Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #11231 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 10:16:12
rainbow's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 15 sep 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 37
Date: 168cm, 103.5kg
Mesaje: 4.946
Aprecieri acordate: 6.039
Am fost apreciat(a) de 2.164 ori in 777 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
În timp ce un om isi schimba roata la maşina nouă, baietelul lui de 4 ani a luat o piatra ascuţită si a inceput sa zgârie aripa maşinii. Mânios, barbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama ca avea... în mână o cheie.
La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când si-a văzut tatal... copilul a intrebat cu ochii plini de durere: „Tati, imi vor creşte degetele la loc?”.
Barbatul a ramas impietrit de durere; s-a intors la masina si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte... stand in fata masinii s-a uitat la zgarieturi; baietelul scrisese: „TATI, TE IUBESC”.
Mânia si Dragostea nu au limite; alege-o pe cea din urma pentru a avea o viata minunata... Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.
Dar problema lumii de astazi este ca Oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite... in timpul acestui an, sa fim atenti si sa ne amintim: Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oameniii pentru a fi iubiti.

Aminteste-ti mereu… vegheaza asupra gandurilor tale; ele vor deveni cuvinte. Vegheaza asupra cuvintelor tale; vor deveni fapte. Vegheaza asupra faptelor tale, vor deveni obiceiuri. Vegheaza asupra obiceiurilor tale, vor deveni un caracter. Vegheaza asupra caracterului tau; va deveni destinul tau.
vai Angy,mi-au dat lacrimile si mi s-a facut pielea de gaina
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui rainbow:
angela av (21 mar 2013), david (21 mar 2013), VentoFreddo (21 mar 2013)
  #11232 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 10:16:36
lacra81's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 05 mai 2010
Locaţie: ....., Romania
Date: 162cm
Mesaje: 8.719
Aprecieri acordate: 6.205
Am fost apreciat(a) de 4.486 ori in 1.918 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

f frumoase si emotionante ,angy
__________________
jurnal
Greutatea este incorecta. lacra81, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui lacra81:
angela av (21 mar 2013), david (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013), VentoFreddo (21 mar 2013)
  #11233 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 10:20:56
angela av's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 15 apr 2010
Locaţie: hateg, Romania
Vârsta: 57
Dieta: fara dulciuri,multa miscare,fara mese dupa ora 18,multa apaplata,fara sucuri..etc...................
Date: 164cm, 59kg
Mesaje: 6.274
Aprecieri acordate: 11.284
Am fost apreciat(a) de 5.424 ori in 1.538 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Trandafirul albastru


Se spune ca a trait odata o femeie care avea o fiica, insa ea se îndoia de dragostea pe care copila ei i-o purta. Asta se intampla intr-un taram al suferintei, la o rascruce de timpuri. Acum femeia era rapusa de boala si copila îsi purta singura de grija. Mama isi iubea fiica si o admira pentru ca era o fata inteligenta si dragastoasa. Ea isi dorea din tot sufletul sa patrunda in gandurile si inima fetei. Sa afle ce gandeste si cum gandeste...sa o poata intelege atunci cand are nevoie de ceva, atunci cand doreste sa spuna ceva. Cele doua erau de ceva timp foarte distante si nu isi mai vorbisera desi stateau in aceaiasi casa, se plimbau in aceiasi gradina.
Intr-o zi, in care privighetorile cantau si soarele ardea puternic, mama isi cheama fiica langa patul de moarte si ii spuse:
— Draga mea, te-am chemat sa iti spun ultima mea dorinta.
In momentul asta pe copila o cuprinse un sentiment de teama, de nesiguranta.
— Mama, dar nu trebuie sa imi spui ultima ta dorina, de ce ultima ? Nu vei pati nimic, nu ?
— Asta vom afla curand, draga mea. Acum fii atenta la ceea ce iti voi spune. Stii trandafirul meu alb din gradina ? Vreau sa il transformi intr-un trandafir albastru.
— Dar, mama. Cum as putea eu sa fac asa ceva ?
— Daca intr-adevar ma iubesti, vei reusi.
Cu lacrimi in ochi, fata iese din odaie incercand sa gaseasca un raspuns la intrebarea ei. Cum putea ea sa transforme un trandafir alb, intr-unul albastru ? Lucrul acesta era imposibil pentru ea si o framanta pentru ca asa trebuia sa-i demonstreze mamei un lucru : ca o iubeste. Fusese prima lor conversatie de cateva luni incoace. Fetei nu ii era bine. Ea dorea de mult sa ii vorbeasca mamei, dar nu indraznea. Faptul ca mama ei o chema pentru a-i spune ultima dorinta o deprima. Ea nu dorea o astfel de conversatie, ci sa ii povesteasca ce a facut in ultimul timp si in primul rand voia sa ii spuna cat de mult o iubeste si cat de mult o admira pe mama ei. Dar nu indraznea. Insa mama fetei isi dadu seama ca ceva nu este in ordine cu fiica sa si devenise oscilanta. Se intreba daca a facut bine sau nu spunandu-i fetei ultima sa dorinta. Ea nu simtea intr-adevar ca viata ei este pe sfarsite, dar in acel mod incerca sa o impresioneze pe copila.
Cu pasi mici, dar hotarati, fata merge in gradina mamei, incercand sa-i cante florii, sa o mangaie si rugand-o sa isi schimbe culoarea pentru mama ei, fata observa ca floarea incepe sa se ofileasca. Un moment de panica o cuprinse si incepu sa planga. Stia ca ceva rau se va intampla cu mama ei ,dar nu stia exact ce.
La un moment dat, fata aude un tipat sfasietor. Afla ca mama ei, mult iubita, s-a stins pe patul de moarte. Simtea pentru intaia oara un strop imens de suferinta. Panica o cuprinse in totalitate. Era speriata, deprimata si nu stia cum sa reactioneze la o asemenea veste. Niciodata nu simtise acele intepaturi in suflet, niciodata nu fusese lafel de neincrezatoare in ea si lafel de dezamagita.
Plina de remuscari si regrete, merge la mama ei, incercand sa o trezeasca. Acum ii era imposibil sa o mai priveasca.
— Mama, mama ! Trezeste-te ! Iarta-ma ca nu am reusit sa fac ceea ce ai dorit ! Incerca sa se scuze intr-un fel, dar bineinteles intr-un sfarsit isi dadu seama ca nu va reusi sa schimbe nimic din ceea ce se intamplase.
Fata cazu in genunchi si o lua in brate pe mama.
— Mama ! Te iubesc, intotdeauna te-am iubit ! Spuse incet copila, dezmierdandu-se. Dintotdeauna fata isi dorise sa aiba puterea de ai spune mamei ce simte. Si acum, ca prin minune, fata reusi sa ii spuna mamei acest lucru, pe care si-l dorea de ani intregi, fiind constienta ca asta nu mai conteaza in momentul acesta. Dar asta nu o putea linisti. Acum mama ei nu mai era. Acum, pentru prima data, isi dorea sa o priveasca in ochi, sa-i spuna ceea ce isi dorea si ce gandea. Sa ii spuna ca niciodata nu o va parasi.
Aducandu-si aminte de trandafir, fuge in gradina sa il vada. Trandafirul era uscat si stins. In momentul asta, fata isi dadu seama ca datorita faptului ca nu ii indeplinise dorinta mamei, acesta se ofilise. Isi dadu seama de ce se intamplase acel lucru sfasietor. Pentru ea era de neiertat ceea ce facuse. Din acel moment i se parea ca este o persoana nedreapta, rea si nu se mai putea suporta. Fata rupe trandafirul si merge cu el la mama sa, care era invaluita in somnul de veci. Avea in suflet o scanteie de speranta, care i se paru desarta.
— Mama, nu am reusit sa il transform in trandafirul albastru pe care ti-l doreai ,zise copila cu lacrimi strigatoare in ochi. Incera sa ii dea de inteles mamei de ce nu mai era in viata.
Incet, incet, o lacrima stinsa de durere se prelinge suav pe obrazul ei bronzat si ajungand pe buzele-i de aur, picatura de cristal izbeste puternic trandafirul ofilit.
Deodata, floarea care fusese alba intr-o zi, infloreste din nou, insa de aceasta data trandafirul era de un albastru intens precum ochii fetei. In acel moment, tot ce isi dorea fata era sa se intample o minune. Isi dorea nespus de mult ca mama ei sa se trezeasca.
Mama, care urcase intre timp la cer, se trezeste din somnul intunecat si ii spune fetei :
— Acum stiu ca ma iubesti, fiica mea draga. Atatia ani am trait cu o durere in suflet, crezand ca eu nu am niciun rol in viata ta!
In momentul asta ii era mult mai draga fata. Avea lacrimi in ochi si nu stia cum sa-si exprime acel sentiment de bucurie si totodata de melancolie. Nu dadu importanta faptului ca fiica ei nu facuse la timp ceea ce ea isi dorea. Pentru ea conta doar faptul ca puterea iubirii a reusit sa o trezeasca datorita fiicei ei. Mamei nu ii venea sa creada ca lacrimile fiicei ei erau sincere, ca lacrima cazuta pe trandafir era o lacrima magica si sincera.

Aceasta poveste este dedicata persoanelor care niciodata nu au tinut cont de sfaturile mamei si care nu au avut o putere de intelegere a ei. Ne da de inteles faptul ca niciodata o mama nu ne cere imposibilul !
__________________
Eu vreau,pot si voi reusii...
1 Martie 2013 8.03. 15.03
bust - 99 cm -3 - 1 - 0
talie - 83 cm -3 - 3 -1
colac - 91 cm -1 - 3 - 2
fund - 100 cm -3 - 1 - 1

la jumatatea dietei Bruma(3 sapt.)
95 bust
76 talie
85 colac
95 fund

ultima zi din cele 6 sapt.dieta Bruma
91 bust
71 talie(nu am reusit sa cobor sub 70)
79 colac
91 fund

Ultima dată editat de andra_aly; 21 mar 2013 at 10:34:17.
Răspuns cu citat
Urmatorii 7 membri au apreciat mesajul lui angela av:
david (21 mar 2013), Fulguta (21 mar 2013), manumanuela (21 mar 2013), myha (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013), rozica1965 (22 mar 2013), VentoFreddo (21 mar 2013)
  #11234 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 10:29:03
angela av's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 15 apr 2010
Locaţie: hateg, Romania
Vârsta: 57
Dieta: fara dulciuri,multa miscare,fara mese dupa ora 18,multa apaplata,fara sucuri..etc...................
Date: 164cm, 59kg
Mesaje: 6.274
Aprecieri acordate: 11.284
Am fost apreciat(a) de 5.424 ori in 1.538 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

... dar cat adevar gasesti in ele...
__________________
Eu vreau,pot si voi reusii...
1 Martie 2013 8.03. 15.03
bust - 99 cm -3 - 1 - 0
talie - 83 cm -3 - 3 -1
colac - 91 cm -1 - 3 - 2
fund - 100 cm -3 - 1 - 1

la jumatatea dietei Bruma(3 sapt.)
95 bust
76 talie
85 colac
95 fund

ultima zi din cele 6 sapt.dieta Bruma
91 bust
71 talie(nu am reusit sa cobor sub 70)
79 colac
91 fund
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui angela av:
david (21 mar 2013), lacra81 (21 mar 2013), manumanuela (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013)
  #11235 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 10:37:45
angela av's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 15 apr 2010
Locaţie: hateg, Romania
Vârsta: 57
Dieta: fara dulciuri,multa miscare,fara mese dupa ora 18,multa apaplata,fara sucuri..etc...................
Date: 164cm, 59kg
Mesaje: 6.274
Aprecieri acordate: 11.284
Am fost apreciat(a) de 5.424 ori in 1.538 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

... ce poate face bautura din om
cel mai criminal saritor in apa mica - YouTube
__________________
Eu vreau,pot si voi reusii...
1 Martie 2013 8.03. 15.03
bust - 99 cm -3 - 1 - 0
talie - 83 cm -3 - 3 -1
colac - 91 cm -1 - 3 - 2
fund - 100 cm -3 - 1 - 1

la jumatatea dietei Bruma(3 sapt.)
95 bust
76 talie
85 colac
95 fund

ultima zi din cele 6 sapt.dieta Bruma
91 bust
71 talie(nu am reusit sa cobor sub 70)
79 colac
91 fund
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui angela av:
david (21 mar 2013), manumanuela (21 mar 2013)
  #11236 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 10:47:04
marinuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2010
Locaţie: chisinau, Moldova
Vârsta: 35
Dieta: Mancam sanatos
Date: 155cm, 75kg
Mesaje: 14.892
Aprecieri acordate: 1.948
Am fost apreciat(a) de 4.054 ori in 2.886 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Buna dragi fetele pe la 10.30 am facut ochisori fetita la 9.30 deja la minimax la desene animate...am papat micu dejun si am de spalata albituri..haine..ca de miine incep ploile...doamne ce nu mis "simpatice"....
__________________
marinuta, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat
Urmatorii 6 membri au apreciat mesajul lui marinuta:
Alynuta (21 mar 2013), david (21 mar 2013), lacra81 (21 mar 2013), manumanuela (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013), VentoFreddo (21 mar 2013)
  #11237 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 12:05:38
VentoFreddo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

BUna iubitele!
azi e zi de leneveala la mine ploua si e frigulet,se asteapta maine si minus 8 grade noapteanici vorba de gradinarit azi...ieri erau 19 grade..maine vor fi minus 8..cum sa reziste organismul la asa schimbari
asa ca azi m-am trezit tarziu,am luat un md pe care l-am savurat pe indelete,la 1 ma apuc de walking,azi papam tarziu,dupa ora 3,dupa masa mergem la galati la real daca nu o fi prea urat timpul..vreau sa-mi iau crema de melc pe care am comandat-o sapt trecuta,si mai vreau provizii de fructe de padure congelate..si ce s-o mai lipi de mana mea
PS-am o febra teribila,exact cum ma asteptam,muschi pe unde nici nu credeam ca am(de ex la subrat si in spatele genunchilor) ma dor sper dupa tura asta de walking sa ma mai lase..daca nu,tre sa iau niste aspirina.
PS2-habar nu am ce sa fac la pranz azi..
Va pup,sa aveti o zi frumoasa !
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de VentoFreddo; 21 mar 2013 at 12:08:07.
Răspuns cu citat
Urmatorii 7 membri au apreciat mesajul lui VentoFreddo:
angela av (21 mar 2013), david (21 mar 2013), lacra81 (21 mar 2013), manumanuela (21 mar 2013), myha (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013), sherpika (21 mar 2013)
  #11238 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 12:25:14
VentoFreddo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de manumanuela Vezi mesajul

Gata filmul.Am pus o lingura de ulei in farfurie,deci e ok.Duminica sau luni dimineata.Eu simt ca o sa scad
nu prea e ok,data viitoare sa pui 2,cu o singura lingura e tot masa glucidica,la fel ca md-ul..
Citat:
Anterior postat de manumanuela Vezi mesajul
Linte fiarta fara sare, toate varietatile, 300g - 348 calorii, 27 proteine, 1.2 grasimi, - colesterol, 60 carbohidrati, 24 fibre, 6 sodiu, - zaharuri
UITE EMICE NELAMURIRE AM.LINTEA TA ,FIARTA,FARA SARE ,ARE 300SI CEVA CAL,LA 300 GR

Prânz, ora 15:30
Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo, 350g - 141 calorii, 14.7 proteine, 1.8 grasimi, - colesterol, 17.2 carbohidrati, 4.9 fibre, 247.8 sodiu, 2.1 zaharurI


SI A MEA,MANCARICA CU PUI SI CIUPERCI SI LINTE,350GR,ARE ABIA 100 SI CEVA CALNU INTELEG.Cred c-am avut mai multe calorii la masa de pranz
Nu stiu de ce,Manu,banuiesc ca sunt trecute valori diferite la linte la calculator,si eu am trecut una si tu ai gasit alta..mi s-a mai intamplat,o sa verific sa vad daca e asa..oricum nu conteaza prea mult la Monty caloriile.
Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
neata
ziua buna se arata de dimineata!
mereu esti draguta si ne lasi bunatati,e data asta zic pas la fructe,azi mi-e pofta doar de fr de padure,dar fur borcanelele de miere,si de aia imi e poftaMultumesc si o zi minunata sa ai!
Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul


Buna Ane ,buna fetele.Eu am avut o noapte pe jumatate alba ,copilul meu cel mic iar are febra ,am niste cearcane,mai tarziu ii voi face o baie calduta poate mai scad febra ,sau inbolnavit multi la gradi si a luat si el din nou ,abia terminasem tratamentul ,merg sa-i fac un ceai ,nu vrea sa bea lichide trebuie sa insit,va pup o zi frumoasa
Of,scumpa,dai dintr-una in alta..multa sanatate la print,isi da unul la altul de la gradinita,nu ai ce sa faci,bantuie o viroza pe la copilasi,am vazut si la subiectul mamicilor ca se plang..Sa treaca repede!Nici sucuri de fructe proaspete nu bea?..
Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
Buna Vidi
Si ai mei vor sta amandoi acasa azi. Amandoi au febra si dureri de cap.
Stii cum i-am convins pe ai mei sa bea lichide cand erau mici si aveau febra? Le-am spus ca trebuie spalati virusii din interior, si ca ceaiul e ca un dus pt virusii din exterior. Si ca, cu cat bea mai mult ceai/apa/limonada, cu atat va fi mai repede sanatos. Si tinea ...
Sanatate multa!
si voi?sanatate multa la copilasi,Anes!Bune metodele tale,dar ma indoiesc ca ar merge la nepotul meu David,cu el logica nu merge
Citat:
Anterior postat de myha Vezi mesajul
Neata fetelor!
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Buna,scumpa,ce faci?
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Neata buna fetelor,
sanatate copilasilor bolnavi, multi copii sunt bolnavi in aceasta perioada si colegii mei de servici se plang.
Hello,Ali,ai grija sa nu iei si tu,colegii sunt purtatori de la copilasii lor..
Citat:
Anterior postat de lacra81 Vezi mesajul
neata
am terminat cu bine ziua de fructe
bravoooooooooooooooooooooo,emy

Multumesc,Lacra,si tu esti supertare,ca ai reusit sa te tii de fructe..trebuie sa reiau si obiceiul astasapt viitoare adu-mi si mie inainte cu o zi,sa fac provizii..
Citat:
Anterior postat de myha Vezi mesajul

si pe mineeeee


Bine ai venit sin gasca noastra!


Emy tu ai facut sport nu gluma ieri, bravooo!

Vad ca sunt numai fete cumintele de la o vreme la noi in casuta, cu exceptia mea, desigur, ieri am comis-o rau de tot...incepusem ziua bine, md, pranz, iar spre seara mi-am zis sa nu mai fac chiftlutele la cuptor, ci sa le prajesc tavalite prin pesmetparjolutze) si normal ca am "tabarat" pe ele, bine ca a fost inainte de ora 18.00asa ma mai consolez si eu...deci merit o paruiala zdravana
.....dar am si vesti bune....am reusit sa fac juma de ora biciazi dimi m-am trezit cu o febra musculara la picioare de nu-mi venea sa cred...vezi ce inseamna sa nu mai faci sport...iti pierzi antrenamentul.
In alta ordine de idei...ieri mergeam la parinti si o vecina de-a lor ma privea din departare iar cand m-am apropiat imi zice" fata da ce ai slabit...ce faci de esti asa slaba?"iar eu zic....poate vrei sa spui ca m-am ingrasat...ea- unde mai ca numai hainele sunt de tine...asa bine ma simteam...deci lumea ma vede slaba...asa ca pot manca parjolute linistita...glumeam desigur..... Adevarul este ca eu mananc dietetic cateva zile la rand, apoi, in cate o zi ma "rasfat"cu cate ceva " interzis"....iar sportul isi are rolul luiiti mentine tonusul...

Bravo,Miha,cred si eu ca esti mandra de tine>Lasa-le-ncolo de parjoale,cat pesmet poa' sa aiba pe ele..doar nu mananci in fiecare ziMai toate dietele recomanda si o zi de rasfat,ca doar nu suntem de piatra..
Citat:
Anterior postat de rainbow Vezi mesajul
neata fetele!!
sanatate multa copilasilor bolnavi!
o zi frumoasa va doresc!
Buna,iubita,cum esti azi?multumim,si tie la fel!
Citat:
Anterior postat de lacra81 Vezi mesajul
cris
miha,e fain ca-ti spune lumea ca ai slabit
zilele trecute se uita cineva la foto din Grecia ..am una cu o rochie rosie si-mi zice :aici parca esti insarcinata
manu
ce lume fara tact..chiar daca ar fi adevarat,cum sa-ti zica asa..eu am vazut pozele din Grecia,nu mi se parea ca esti de lepadat
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 8 membri au apreciat mesajul lui VentoFreddo:
Alynuta (25 mar 2013), anes (22 mar 2013), angela av (21 mar 2013), david (21 mar 2013), lacra81 (21 mar 2013), manumanuela (21 mar 2013), myha (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013)
  #11239 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 12:37:09
sherpika's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: hipocalorica personalizata
Date: 161cm, 92.6kg
Mesaje: 7.555
Aprecieri acordate: 13.670
Am fost apreciat(a) de 8.482 ori in 3.525 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Va pup, dragutele!

Eu nu stiu ce am avut, oboseala mare, am dormit 12 ore. Acum sunt ametita si m-am trezit si cu nasul infundat Am avut ieri musafiri toata ziua, dupa cum va ziceam, si acum am un munte de vase de spalat, asa ca voi avea parte de miscare

Din pacate, ieri seara m-a apucat si mancatul compulsiv Am balotat sunca de curcan, niste pastrama (eu, care nu mananc mezeluri de fel!). Nu mai pot de ciuda! Nici nu-mi vine sa ma urc pe cantar

Hai ca v-am zapacit de cap! Ma duc sa beau o gura de cafea, sa imi mai treaca din zapaceala. Va pupic si ne mai citim!

A! Emi, de ce nu-ti faci in loc de linte niste salata cu naut?
__________________


sherpika, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sherpika, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1870 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 7 membri au apreciat mesajul lui sherpika:
anes (22 mar 2013), angela av (21 mar 2013), david (21 mar 2013), lacra81 (21 mar 2013), myha (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013), VentoFreddo (21 mar 2013)
  #11240 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 12:39:44
VentoFreddo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
...buna dimineata slabutelor...la mine ploua...
...meniul meu pe azi si pe maine ramane cel postat ieri,o sa manac floricele de porumb ...de dimineata in loc de 2 albuse fierte am mancat un ou si un albus,in loc de rosii am mancat ardei...cu toate ca am luat rosii cherii nu au nici un gust...era sa uit,ciorba de fasole o manac cu ardei iute si nu cu salata de varza murata....aseara langa ciuperci am pus si masline si paine prajita....asa ca Emy am avut calori mai multe...sa vad poate si azi cu toate ca nu am ustarea a doua cand ajung acasa manac paine prajita...

... am scos covorul de pe hol afara sa-l spal azi...poate reusesc printre stropii de ploaie...cel din bucatarie cu toate ca fost vreme urata l-am pus sub terasa de la garaj si s-a zvantat...dupa ce se zvanta si asta rosu mai am unul de spalat ... am si un persan de lana frumos foc (tomai pt.asta nu am renuntat la el)l-as duce la curatatorie sa-l spele ...mi-e ca dau banii si nici nu-l spala ca lumea...vad eu ce fac cu el cand se mai incalzeste....
si la mine ploua zdravan..si azi voiam sa ard deseurile vegetale..am strans din fata curtii si 3 saci de plastice,celofane,pungi,etc..am vazut ca dragii mei vecini au obiceiul sa le ardasunt inconstienti,ce inseamna sa nu fii informat..plasticul ars elibereaza dioxina,o otrava periculoasa care produce cancer in scurt timp,si patrunde in sol,de acolo in legume si fructe,nu se elimina in veci..ca si clorul,stiati?nu aruncati apa cu clor prin gradina,il veti regasi in plante..In Italia daca cineva arde un cauciuc e pasibil de amenzi imense,aici nu stiu daca e vreo lege,numai cati tigani am vazut arzand asa ceva pe la marginile Brailei..m-am ingrozit de atata necivilizatiesau mai bine zis prostie crasa..

Si eu tot albus am avut azi la md,mie imi place f mult,cu diverse adausuri de legume(azi ardei capia si usturoi).Mi-e pofta de fasole..pun la inmuiat pt maine
spor la spalat covoarele,poate s eopreste ploaia..
Citat:
Anterior postat de myha Vezi mesajul

O zi frumoasa si cu rezultate sa ai Manu!
Eu ies la treburi prin casa, am si iepure...fac friptura, va pup pe toate!

iepure...vreau si eu..azi le am cu poftele poate gasesc la real,proaspat,romanesc,ca am vazut congelat numai de prin ungaria..si vreau sa promovez produsele romanesti..sper sa nu fie cal sau magar in loc de iepure
Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Unde e Rozy...ii simt lipsa ...
Si eu..sigur e suparata de ceva,ca i-am lasat mesaj la ea in casuta si nu a raspuns..In alte casute a scris,a fost activa ieri..
Citat:
Anterior postat de rainbow Vezi mesajul

spor la teburi Miha!
eu nu am chef de nimic..la ce fel e afara,asa posomorat,dar lucrez la paturica lui bebe..si va urmaresc pe voi
Tot la 2 paturici lucrezi? macar una sa termini pana vine bebe
Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Manu vad ca incepi sa bagi bine la cap....... sa ma vezi pe mine ...sa sti ca o sa fiu un ucenic foarte greu de cap,te pregatesc de pe acum,sa nu zici ca nu sti la ce te steapta....
asa ziceam si eu,si Vidi..si acum Manu..sa vezi ce repede inveti,nu e prea diferit de cum mananci acum,ca Bruma s-a inspirat de la montysi apoi sunt si eu sa te ajut,de ce ti s-a casunat numa pe Manu
Citat:
Anterior postat de rainbow Vezi mesajul

f tare,bietul sot
Ce faci,Ema,ce mai fac minunile mici?
Citat:
Anterior postat de manumanuela Vezi mesajul
Vin si eu cu una
asta e superadevarat
Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
În timp ce un om isi schimba roata la maşina nouă, baietelul lui de 4 ani a luat o piatra ascuţită si a inceput sa zgârie aripa maşinii. Mânios, barbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama ca avea... în mână o cheie.
La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când si-a văzut tatal... copilul a intrebat cu ochii plini de durere: „Tati, imi vor creşte degetele la loc?”.
Barbatul a ramas impietrit de durere; s-a intors la masina si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte... stand in fata masinii s-a uitat la zgarieturi; baietelul scrisese: „TATI, TE IUBESC”.
Mânia si Dragostea nu au limite; alege-o pe cea din urma pentru a avea o viata minunata... Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.
Dar problema lumii de astazi este ca Oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite... in timpul acestui an, sa fim atenti si sa ne amintim: Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oameniii pentru a fi iubiti.

Aminteste-ti mereu… vegheaza asupra gandurilor tale; ele vor deveni cuvinte. Vegheaza asupra cuvintelor tale; vor deveni fapte. Vegheaza asupra faptelor tale, vor deveni obiceiuri. Vegheaza asupra obiceiurilor tale, vor deveni un caracter. Vegheaza asupra caracterului tau; va deveni destinul tau.
Vaii..daca pilda asta e adevarata,adica inspirata din vreun caz real,e teribil..mi-au dat lacrimile desi nu cred ca e adevarat..bietul copilas
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui VentoFreddo:
angela av (21 mar 2013), david (21 mar 2013), Fulguta (21 mar 2013), rainbow (21 mar 2013)
Răspunde

Informatii despre slabit
11, 30, 40, ani, calorii, cunoastem, dieta, jurnale, ne, peste, sanatos, slabit, vino


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 10 Slabuta Jurnale slabit 30-40 ani 5917 23 aug 2012 23:24:13
Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 08 Slabuta Jurnale slabit 30-40 ani 7297 11 iun 2011 04:28:22
Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06 Slabuta Arhiva jurnale slabit 5073 19 dec 2010 17:01:58
Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05 Slabuta Arhiva jurnale slabit 5157 10 nov 2010 23:27:22
Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) Slabuta Arhiva jurnale slabit 9058 08 iun 2010 16:51:30

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole