Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Discuta despre Dieta Michel Montignac in cadrul subiectului Gasca fetelor care tin Montignac partea X, parte din categoria Diete; Citat:
Anterior postat de michellabfirst
Poate mi-l poti trimite pe prv.
Si aici gasesti retete buuuneee. Eu am facut taboulet ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
26 iun 2014, 13:23:32
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 65.8kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 33 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de michellabfirst
Poate mi-l poti trimite pe prv.
Si aici gasesti retete buuuneee. Eu am facut taboulet din quinoa, o bunatate. Satios si pt mine e perfect ca la vremea asta as manca numai salate.
|
Da stiu ca sunt retete multe si bune. Insa recunosc ca ma descurc mai bine la cele explicate pe pasi si cu poze. PLus ca imi fac pofta si a apuc de ele mai cu ravna.
Eu inca nu am folosit deloc quinoa. Trebuie sa o incerc.
__________________
Montignac faza I
reînceput în 15.06.2014
Jurnalul meu...
|
26 iun 2014, 13:34:56
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 65.8kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 33 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Meniul de ieri:
G1: o banana
md: Paine neagra cu dulceata conforma + un bol mic de cereale integrale cu lapte 0.1
g2: o felie de cas cu 2 felii sunca
Pranz: Supa a la grec
Cina devreme: Musaca de carne cu dovlecei si vinete Excelenta!
G3: Biscuiti de migdale cu cioco neagra
Prob;ema mea: am luat cina pe la 5:30 ca urma sa avem o intlanire. Acolo toata lumea a mancat dulciurele si gustari. Eu am baut apa . Dupa ce am ajuns acasa si am culcat fetitele am bagat vreo 6-7 biscuiti... care or fi ei nu prea mari si conformi... dar la ora aia m-au umflat si am simtit si azi dimineata ca nu mai e burta asa supla
Ca sa compensez am facut si cele 40 min de fitnes si vreo 15 de zumba... Pe la 11:15 eram leoarca. Un dusulet rapid si in pat
Azi
G1: o juma de mar
md: Paine neagra cu dulceata conforma + un bol mic de cereale integrale cu lapte 0.1 [stiu, mananc mult dimineata dar tare am nevoie de energia asta]
g2: 3 biscuiti migdale si cioco neagra
Pranz: - 100 gr pastrama de pui facuta de mine
- Musaca de carne cu dovlecei si vinete
Cina: - inca nu stiu. Probabil o salata din pastrama, branza, rosii si salata verde.
__________________
Montignac faza I
reînceput în 15.06.2014
Jurnalul meu...
|
Acest membru apreciaza mesajul lui delyrics:
|
|
26 iun 2014, 14:02:45
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
3 cubulete de camembert e ok.
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
26 iun 2014, 14:05:25
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
cum ziceam si ieri,meniul de azi e asa:
md-cirese si 2 cubulete cioco Xandia 75%
pranz-ditai castronul de ciorba de curcan cu carne
cina-naut cu frigarui de legume si curcan
Intre timp,daca mi se face foame,desi ma indoiesc,o sa bag ceva fructe rosii si uscate,arahide,destea.
Am vazut la Auchan soia prajita ,cand avem chef de rontaiala e buna(de ex cum a fost aseara,cand al meu la meci baga popcorn si eu salivam..)
O zi frumoasa tuturor!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
26 iun 2014, 14:06:55
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Deli,cum faci pastrama de pui
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
26 iun 2014, 17:34:10
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 65.8kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 33 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Am pus linkul de la reteta si mi-a scris ca un administrator va trebui sa aprobe reteta :O Nu era voie? Acolo se vedea exact si cum se leaga si se pune la cuptor... Anyway, ti-o scriu mai jos in cuvintele mele, adaptata Monti [in original e cu miere si zahar]:
Pastrama de pui - inspirata de lalena
Se iau doi piepti de pui dezosati si se taie fiecare in doua.
Se pregateste o marinada din 3 pahare apa, 2 lg sare, 1 lingurita ienibahar boabe/piper boabe, 2 frunze dafin. Se amesteca pana se dizolva sarea iar apoi se pune peste pieptul spalat bine intr-o caserola sau cratita cu capac. Apa trebuie sa acopere complet carnea. Se lasa la frigider 24 ore. [In var originala aici era si zahar in apa. Eu am pus un pic de vin alb.]
Se scoate apoi si se spala bine carnea si se usuca cu un prosop. Se face a doua marinada din 1 lg sos de soia, 3 lg ulei de masline, 1 lingurita piper macinat si 1 lg boia. Se unge carnea cu marinada asta si se mai lasa din nou in caserola acoperita la frigider 24 ore. [In var originala aici era si miere. Eu am scazut si din sosul de soia ca era prea pronuntat gustul.]
Dupa cele doua zile se scoate si se leaga bine fiecare bucata piept cu ata de bumbac. Se strange ata bine si se leaga pe toata lungimea, astfel va ramane fraged si nu se va usca. Apoi se pune pe o folie de aluminiu intr-o tava la cuptor: 180 grade, 60-70 min.
Dupa 30 min se scoate si se unge un pic cu sosul lasat si se baga inapoi pana e frumos rumenita. La final, dupa ce ce se raceste putin se scot atele si se feliaza f frumos. Pofta buna
__________________
Montignac faza I
reînceput în 15.06.2014
Jurnalul meu...
|
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui delyrics:
|
|
26 iun 2014, 18:52:00
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: galati, Belgia
Vârsta: 48
Dieta: ma ghidez dupa principiile MM
Date: 158cm, 66.4kg
Mesaje: 659
Aprecieri acordate: 607
Am fost apreciat(a) de 810 ori in 442 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de delyrics
Am pus linkul de la reteta si mi-a scris ca un administrator va trebui sa aprobe reteta :O Nu era voie? Acolo se vedea exact si cum se leaga si se pune la cuptor... Anyway, ti-o scriu mai jos in cuvintele mele, adaptata Monti [in original e cu miere si zahar]:
Pastrama de pui - inspirata de lalena
Se iau doi piepti de pui dezosati si se taie fiecare in doua.
Se pregateste o marinada din 3 pahare apa, 2 lg sare, 1 lingurita ienibahar boabe/piper boabe, 2 frunze dafin. Se amesteca pana se dizolva sarea iar apoi se pune peste pieptul spalat bine intr-o caserola sau cratita cu capac. Apa trebuie sa acopere complet carnea. Se lasa la frigider 24 ore. [In var originala aici era si zahar in apa. Eu am pus un pic de vin alb.]
Se scoate apoi si se spala bine carnea si se usuca cu un prosop. Se face a doua marinada din 1 lg sos de soia, 3 lg ulei de masline, 1 lingurita piper macinat si 1 lg boia. Se unge carnea cu marinada asta si se mai lasa din nou in caserola acoperita la frigider 24 ore. [In var originala aici era si miere. Eu am scazut si din sosul de soia ca era prea pronuntat gustul.]
Dupa cele doua zile se scoate si se leaga bine fiecare bucata piept cu ata de bumbac. Se strange ata bine si se leaga pe toata lungimea, astfel va ramane fraged si nu se va usca. Apoi se pune pe o folie de aluminiu intr-o tava la cuptor: 180 grade, 60-70 min.
Dupa 30 min se scoate si se unge un pic cu sosul lasat si se baga inapoi pana e frumos rumenita. La final, dupa ce ce se raceste putin se scot atele si se feliaza f frumos. Pofta buna
|
Pare delicioasa. Poate imi fac timp candva sa o fac. Am bagat-o la retetele favorite. Merci
|
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui michellabfirst:
|
|
26 iun 2014, 19:05:18
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: galati, Belgia
Vârsta: 48
Dieta: ma ghidez dupa principiile MM
Date: 158cm, 66.4kg
Mesaje: 659
Aprecieri acordate: 607
Am fost apreciat(a) de 810 ori in 442 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Azi cantarul mi-a confirmat greutatea de ieri, 68,800 kg. Nu e rau dupa o saptamana.Stiu ca vor veni si cele de stagnare sau slaba scadere dar sper sa nu ma descurajez.
Asa ca schimb tikerul
|
Acest membru apreciaza mesajul lui michellabfirst:
|
|
27 iun 2014, 07:10:02
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 65.8kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 33 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de michellabfirst
Azi cantarul mi-a confirmat greutatea de ieri, 68,800 kg. Nu e rau dupa o saptamana.Stiu ca vor veni si cele de stagnare sau slaba scadere dar sper sa nu ma descurajez.
Asa ca schimb tikerul
|
Super michella! Keep on the good work!
Mie aseara imi era maaare pofta de fainoase, asa ca am transformat salata planuit in vreo 4 clatite cu faina integrala, albus si apa minerala pe care le-am papat cu urda si dulceata conforma. Azi dim la cantar nu se vedea vreo influenta rea... Dar e drept ca am facut si fitness mai cu sarg aseara
O zi conforma, montignacelor!
__________________
Montignac faza I
reînceput în 15.06.2014
Jurnalul meu...
|
Acest membru apreciaza mesajul lui delyrics:
|
|
27 iun 2014, 08:43:42
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: galati, Belgia
Vârsta: 48
Dieta: ma ghidez dupa principiile MM
Date: 158cm, 66.4kg
Mesaje: 659
Aprecieri acordate: 607
Am fost apreciat(a) de 810 ori in 442 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Banuiesc ca au fost si foarte bune clatitele tale Eu incerc sa ma abtin de la fainoase pt o perioada de timp. Dar daca rezist si continui, cand fac o luna de regim, am sa ma rasfat la o masa numai cu clatite
Sportul nu se lipeste de mine asa ca... pas.
Astazi cantarul rade de mine.Daca ieri imi arata 68,800, azi imi arata 69,600 Sa nu dai cu cineva de pamant?! Nu cu mine ca eu am mancat conform zic eu. La MD 3 wasa 29% cu gem conform, P mancare de linte (linte, rosii si putin UM) cu aproximativ 200 gr piept de curcan fript, G jumatate mar, C salata verde, masline, ceapa, rosie, ardei, o andiva si cam 50 gr feta. Si inca o G din cealalalta jumatate de mar. Conform zic eu.
Azi nu stiu ce mananc, vad ce am prin frigider conform.
|
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui michellabfirst:
|
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|