Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

paine montignac

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #11 (permalink)  
Vechi 14 ian 2011, 09:00:10
laurra's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
nu masor, pun cam juma de punga de faina, juma de cubulet de drojdie si o lingurita sare..drojdia o topesc in apa calda, si framant tot cu apa calda..in rest fac la fel ca tine, pe hartie pergament..
Din juma de punga de faina imi ies cam 5 painisoare(chifle), eu mananc una la md si al meu restul
Mananca si sotul Paine Monty?
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #12 (permalink)  
Vechi 24 feb 2011, 19:19:11
simonabalint's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 38
Date: 164cm, 61kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Citat:
Anterior postat de mariy67 Vezi mesajul
imi cer scuze,nu am stiut unde sa trec reteta,asa ca am postat aici.
eu cumpar de la plafar faina de grau integrala,si purced la munca.
410 gr.faina+1 plic drojdie uscata dr.oetker,se amesteca bine.
se adauga 300 ml.apa calda,si 1 lgt.(lingurita sare).
le amestec toate cu paletele inelare de la mixer,pun intr-un vas,acopar,las la crescut(in cuptorul neaprins)30.minute.
apoi,scot,mai amestec odata aluatul,dau forma rotunda,pun pe hartie de copt intr-o tava rotunda(sau ce aveti), pudrez bine cu faina acopar si mai las 20 minute.
bag la cuptorul incins,las cam 40-45 minute,cum va place de prajita.
o scot,o ung cu mana cu apa rece,acopar cu o carpa curata,si las la racit.
se mananca dimineata,cu lactate slabe si legume.
sotu meu,nu mai vrea alta paine,iar pe caldura asta,mor sa o fac.
pup fetele curajoase.
Salut!!! Eu sunt noua ...nu prea stiu cu ce se mananca acest site...dar imi place foarte mult.
Am incercat si eu reteta aceasta de paine....dar nu a iesit de nici o culoare...mi-a iesit un aluat moale ca si de clatie....a crescut el ce a crescut...dar tot nu s-a ingrosat sa pot sa-i dau forma si l-am pus intr-o forma de chec.....dar nu vreau sa va zic ce am scos din cuptor......
Este prima mea paine....nu stiu ce nu am facut bine.....mi se parea foarte simpla cand am citit....dar nu mi-a iesit. Va rog sa ma lamuriti si pe mine....
A...am uitat sa specific ca am folosit si faina int de grau si de secara....oare asta sa fie problema???
simonabalint, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
simonabalint, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1544 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi. Pentru a slăbi 3-4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 770 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #13 (permalink)  
Vechi 25 feb 2011, 22:00:37
Mihaela1006's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Citat:
Anterior postat de simonabalint Vezi mesajul
Salut!!! Eu sunt noua ...nu prea stiu cu ce se mananca acest site...dar imi place foarte mult.
Am incercat si eu reteta aceasta de paine....dar nu a iesit de nici o culoare...mi-a iesit un aluat moale ca si de clatie....a crescut el ce a crescut...dar tot nu s-a ingrosat sa pot sa-i dau forma si l-am pus intr-o forma de chec.....dar nu vreau sa va zic ce am scos din cuptor......
Este prima mea paine....nu stiu ce nu am facut bine.....mi se parea foarte simpla cand am citit....dar nu mi-a iesit. Va rog sa ma lamuriti si pe mine....
A...am uitat sa specific ca am folosit si faina int de grau si de secara....oare asta sa fie problema???
cred ca ai pus prea multa apa... aluatul trebuie sa fie ferm totusi la mana, cam ca cel de cozonac, nu e nici o problema cu faina... coca trebuie sa se tina singura daca ii dai o forma rotunda (nu chiar batoasa, se mai relaxeaza ea putin pe masura ce trece timpul...), nu sa se flescaie imediat ca aluatul de chec. Si eu pun painea in forma dar de cozonac, pentru ca cea de chec e prea mica. Mai nou am descoperit ca o cantitate de 500 de grame de faina (eu amestec faina integrala de grau, secara si orz) creste foarte bine cu o jumatate de cub de drojdie chiar si fara miere sau zahar adaugat, iar in bucatarie trebuie sa fie cald bine. Pentru a doua crestere am incins cuptorul putin si am lasat la crescut aluatul chiar in cuptor - mi-a iesit excelent, doar ca nu trebuie sa tii aluatul la o temperatura prea ridicata. Sau am mai pus tava direct pe calorifer si la fel a crescut binisor. Pentru copt trebuie sa nu uiti sa pui in cuptorul incins sau daca ai lasat-o la crescut in cuptor ii dai drumul la foc mic-mijlociu in functie de cum iti coace cuptorul.
Mult succes, nu se poate sa nu iti iasa
__________________
Jurnal Mihaela1006 II, Jurnal Mihaela1006 , Dormi suficient
Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul
Fetelor, nu va mai conduceti dupa iluzii, inca nu s-a descoperit slabirea in cateva zile.
Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Somnul slabeste,e dovedit!
Răspuns cu citat
  #14 (permalink)  
Vechi 25 feb 2011, 22:15:06
VentoFreddo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Si eu la fel fac,Mihaela,din 500 gr de faina si juma de cub de drojdie,cu apa calduta si atat..fara fructoza,lapte etc..Creste f frumos.Si coca sa fie potrivita,daca iese prea moale mai adaugati faina,daca e prea tare mai puneti putina apa
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #15 (permalink)  
Vechi 15 mar 2011, 15:36:42
Ana teslariu's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2011
Locaţie: vaslui, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa mananc sanatos si sa slabesc
Date: 161cm, 75.5kg
Mesaje: 76
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cine stie cum se face painea fara mixer sau aparat de facut paine, din faina de secara?

buna, din ce am vazut la painea measi o compar cu a ta, tu pui putina drojdie, la 1 kg de faina se pun 50 grame de drojdie proaspata iar la aparat de facut piine trebuie 3 lingurite de drojdie uscata activa(neaparat activa pentru aparat de facut piine)creste mai bine cu mai multa drojdie pe care o inmoi cu apa calduta si o lingura de faina din cea pregatita,lasi la crescut drojdia 15 minute apoi o pui in faina in care ai adaugat samnaturi si 1, 2 lingurite de sare framanti bine aluatul si lasi la crescut vreo30 de minute apoi formezi piinicile cu un pic de faina pe planseta ca sa nu se lipeasca aluatul de miini, mai lasi inca 30 de minute la crescut si pui in cuptor la foc mic pentru 45 -50 minute sau mai mult daca nu s-a intarit coaja. Piinea trebuie sa se raceasca bine inainte sa o tai(se cruzeste daca o tai cand e fierbinte).Nu o sa iasa din faina integrala piine moale si pufoasa ca din cea alba, dar e buna si e integrala suta la suta, si mai ales cand e facuta de tine e si mai buna.
Răspuns cu citat
  #16 (permalink)  
Vechi 18 sep 2011, 02:27:14
nicodhd's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2011
Locaţie: santander, Spania
Vârsta: 42
Dieta: low carb-keto,IG
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 25
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: paine APTA 100% montignac

AVENUR =paine apta 100% Monti,SE POATE CONSUMA LA ORICE ORA CU ORICE ALIMENT (substituie Wasa Fibre 24 % fibre care am inteles ca nu se gaseste in RO),avand un IG 35.
INGREDIENTE:300-350 ML APA (sau lapte degresat 0 % MG si fara lactoza)
225 GR TARATE DE OVAZ
150 GR GLUTEN DE GRAU
1/2 CUB DE DROJDIE PROASPATA (se prefera inaintea celei uscate )
UN PRAF DE SARE
2-3 LINGURI DE FRUCTOZA (SAU PUTINA ZAHARINA ,SAU SI MAI BINE FARA INDLCITORI -eu nu folosesc)
Glutenul sa fie ultimul ingredient pe care il adaugati ,face aluatul lipicios.Se prepara ca orice paine de casa (se dizolva drojdia in putina apa calduta se adauga sarea ,taratele si glutenul.Se lasa la crescut putin ,se coace 45 min la 180º.Se poate bate un ou si adauga kiteva seminte pedeasupra.Eu am scos din lista semintele ,oul si fructoza.
Răspuns cu citat
  #17 (permalink)  
Vechi 18 sep 2011, 08:04:53
VAmedeea's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Citat:
Anterior postat de nicodhd Vezi mesajul
AVENUR =paine apta 100% Monti,SE POATE CONSUMA LA ORICE ORA CU ORICE ALIMENT (substituie Wasa Fibre 24 % fibre care am inteles ca nu se gaseste in RO),avand un IG 35.
INGREDIENTE:300-350 ML APA (sau lapte degresat 0 % MG si fara lactoza)
225 GR TARATE DE OVAZ
150 GR GLUTEN DE GRAU
1/2 CUB DE DROJDIE PROASPATA (se prefera inaintea celei uscate )
UN PRAF DE SARE
2-3 LINGURI DE FRUCTOZA (SAU PUTINA ZAHARINA ,SAU SI MAI BINE FARA INDLCITORI -eu nu folosesc)
Glutenul sa fie ultimul ingredient pe care il adaugati ,face aluatul lipicios.Se prepara ca orice paine de casa (se dizolva drojdia in putina apa calduta se adauga sarea ,taratele si glutenul.Se lasa la crescut putin ,se coace 45 min la 180º.Se poate bate un ou si adauga kiteva seminte pedeasupra.Eu am scos din lista semintele ,oul si fructoza.
Interesanta reteta!
Dar cum e la ust?
Ca nu ma incanta treaba ca e facuta doar din tarata si gluten...
In ro gasesti faina Slabesti Mancand (SM ii spunem noi) si are IG mic. Faci painica din ea si e buna, seamana cu painea integrala. Plus ca faina de tipul asteia este un sortiment si pt dulciuri.
E o combinatie de tarate, faina de soia, faina integrala si nu mai stiu eu ce pe la ingrediente pe acolo.
Si am incercat-o (trimisa din tara) cateva luni si nu m-am ingrasat, am slabit in continure, nu am avut probleme. iar dulciurile ies super bune.
Bine, acum nu am mai comandat pt ca daca nu e folosita expira repede. Nu contine conservanti de nic un fel. Si am aruncat cateva pachete pt ca dulciuri fac f. rar. Si nici cu painea nu ma omor.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #18 (permalink)  
Vechi 19 sep 2011, 08:35:21
nicodhd's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2011
Locaţie: santander, Spania
Vârsta: 42
Dieta: low carb-keto,IG
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 25
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Pt mine ca gust e acceptabila ....iese ca o painica moale su o coaja tare .Faina de care vb spunene unde se cumpara . kit kosta .kum arata si o adaugam la lista de produse LA CUMPARATURI CU MONTIGNAC,IN ROMANIA!
Răspuns cu citat
  #19 (permalink)  
Vechi 19 sep 2011, 10:16:10
VAmedeea's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Citat:
Anterior postat de nicodhd Vezi mesajul
Pt mine ca gust e acceptabila ....iese ca o painica moale su o coaja tare .Faina de care vb spunene unde se cumpara . kit kosta .kum arata si o adaugam la lista de produse LA CUMPARATURI CU MONTIGNAC,IN ROMANIA!
Hai ca pt faina rasp acolo!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #20 (permalink)  
Vechi 28 sep 2011, 18:17:57
DexterLab23's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 feb 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 43
Date: 154cm, 77kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: paine montignac

Poate unele/unii nu stiu, dar Nr. 1 cauzator de moarte si boli la/in oameni e GLUTENUL,
da ati citit bine. Chiar mai mult, la persoanele care prezinta o intoleranta la gluten
(oare credeti ca toate persoanele tolereaza glutenul ?!) provoaca automat diabet de tip 1.

Ba chiar cuvantul "gluten" e in latina si tradus inseamna "licipi"

Cu asta ii sfatuiti pe oameni sa isi faca mancarea, cu lipici ??!!

Ce rost are sa renunti la atatea si sa manci lipici in schimb ?

E adevarat ca glutenul se gaseste in grau, secara, orz, ovaz, dar e una cand mananci astea si alta cand manaci o cantitate mai mare extrasa din ele prin procedee chimicale.

P.S. Acest mesaj nu e o gluma !
DexterLab23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2098 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1581 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Regulament; 28 sep 2011 at 20:02:07. Motiv: Incalcare regulament: Linkuri externe
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
mancaruri montignac, michel montignac, montignac, paine montignac, retete montignac


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Muffins Montignac mishutza Retete Montignac Faza II - Dulciuri si Deserturi 3 24 aug 2012 13:13:03
Dieta Michel Montignac - Faza I Slabuta Dieta Michel Montignac 86 29 iul 2012 15:18:02
Ghiveci Montignac teodora Retete Montignac Faza I - Mancaruri cu legume 1 10 apr 2011 22:46:15
Bake Rolls - Inele de paine prajita Slabuta Aditivi alimentari (e-uri) in snacks-uri 6 30 oct 2009 20:28:11
Salata de pui-Montignac Roxana Retete dietetice de salate 0 10 mai 2009 17:25:26

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole