Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Discuta despre Dieta Michel Montignac in cadrul subiectului Gasca fetelor care tin Montignac partea X, parte din categoria Diete; am facut astazi un Pandispan
Ingrediente:
6 oua
6 linguri faina de migdale
6 linguri indulcitor clio
Pentru inceput , ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
28 apr 2012, 15:11:15
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 08 iun 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: south beath faza 2
Date: 163cm, 62.9kg
Mesaje: 626
Aprecieri acordate: 78
Am fost apreciat(a) de 113 ori in 76 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
am facut astazi un Pandispan
Ingrediente:
6 oua
6 linguri faina de migdale
6 linguri indulcitor clio
Pentru inceput , toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Se separa galbenusurile de albusuri, apoi albusurile impreuna cu putina sare se bat spuma tare cu mixerul. Se adauga galbenusurile si indulcitorul si se bat la viteza maxima pana amestecul isi dubleaza volumul si obtinem o crema spumoasa. Lasam mixerul deoparte si lucram cu o lingura de lemn. Adaugam o lingura de faina migdale si apoi amestecam invartind lingura “peste cap” pana se incorporeaza toata faina . Pandispanul va fi foarte pufos datorita acestei tehnici. Procedam la fel si cu restul de faina , apoi punem blatul intr-o tava ( 33×22 cm) tapetata cu hartie de copt si coacem la foc potrivitin cuptorul preincalzit, timp de 10 minute. Facem proba cu scobitoarea , adica infigem o scobitoare in el si daca iese curata inseamna ca blatul este copt. Rasturnam pandispanul pe un fund de lemn si dezlipim cu grija hartia de copt. Lasam sa se raceasca si apoi putem sa-l folosim ca baza pentru un tort sau prajitura, se poate consuma si ca atare .
anca2011, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1536 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1019 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 503 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
28 apr 2012, 15:12:30
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
|
28 apr 2012, 16:39:12
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 16 aug 2010
Locaţie: Ct, Romania
Dieta: montignac+sport
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 489
Aprecieri acordate: 535
Am fost apreciat(a) de 348 ori in 175 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Buna dragelor si bine v-am gasit
Va citesc de ceva vreme si ma alatur bucuroasa voua,slabutelor ce tin montignac.
Am niste intrebari pe care vi le voi adresa pe parcurs ...pana atunci sa va spun ce am mancat astazi.
m.d 2 pumni de migdale crude +cafea fara zahar cu lapte semidegresat 1,5
gustare 1 kiwi+banana(mai putin coapta)
pranz ciorbita de stevie si putina ciocolata 75% yummyyy
cina posibil inca o portie de ciorbita.
Incerc sa beau minim 2 litri de lichide(apa si ceai )pe zi.
Sport fac(cardio) o data la 2 zile cate 40-60 de min.
__________________
|
28 apr 2012, 20:55:04
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Pasy si eu iubesc frunzele... n-am zis intr-un sens rau! Bine, rau e cand cineva mananca numai frunze... mereu, insa am vazut ca tu mananci si oua si branza... faptul ca nu mananci carne nu cred ca conteaza, daca mentii outele si branzeturile
Frunzele sunt buneeeeee.....
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic.
[ completează].
|
28 apr 2012, 20:57:26
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de anca2011
am facut astazi un Pandispan
Ingrediente:
6 oua
6 linguri faina de migdale
6 linguri indulcitor clio
Pentru inceput , toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Se separa galbenusurile de albusuri, apoi albusurile impreuna cu putina sare se bat spuma tare cu mixerul. Se adauga galbenusurile si indulcitorul si se bat la viteza maxima pana amestecul isi dubleaza volumul si obtinem o crema spumoasa. Lasam mixerul deoparte si lucram cu o lingura de lemn. Adaugam o lingura de faina migdale si apoi amestecam invartind lingura “peste cap” pana se incorporeaza toata faina . Pandispanul va fi foarte pufos datorita acestei tehnici. Procedam la fel si cu restul de faina , apoi punem blatul intr-o tava ( 33×22 cm) tapetata cu hartie de copt si coacem la foc potrivitin cuptorul preincalzit, timp de 10 minute. Facem proba cu scobitoarea , adica infigem o scobitoare in el si daca iese curata inseamna ca blatul este copt. Rasturnam pandispanul pe un fund de lemn si dezlipim cu grija hartia de copt. Lasam sa se raceasca si apoi putem sa-l folosim ca baza pentru un tort sau prajitura, se poate consuma si ca atare .
|
majoritatea retetelor de dulciuri ale lui monti... luate din cartea lui de retete, sunt de tipul acesta: albusuri batute amestecare cu faina de migdale, galbenusuri si eventual ciocolata neagra topita...
reteta e ok, e conforma.
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic.
[ completează].
|
28 apr 2012, 20:59:43
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de buburuzze
Buna dragelor si bine v-am gasit
Va citesc de ceva vreme si ma alatur bucuroasa voua,slabutelor ce tin montignac.
Am niste intrebari pe care vi le voi adresa pe parcurs ...pana atunci sa va spun ce am mancat astazi.
m.d 2 pumni de migdale crude +cafea fara zahar cu lapte semidegresat 1,5
gustare 1 kiwi+banana(mai putin coapta)
pranz ciorbita de stevie si putina ciocolata 75% yummyyy
cina posibil inca o portie de ciorbita.
Incerc sa beau minim 2 litri de lichide(apa si ceai )pe zi.
Sport fac(cardio) o data la 2 zile cate 40-60 de min.
|
numai ciorbita? nicio fripturica? omleta, salata, orez, nimic? desi pe caldurile astea inteleg...
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic.
[ completează].
|
28 apr 2012, 23:30:00
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 16 aug 2010
Locaţie: Ct, Romania
Dieta: montignac+sport
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 489
Aprecieri acordate: 535
Am fost apreciat(a) de 348 ori in 175 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de eva 9
numai ciorbita? nicio fripturica? omleta, salata, orez, nimic? desi pe caldurile astea inteleg...
|
in ciorbita adaug oua fierte :2 portii de ciorbita 2 oua fierte ..bunutz rau de tot ...multumesc pt ingrijorare
__________________
|
29 apr 2012, 07:14:53
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Buna dimineata!
Eu imi savurez cafeaua dupa ce am mancat 2 feliute de branza si ceapa verde(v-am zis ca imi scot parleala in week-end cu ceapa verde ) si apoi ma apuc de bucataricit!
O duminica superba va doresc!!!
|
29 apr 2012, 11:29:05
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Eu doar ce am stat la masa.Azi am gatit:bors de pui cu taitei de casa(comanda de la al meu baiat),ciuperci umplute,somon cu ciuperci,spanac cu pui,dres cu smantana,mici la gratar + garnitura de orez...
Deci meniul pe azi:
-mic dejun: cafea + 2 felii de branzica + ceapa verde (am inceput-o de dimineata cu ceapa)
-pranz: 3 ciuperci umplute + 2 mici(stropiti cu mujdei) + salata din abundenta
-cina: inca nu m-am decis,dar stiu sigur ca nu imi va lipsi salata
|
29 apr 2012, 13:18:06
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
mmmmmm, yamm yammm
ciorbita cu taitei de casa e ceva vreme de cand n am mai mancat asa ceva...
iar ai gatit delicios si sanatos!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic.
[ completează].
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|