Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Jurnalul mamicilor 2011

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #12401 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 09:10:11
Ana Tm's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 14 oct 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Date: 178cm, 68kg
Mesaje: 2.609
Aprecieri acordate: 72
Am fost apreciat(a) de 66 ori in 43 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
eu cred ca intru in depresie, imi vine sa plang mereu..
ma dor toate de numai pot, plus sanii, sfarcurile, si peste asta bebe se chinuie de numa sa suga, e f nervos, nu prinde sfarcul.. si urla si 2 ore.. sanii mei is fff mari si tari, si grei, si din cauza operatiei nu ma pot misca bine sa il pozitionez, el se misca da din maini si picioare a slabit ff mult.. e micut acuma..
ma chinui de numa sa il hranesc, alta dara merge, alta data nu..
azi vine o asitenta s ama ajute, ca is disperata, mai sa iau lapte praf, dar nu vrea sotul..
azi dim atata a zbierat d ela 5 la 7, pana in sf a apucat sf si a supot apoi am adormit toti 3 in pat vreo 2ore.. neintorsi inghemuiti sa nu deranjam pe bebe ca era mai in mijlocul patului dar la margine eu, si sotul,.
azi noapte a papa binisor la 3 dar eu nu outeam dormi, ma tot gandeam si plangeam..
mi-au zis si mie ca am sanse de naturala.. dar nus tiu ce sa zic de corpul meu.. am urat ceza, si inca o urasc, nu ca am dureri extreme, dar ma deranjeaza ca nu ma pot misca in voie, si ma tin de burta. orice miscare de coborat sau urcat in pat, sau chiar si pe wc, parca mis e desprind matzele..
azi m-am muls cu pompa, de abia aveam 3 lingurite, si asa l-am mai granit cu lingurita, mi-am cump, protectie pt sfarc, tot doare dar macar a supt mai binisor, desi dupa atata agitatie iar a adormit..fara sa mai reactioneze..sa vad ce rezolv azi nu am dormit aproape deloc, am o durere de cap, si ochi de abia vad..
picioare is extra umflate ca 2 paini, incerc s ama misc, dar nici un rezultat..
ieri am facut si crize de nervi si m-am certat cu sotul, il punema sa ma ajute s ail tina la pipet, eu sa tin tzata, si nu il tinea bine, si cand il schimba, zici ca e de zahar sa nu se strice, in loc sa fie mai ferm ca o fi bebe,d ar e mai periculos, daca il atinge asa de firav.. ca el nu stie, sa invete.. apoi il apuca dragostea ca vai cat am suferit, dar se mai enerveaza si el..
imp ca ma ajuta, e topit dupa bebe asa vb cu el, il filmeaza pozeaza.. ii zice sa pape, si bebe asa se uita la el cu ochii deschisi..
va mai pov eu, ca am amortit la calc.. am citit putin din urma..andreea, ai poze cu bebele/
Jess, imi pare rau ca treci prin asta
dar trebuie sa ai multa rabdare, si mie mi-a fost tare greu la inceput., lapticul a venit dupa 2 zile de la operatie, pana atunci i-au dat asistente lp (ca murea copilul de foame )...
e greu la inceput pana se mufeaza, pana se invata sa suga, pana ce se obisnuieste si sanul...dar sa stii ca asta dureaza doar cateva zile, apoi e o adevarata placere sa alaptezi
si eu tot cu ceza am nascut, eu stateam intinsa pe lateral cu bratul sub cap si asa aalaptam, era cea mai buna pozitie pt mine, incearca si tu asa, sigur va fi bine si va papa micutul
depresia e normala dupa ce nasti, si pe mine ma apuca plansul, frica din senin, dar cu ajutorul sotului am trecut peste
e fff important ca te sustine, si stai linistita ca se va obisnui si cu schimbatul, nimeni nu s-a nascut invatat
iti doresc multa putere, sa treaca mai repede perioada asta si sa te bucuri din plin de mica minune

p.s. in cateva zile se vor dezumfla si picioarele
__________________
ana
Ana Tm, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Ana Tm, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1472 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Ana Tm:
Gea (09 apr 2013)
  #12402 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 09:13:28
Gea's Avatar
Gea Gea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 170cm, 68.5kg
Mesaje: 2.168
Aprecieri acordate: 1.045
Am fost apreciat(a) de 1.229 ori in 521 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Buna dimineata fetelor

Jess, acum esti o explozie de hormoni, e normal sa te comporti altfel decat esti tu obisnuita. Dar nu iti fa probleme, aceste senzatii si stari vor trece in curand, sa nu cumva sa crezi ca daca se intampla ceva rau tu esti vinovata. Si eu am avut asemenea stari, ma apuca plansul din senin, ma simteam vinovata de tot, iar in secunda urmatoare, nu ma mai puteam opri din ras . Trebuie sa te concentrezi acum pe puisor, sa ai multa rabdare si sa ceri ajutor daca nu te descurci cu ceva.
Niste sfaturi pentru alaptare, de la cineva care a facut cezariana
1. Daca preferi alaptatul stand in fund, sa iti pui o perina la spate si o alta in brate. Pe perina din brate sa iti pui puisorul, ca sa il poti tine mai bine, fara sa fie presiune pe burta sau sa obosesti sa il tii intr-o mana. Asa sta si el mai comod, dar si tu.
2. Poti alapta stand culcata. Tu stai pe o parte si il tii pe Thomas Gabriel cu fata la tine. Ii pozitionezi capsorul in dreptul sanului, ii introduci sanul in gurita si il ajuti sa suga. Ca sa fii sigura ca prinde bine sanul, ajuta-l tu sa deschida gurita: trage-i tu barbia in jos si atunci ii bagi sfarcul in gurita.
!!! Daca cumva nu prinde bine, sa NU ii tragi sfarcul din gura, ci baga-i tu in gurita un deget de-al tau si scoate-ti tu sanul cu degetul respectiv, ca sa nu il lasi sa te muste cu gingiile (el daca simte ca ii vei trage sanul din gura va strange mai tare, sa nu piarda papica, si vei ajunge sa iti faci rana).
Ca sa faci schimbul la san, te intorci pe cealalta parte si il muti si pe el la fel, cu fata la san si ii dai sa pape.
3. O alta varianta e alaptatul pe sub brat. Asta pare mai ciudat pentru ca il alaptezi ca pe sub mana. Iti pui mai multe perini sau plapuma langa tine, pana ajunge bebe in dreptul sanului, tu stai in fund. Pe el il pui pe perina din lateral si il tii cu o mana, pe la subrat. Capsorul in fata, la san, picioarele in spate, pe langa tine. (poate daca ii dai search pe google vei avea si imagini care vor ilustra mai bine ce explic eu acum). Bebe sa stea pe spate, ii tii doar capsorul usor ridicat, sa nu se innece, apoi ii dai sa suga.
E mai greu pana inveti tu cum sa ii bagi sanul in gura corect, pentru ca el de supt stie sa suga, dar nu stie cum sa prinda.

Stiu cum e senzatia ca ti se scurg toate organele prin taietura de la operatie, e normal deoarece fara fat in burtica, organele au foarte mult loc prin care sa "zburde" libere. Si atunci trebuie sustinuta burta. Dar vei scapa de aceasta senzatie in 3-4 zile, maxim. Daca ti-au scos firele, poti sa porti chiloti cu talie inalta, sa te sustina peste burta, sau chiar burtiera, daca ai.

Incearca sa dormi cand doarme si puiul, ca sa te odihnesti putin. Roaga-l pe sot sa te ajute el cu mancarea sau schimbatul scutecului, ca sa te poti odihni mai mult, macar acum la inceput.

Este putin mai greu, pana va intrati in ritm si se obisnuieste si bebe cu voi, in mediu nou. Si pentru el este un stres imens si foarte obositor sa se obisnuiasca cu o viata total diferita fata de ce era obisnuit, dar se va schimba, odata cu voi, ca sa fie bine tuturor.

Stiu ca esti puternica, vei face fata si veti trece cu totii peste aceasta perioada putin mai dificila, dar puiutul merita orice
Te asteptam oricand cu sfaturi, pareri si recomandari, sau chiar si cu niste "ochi" care sa te asculte cand trebuie sa te descarci

Jess... ESTI MAMICA!!!! FELICITARI
__________________
Sarcina bebe 1: 66 kg + 25 kg = 91kg
Dupa nastere: 79 kg, inceput slabire: 86.5kg
25.09.11 - 15.03.13 = - 21kg > 65.5 kg
Sarcina bebe 2: 66 kg + 16 kg = 82 kg
Dupa nastere: 75 kg, inceput slabire: 71.5 kg
12.10.15 - 20.12.15 = - 6.5kg > 65kg
Gea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Gea:
Ana Tm (09 apr 2013), rainbow (09 apr 2013)
  #12403 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 09:13:56
simonet's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Date: 168cm, 51.5kg
Mesaje: 5.282
Aprecieri acordate: 313
Am fost apreciat(a) de 1.738 ori in 943 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de meapasarica Vezi mesajul
wow ce mult stai, Simona...si sta doamna Maria pana la 6 cu Raisa?
Anca, nu sta d-na Maria pana la ora 6, va ajunge octav pe la ora 4.30 acasa. cand nu poate octav sa ajunga la 4.30 ma duc eu acasa cam pe la aceeasi ora casa o menajam cat putem pe d-na maria pt ca nu are ea nici o vina ca noi mai avem si alte obligatii uneori
__________________
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
Nimeni nu e insarcinat cu fericirea ta. Doar tu!

Mami de Raisa - 6 ani 7 luni
Si de Matias - 4 ani si 2 luni
simonet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1731 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1214 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #12404 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 12:13:53
dorutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

buna fetelor...
doamne fetelor mie or mi s-a sters complet memoria ori nu stiu care e faza dar eu nu tin minte ca la mine sa fi fost asa grea situatia...nici cu alaptatul, nici cu durerile de dupa si ca norocul nici cu depresia
chiar imi pare rau pentru mamicile pentru care a fost asa greu si va imbratisez cu drag si ma rog sa scap tot asa de bine din a doua nastere

in alta ordine de idei, referitor la sanatatea mea continui sa vomit seara... si uneori si dimineata... ma ia brusc si din senin si trebuie sa ajung repede la baie..
am ajuns la 61 de kg, intr-un fel ma bucur dar totusi astept cu nerabdare sa treaca perioada asta..

chiar ma gandeam zilele astea ca nici nu mai stiu de cand nu m-am certat cu sotul, de foarte mult timp.. sarcina asta ma face sa fiu atata de calma, nu ma enervez deloc,.. nu ma mai recunosc caci mie imi sare mustarul un doi
si cand nu-mi face ceva pe plac atata ii repet ce vreau eu, dar calm fara sa urlu pana se conformeaza....

si david asculta de mine de nu-mi vine sa cred... el care ii spuneai sa nu faca ceva si facea in contra.. in schimb de taica-sau nu asculta deloc, si-l bate si trage de par si nu stim cum sa remediem situatia
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui dorutza:
rainbow (09 apr 2013)
  #12405 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 12:18:54
dorutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de meapasarica Vezi mesajul
Uff, m-a luat cu fiori cand am citit prin ce trece Jessik, m-am amintit exact prin ce cosmar am trecut eu la inceput

Neata tuturor!

Ma laudam acu cateva zile ca doarme Viktor mai bine, eii n-a durat mult sisuntem iarasi la faza fataielilior de vreo 4 nopti, sunt obosita bine iarasi...ieri am fost si la vaccin, am scapat si de asta.

Am planuit ca aseara sa doarma Viktor cu bunicul lui, si eu m-am culcat in camera de peste drum de ei, pe la 2 a inceput Viktor sa urle si a fost gata cu somnul, nu mai stiam ce sa facem s-a linistim, a adormit intr-un tarziu pe la 3 si eu pe la 4 la 5 fara 20 iar a inceput sa se fataie, si la 6 s-a trezzit, vai ce noapte...deci nu il mai las sa doarma cu nimeni altcineva ca nu functioneaza

Acuma sunt la serviciu, dar parca sunt inca acasa in pat, nu m-am trezit de-a binelea

Sa aveti parte de o zi buna
ti-am zis eu ca sunt faze trecatoare...le asteptam si no cu nerabdare
n-avem ce face avem niste baieti care se fataie mult noaptea si nu le place somnul foarte tare..
si David e in faza in care efectiv se trezeste plangand tare noaptea si nu se calmeaza pana nu-i pomeneste taica-sau ca-i da laptic.. atunci tace si asteapta linistit sa-i prepare lapticul..
pana acuma l-am obisnuit sa il adoarma taica-sau si daca se trezeste sa mearga taica-sau la el, dar mai nou de vreo saptamana nu mai vrea sa adoarma seara numai cu mine.. dar e bine ca inca il accepta pe taica-sau noaptea..
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #12406 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 12:35:27
Prapadeala's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Jess, imi pare rau ca treci prin ce treci. Iti doresc multa forta si totul va fi bine

Doruta, inca putin si trece faza asta cu greturile. Eu am fost asa pana pe la 13 sapt, dupa aia totul a revenit pe fagasul normal. De atunci am mai vomitat o singura data

Eu am o pofta de mancare de speriat...tot ce vad, as manca...sper sa ma mai potolesc ca o sa ajung cat casa in curand

Si eu am avut duminica pofta de pizza... si mi-am facut-o

Am si o intrebare cu poftele astea....e chiar atat de necesar sa le satisfacem? Adica chiar se poate intampla ceva cu bebe dc nu ne satisfacem pofta? Mie mi se pare putin dubioasa relatia asta de cauzalitate
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #12407 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 12:44:24
redeeadoo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2011
Locaţie: BUCURESTI, Romania
Vârsta: 34
Date: 168cm, 74kg
Mesaje: 862
Aprecieri acordate: 345
Am fost apreciat(a) de 469 ori in 317 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Uff mai Jessica chiar imi parea rau pentru stare prin care treci, si eu am avut asa o incercare, noroc cu sotul meu care mi-a fost alaturi in fiecare clipa
intr-adevar durerea este destul de mare, dar la mine am observat cu cat ma plimb mai mult prin camera cu atat imi trece durerea mai repede
astazi am iesit si eu prima data din casa singurica, a fost reconfortant iti mai trec din ganduri..mai ales cand am vazut ca au inflorit zarzarii
Jessy fii tare pentru bebe si pentru tine Dumnezeu este mare si o sa treaca si durerile si depresia
pupici
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=VDK5P...0eMerYgOrEwx7Q
Doar prezenta iubirii in viata noastra ne intregeste si ne face umani.
redeeadoo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2009 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #12408 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 12:49:04
bobopuiu's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 27 iun 2010
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 43
Date: 170cm, 67kg
Mesaje: 2.762
Aprecieri acordate: 87
Am fost apreciat(a) de 141 ori in 61 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Jess , bebe nu suge ca nu iti sunt desfundate canalele, ori te mulgi tu, pana vezi ca tasneste lapticul prin cel putin 4 canale, ori sa o rogi pe asistenta sa te mulga!
daca nu mulge mai des cu pompa, chiar daca doare, alta sansa si solutie nu ai, risti sa faci mastita asa...maseaza sanul circular, apoi prinzi de sus sanul cu mana desfacuta si cand vi in jos spre sfarsc stragi..pff..oare cum sa ma fac inteleasa??
Bebe trebuie sa prinda cat mai mult din areora sanului, nu doar sfarcul, e total gresit asa!Trebuie sa prinda mult din areora si apoi el isi formeaza sfarcul, daca trage doar din sfarc nu vine nimci garantat!
Hai pe FB pentru detalii suplimentare)))
Am vrut sa iti scriu si tocmai iesisei si am deschis chat cu altcineva si i am scris o parte, ce o fi crezut tipa respectiva?))))))
bobopuiu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 836 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui bobopuiu:
Diana D (09 apr 2013)
  #12409 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 12:49:58
dorutza's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Jess, imi pare rau ca treci prin ce treci. Iti doresc multa forta si totul va fi bine

Doruta, inca putin si trece faza asta cu greturile. Eu am fost asa pana pe la 13 sapt, dupa aia totul a revenit pe fagasul normal. De atunci am mai vomitat o singura data

Eu am o pofta de mancare de speriat...tot ce vad, as manca...sper sa ma mai potolesc ca o sa ajung cat casa in curand

Si eu am avut duminica pofta de pizza... si mi-am facut-o

Am si o intrebare cu poftele astea....e chiar atat de necesar sa le satisfacem? Adica chiar se poate intampla ceva cu bebe dc nu ne satisfacem pofta? Mie mi se pare putin dubioasa relatia asta de cauzalitate
intr-adevar poftele sunt ceva de speriat.. dupa cum am mai spus trebuie sa invatatm sa ne controlam sa mancam putin din anumita pofta...ca altfel da ne facem cat casa..
vorbele din batrani spun ca poti pierde bebe sau poti cauza nasterea daca nu-ti satisfaci o pofta... nu cred ca e chiar asa.. e doar faza ca te gandesti la alimentul ala pana nu mai poti si chiar daca nu-l papi atunci cand ti-l trebe, a doua a treia zi trebuie sa-l papi ca altfel tot acolo te gandesti... daca uiti de el e si mai bine, dar in cazul meu n-a fost niciodata asa...
in trimestrul 3 e mult mai usoara treaba in controlul poftelor dar trimestrul 2 pt mine a fost teroare.. ca urmare 10 kg puse
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #12410 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 13:11:04
simonet's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Date: 168cm, 51.5kg
Mesaje: 5.282
Aprecieri acordate: 313
Am fost apreciat(a) de 1.738 ori in 943 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Mihaela, nu afecteaza bebelusul cu nimic nesatisfacerea poftelor, doar ca se obisnuieste ca femeia insarcinata sa isi faca toate poftele din rasfat

Si eu poftesc acum la niste clatite si sunt la o distanta de 2 etaje de ele dar incerc sa stau cu capul in hartii si sa nu ma gandesc ... desi astazi nu am mancat nimic dulce si ma gandesc ca as putea face asta ca oricum mancare de pranz nu am decat un mar ...
Daca nu as papa clatite mi-ar trece pofta asta care nu e neaparat de clatite ci de ceva dulce.
__________________
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
Nimeni nu e insarcinat cu fericirea ta. Doar tu!

Mami de Raisa - 6 ani 7 luni
Si de Matias - 4 ani si 2 luni
simonet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1731 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1214 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
2011, calorii, dieta, jurnalul, mamicilor, sanatos, sarcina, slabit


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Mihaela1006 - Slabuta 2011 Slabuta Slabute 2011 5 03 sep 2011 00:15:22
Oferte litoral 2011 lacra81 Turism 13 07 aug 2011 12:15:38
Jurnal Berllina 2011 Berlllina Arhiva jurnale slabit 8 13 iun 2011 06:25:17
Mirese 2011 Daniela Anghel Jurnale slabit mirese 18 26 feb 2011 22:14:13
Slabute 2011 Slabuta Slabute 2011 18 11 feb 2011 16:13:16

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole