Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Dieta Dukan - faza II (alternativa)

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 29 sep 2010, 10:22:08
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Dieta Dukan - faza II (alternativa)

Aceasta faza consta in alternarea a doua regimuri: unul de proteine + legume si unul doar de proteine precum in perioada de atac, pana cand ajungeti la greutatea dorita.

Care este ritmul de alternare al celor doua regimuri?

Ritmul de alternare intre regimul de proteine + legume si cel doar de proteine nu este fix ci depinde de la caz la caz.

La inceputul practicii sale Doctorul Dukan a recomandat alternarea din 5 in 5 zile: adica 5 zile de proteine + legume urmate de 5 zile doar de proteine. Dar, dupa multi ani de practica, Doctorul Dukan a observat ca, mai ales pentru persoanele care doresc sa piarda mai mult de 10kg, alternarea din 1 in 1 zile a functionat extrem de bine: adica o zi proteine + legume urmata de o zi de proteine, sampd. In sumar, doctorul recomanda alternarea de la 1 zi la 1 zi, dar si cea din 5 in 5 zile este OK. In functie de caz mai sunt posibile cateva alte optiuni. Haideti sa le rezumam pe toate:

Persoanele care vor ca perioada de alternare sa dureze cat mai putin: daca doriti sa pierdeti mai putin de 10kg si de asemenea sunteti dispusi sa suferiti mai mult pentru ca pierderea sa fie mai rapida, se recomanda alternarea din 5 in 5 zile;

Persoanele care vor sa piarda mai mult de 10 kg: Optiunea de mai sus functioneaza OK pentru persoanele care nu trebuie sa piarda prea multa greutate dar pentru cele care au nevoie de mai mult de 10kg este posibil ca regimul de mai sus sa fie prea greu de urmat pentru o perioada indelungata. Astfel, la fel de eficace, este si regimul de alternare de 1 zi. Deci o zi de proteine urmata de o zi de proteine + legume.

Persoanele care vor sa piarda mai putin de 5 kg: pentru aceste persoane care nu au nevoie sa piarda prea multa greutate mai este posibila si alternarea 2/7. Adica 2 zile pe saptamana de proteine pure plus 5 zile pe saptamana de proteine + legume.

Persoanele care vor sa piarda mai putin de 2kg: in aceasta categorie intra doamnele / domnisoarele care desi slabe, mai doresc sa piarda 1 kg / 2 kg de pe coapse, etc. In acest caz se poate urma alternarea 2/0: adica 2 zile de proteine pure (recomandabil lunea si joia) si restul saptamanii regim normal dar fara excese.

Ce se poate consuma in perioada alternativa?

Doar ca sa facem clar de la inceput: toate mancarurile care au fost permise in perioada de atac continua a fi permise si in aceasta perioada si fara nici un fel de restrictie in privinta cantitatilor. Adica puteti continua sa consumati oricate dintre proteinele mentionate oricat de des doriti in toata perioada alternativa.

Legumele permise si legumele interzise in perioada alternativa:

In zilele care constau in consumul de proteine + legume aveti dreptul sa consumati legume, gatite sau crude, la fel in cantitati nelimitate ca si proteinele indiferent de ora la care le consumati. Legumele permise sunt urmatoarele: rosiile, castravetii, ridichiile, spanacul, sparanghelul, prazul, fasolea verde, varza, ciupercile, telina, fenicul, toate tipurile de salata inclusiv andiva, vinetele, dovleceii, ardeii. De asemenea sunt permisi si morcovii si sfecla dar cu conditia sa nu le consumati la fiecare masa.

Sunt interzise alimentele amilacee precum: cartofii, orezul, porumbul, mazarea, fasolea si lintele. Bineinteles nu este permis avocado care nu este leguma ci fructa care este extrem de grasa. Anghinarea si tragopogonul sunt de asemenea interzise in aceasta perioada.

Cum se pot prepara legumele?

Crude

Legumele mentionate mai sus pot fi consumate crude. Atentie mare! Daca mancati salata cu sos, fiti foarte atenti din ce este facut sosul. 100% cand cumparati salata la restaurant va vor adauga sos care este facut pe baza de ulei. Astfel ca desi salata va avea 20 de calorii, sosul va avea vreo 300. Deci daca doriti sa mancati salata as recomanda sa va faceti sosul acasa. In loc de ulei normal (de masline, etc) puteti folosi ulei de parafina. Uleiul de parafina nu contine nici o calorie si este de asemenea extrem de bun in cazul in care suferiti de constipatie. Puteti de asemenea sa preparati si sosuri pe baza de iaurt degresat daca nu va place sau nu gasiti ulei de parafina.

Gatite

Puteti sa consumati legumele si gatite. Acestea pot fi fierte in apa sau in sucul de la carne sau de la peste.

Cantitatea de legume consumate

In principiu cantitatea este nelimitata dar Doctorul Dukan recomanda sa nu depasiti limitele bunului simt – adica sa le mancati pana simtiti ca nu mai va este foame dar nu mai mult. Legumele nu sunt complet inofensive dupa cum am discutat deja, deci putina atentie este necesara.

Taratele de Ovaz


In decursul perioadei alternative va trebui sa cresteti doza de ovaz de la o lingura si jumatate la 2 linguri pe zi.

Activitate fizica

Este oblogatoriu sa mergeti pe jos 30 de minute pe zi. In cazul in care greutatea dvs stagneaza timp de o saptamana, va trebui sa cresteti mersul pe jos la 60 de minute pe zi timp de 4 zile pana cand incepeti iarasi sa pierdeti greutate.

La ce pot sa ma astept in aceasta perioada?

Dupa cum ati observat, pierderea de kilograme in perioada de atac poate fi destul de uluitoare. In contrast, in perioada alternativa este posibil ca la inceput, balanta de cantar sa nu se miste prea mult sau in unele cazuri si sa creasca. Asta nu inseamna ca va ingrasati sau ca regimul nu mai functioneaza! Este doar din cauza ca legmele aduc cu ele apa – adica nu puneti la loc kilograme de grasime, acestea continuand sa scada, dar puneti la loc cateva kilograme de apa. In cateva zile aceste kilograme de apa vor disparea si ele si veti vedea rezultatele.

Doctorul Dukan spune ca etapa alternativa este cea mai dificila. Motivul pentru aceasta este ca in perioada alternativa greutatea stagneaza. Greutatea stagneaza la anumite nivele. Adica este posibil, de exemplu, sa ramaneti la 60 de kg cateva zile, chiar 4-5, si dupa aceea sa pierdeti 2/3 kg. Dupa aceea sa ramaneti la 57 kg cateva zile, etc. Aceste zile in care greutatea stagneaza sunt extrem de dificile deoarece pentru multe persoane pot deveni exasperante. Va recomand doar sa nu va pierdeti increderea in regim. Doctorul Dukan mentioneaza ca in experienta sa, 1 din 2 persoane se dau batute in aceasta perioada. Vazand ca raman la aceeasi greutate este foarte usor sa deveniti exasperati sau sa va lasati mai usor tentati si sa spuneti „voi manca o felie de chec doar de data aceasta din moment ce si asa nu am slabit nimic ieri”. Din pacate, multe persoane ajung sa puna toate kilogramele pierdute la loc si chiar mai multe. Deci, sfatul meu este sa nu va pierdeti increderea in regim si continuati. In mod sigur daca asteptati inca vreo 2 – 3 zile, greutatea va scadea. Daca stangnarea cumva dureaza mai mult de 7 zile, cresteti mersul pe jos de la 30 de minute la 60 de minute pe zi timp de 4 zile.

Cat timp dureaza aceasta etapa?

Pentru persoanele care doresc sa piarda mai mult de 20kg aceasta perioada poate sa dureze in jur de 20 de saptamani – adica mai mult sau mai putin de 5 luni. Pentru persoanele care doresc sa piarda mai putin de 5kg este posibil sa dureze doar 3 saptamani. Pentru restul, durata va fi undeva la mijloc. In general, puteti sa va asteptati sa pierdeti in jur de 1kg pe saptamana.

Daca in orice moment regimul devine prea greu pentru a continua, nu il abandonati complet! Daca faceti asta in mod sigur veti redepune toate kg pierdute si mai multe chair! In loc de abandon, mergeti direct la a treia etapa, etapa de consolidare.


In rezumat sunt OBLIGATORII si NU ESTE PERMIS NIMIC ALTCEVA in Perioada alternativa decat:
Alternarea intre alimentele din perioada de atac si zile in care se consuma proteine + legume
Cel putin un litru si jumatate de apa pe zi
Doua linguri de tarate de ovaz pe zi
30 de minute de mers pe jos obligatoriu pe zi

sursa: dietadukan.ro
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 10 oct 2010, 13:31:48
ioanana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Date: 165cm, 000kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - faza II (alternativa)

Legumele permise sunt urmatoarele: rosiile, castravetii, ridichiile, spanacul, sparanghelul, prazul, fasolea verde, varza, ciupercile, telina, fenicul, toate tipurile de salata inclusiv andiva, vinetele, dovleceii, ardeii.

Astea sun toate legumele permise? dar gulia, conopida, broccoli?
Mazarea verde ma gandesc ca nu merge...nu?
Greutatea este incorecta. ioanana, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 12 oct 2010, 16:38:16
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - faza II (alternativa)

Citat:
Anterior postat de ioanana Vezi mesajul
Legumele permise sunt urmatoarele: rosiile, castravetii, ridichiile, spanacul, sparanghelul, prazul, fasolea verde, varza, ciupercile, telina, fenicul, toate tipurile de salata inclusiv andiva, vinetele, dovleceii, ardeii.

Astea sun toate legumele permise? dar gulia, conopida, broccoli?
Mazarea verde ma gandesc ca nu merge...nu?
Probabil daca nu apar in lista nu sunt permise

Citat:
Legumele permise sunt urmatoarele: rosiile, castravetii, ridichiile, spanacul, sparanghelul, prazul, fasolea verde, varza, ciupercile, telina, fenicul, toate tipurile de salata inclusiv andiva, vinetele, dovleceii, ardeii. De asemenea sunt permisi si morcovii si sfecla dar cu conditia sa nu le consumati la fiecare masa.

Sunt interzise alimentele amilacee precum: cartofii, orezul, porumbul, mazarea, fasolea si lintele. Bineinteles nu este permis avocado care nu este leguma ci fructa care este extrem de grasa. Anghinarea si tragopogonul sunt de asemenea interzise in aceasta perioada.
Mazarea apare la interzise.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 02 nov 2010, 13:36:51
Valeriana's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 nov 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: dukan
Date: 153cm, 63kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy Dieta Dukan faza 2

Numele meu este Valentina,am 57 de ani si vreau sa va spun ca si la aceasta varsta o femeie doreste sa arate bine,sa se simta bine in pielea sa.Am inceput o dieta din 2009,cam dupa ureche,mancat totusi sanatos,fara paine,zahar,dulciuri(din cand in cand cate putina ciocolata)multe legume si fructe.Am avut rezultate,am slabit in 5 luni
14 Kg.,dar a venit vara,fructele,drept am mancat cam multe(si se spune ca acestea consumate in cantitati mai mari ingrasa)a venit Craciunul si am pus din nou pe mine 6 Kg.Din aprilie am incercat dieta disociata 3+3 si a functioant intrucatva in sensul ca in 7 luni am dat jos 7 Kg.,cam putin,dar asta e!Eu mai dau vina si pe varsta,dar am mai luat-o si pe aratura cateodata!Acum am o nelamurire la dieta Dukan,si va rog daca ma puteti ajuta.La faza II(alternativa,cea cu proteine i legume),eu doresc sa dau jos cam 2-3 Kg,deci 10 zile trebuie sa manac proteine cu legume,dar intai scrie ca PP 3 zile apoi PL 5 zile,deci dupa numai PP,iar PP?Sau inai PL?

Ultima dată editat de Slabuta; 02 nov 2010 at 13:51:59. Motiv: S-a scos o marca comerciala.
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 02 nov 2010, 14:01:54
Adella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan faza 2

Citat:
Anterior postat de Valeriana Vezi mesajul
Numele meu este Valentina,am 57 de ani si vreau sa va spun ca si la aceasta varsta o femeie doreste sa arate bine,sa se simta bine in pielea sa.Am inceput o dieta din 2009,cam dupa ureche,mancat totusi sanatos,fara paine,zahar,dulciuri(din cand in cand cate putina ciocolata)multe legume si fructe.Am avut rezultate,am slabit in 5 luni
14 Kg.,dar a venit vara,fructele,drept am mancat cam multe(si se spune ca acestea consumate in cantitati mai mari ingrasa)a venit Craciunul si am pus din nou pe mine 6 Kg.Din aprilie am incercat dieta disociata 3+3 si a functioant intrucatva in sensul ca in 7 luni am dat jos 7 Kg.,cam putin,dar asta e!Eu mai dau vina si pe varsta,dar am mai luat-o si pe aratura cateodata!Acum am o nelamurire la dieta Dukan,si va rog daca ma puteti ajuta.La faza II(alternativa,cea cu proteine i legume),eu doresc sa dau jos cam 2-3 Kg,deci 10 zile trebuie sa manac proteine cu legume,dar intai scrie ca PP 3 zile apoi PL 5 zile,deci dupa numai PP,iar PP?Sau inai PL?
Buna Valeriana,
Bine ai venit alaturi de noi ,din punctul meu de vedere ..mai ales ca sunt si patita aceasta dieta nu ti-o recomand ,mai ales la varsta ta,iti deregleaza un pic hormonii sau organismul va vrea sa scape de toxine ...
Insa ca sa-ti raspund la intrebare ,dupa PP normal ar trebui sa incepi cu PL si sa alternezi
Informeaza-te cu privire la Montignac sau South Beach ..sunt ceva mai blande si au rezultate frumoase
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #6 (permalink)  
Vechi 20 nov 2010, 09:53:34
Nemo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţ cunoscătorSlăbuţ cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Le Cannet, Franta
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 179cm, 87kg
Mesaje: 3.894
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 298 ori in 161 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - faza II (alternativa)

Citat:
Anterior postat de ioanana Vezi mesajul
Legumele permise sunt urmatoarele: rosiile, castravetii, ridichiile, spanacul, sparanghelul, prazul, fasolea verde, varza, ciupercile, telina, fenicul, toate tipurile de salata inclusiv andiva, vinetele, dovleceii, ardeii.

Astea sun toate legumele permise? dar gulia, conopida, broccoli?
Mazarea verde ma gandesc ca nu merge...nu?
Mazarea nu e permisa in faza aceasta, ea intra in categoria feculentelor.

Gulia, conopida, broccoli, sfecla rosie, morcovii, varza de Bruxelles, spanacul sunt permise.
Nemo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #7 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 07:00:20
ana303maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - faza II (alternativa)

NU e nimeni in aceasta faza? Eu abia am inceput-o, este prima zi. Voi tine 1PP-1PL.
Hey, haideti sa vorbim si sa ne sprijinim. Sa ne dam idei de salata si preparate.
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #8 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 10:30:13
marina19's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2011
Locaţie: ., Romania
Dieta: keto
Date: 160cm, 54.6kg
Mesaje: 3.284
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 61 ori in 53 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - faza II (alternativa)

eu intru de luni la aceasta faza ...
insa incerc sa ma gandesc de pe acum ce sa mananc pentru a avea timp sa fac cumparaturile necesare
daca aveti idei ...le astept
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...gin-12557.html

Cand iti doresti ceva ce niciodata n-ai avut, trebuie sa faci ceva ce niciodata nu ai facut.


Răspuns cu citat
  #9 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 21:44:19
ana303maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - faza II (alternativa)

EU AM INTRAT DE AZI in aceasta etapa. Azi am mancat o salata de dimineata cu peste marinat, la pranz o aripioara si putin piept de pui facut pe sticla cu un sos de iaurt (0,1%) cu un catel de usturoi si seara am mancat 3 carnaciori f subtiri si mici de vita si oaie, 2 castraveti murati si un iaurt cu o lingurita de ovaz.

Maine de dimineata o sa mananc un ou fiert cu o lingura de crema de branza 0,2 % si tarate de ovaz. La pranz niste pui iar seara niste peste pe gratar sau fiert la cuptor.
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #10 (permalink)  
Vechi 26 mar 2011, 07:28:01
ana303maria's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Dieta Dukan - faza II (alternativa)

Eu ma gandeam sa tin aceasta faza 10 sapt, pana pe 31 mai. In functie de scaderea mea in greutate o sa vad pana la urma cat o sa o tin.
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
alimentatie, dieta dukan, dukan, dukan faza 2, dukan faza ii, faza alternativa, kilograme

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Slabute care tin dieta South Beach faza II Slabuta Dieta South Beach 1647 16 iun 2014 18:02:07
Dieta Dukan - Faza I (de atac) Slabuta Dieta Dukan 193 04 aug 2013 20:27:56
Exemple de meniuri Dukan faza I Adella Dieta Dukan 60 08 iun 2012 10:45:49
Cum se introduc fructele in dieta South Beach faza II? Slabuta Dieta South Beach 20 13 oct 2011 18:09:58
Dieta Michel Montignac - Faza II Slabuta Arhiva - Dieta Michel Montignac 2 28 apr 2010 13:03:04

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole