant sa nu vezi pe nimeni pe strada, sa auzi in stanga si dreapta de probleme cu banii,de no-jobs, etc...De-asta incercam sa ne facem un bine...Acum sa vedem ce-om rezolva....Iubi meu are facultate dar din pacate nu a mai ajuns sa ia diploma pt ca....a picat examenul de licenta so...ar putea sa fie un inconvenient in gasirea unui loc de munca, i think.Dar vedem pe parcurs

Nici nu mai vorbesc de dietaSerios...Nici nu stiu daca starea mea generala de marose datoreaza musai dietei

Legat de AC...De Duphaston am auzit dar am facut niste analize, niste controale acum ceva timp si niciun medic nu mi le-a prescris. Cu un motiv banuiescIar de ovare polichistice nu mi-a zis nimeni nimci la controale, banuiesc ca nu am
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
 

Informatii despre slabit
alimentatie, calorii, dieta, dieta hipocalorica, greutate, jurnal, kilograme, sanatos, slabire


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Ce va doriti cel mai mult de la viata? Slabuta Discutii off-topic 26 23 iun 2012 10:10:34
Fii mai frumoasa peste noapte! Roxana Ingrijire corporala 31 29 apr 2012 16:32:26
O noua viata - jurnal de sarcina Mailin mailin Sunt insarcinata 268 18 aug 2011 22:26:12
Viata noua...jurnal nou! - Dienusha dienusha Arhiva jurnale slabit 164 14 mar 2011 00:20:22
Jurnal Molive - Pentru o viata sanatoasa! molive Arhiva jurnale slabit 12 20 aug 2010 23:19:23

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole