Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #12061 (permalink)  
Vechi 08 mai 2015, 20:23:34
cristy28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Anglia
Vârsta: 49
Dieta: Montignac
Date: 156cm, 54.7kg
Mesaje: 248
Aprecieri acordate: 549
Am fost apreciat(a) de 532 ori in 235 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Emy,imi pare rau ca s-a dus ziua de plaja,dar lasa,vin altele.
Sa ai sejour placut la Roma si sa te bucuri de familie.O sa ne fie dor de tine dar ne gasesti tot aici cand vii
cristy28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui cristy28:
VentoFreddo (08 mai 2015)
  #12062 (permalink)  
Vechi 08 mai 2015, 20:36:37
VentoFreddo's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de cristy28 Vezi mesajul
Emy,imi pare rau ca s-a dus ziua de plaja,dar lasa,vin altele.
Sa ai sejour placut la Roma si sa te bucuri de familie.O sa ne fie dor de tine dar ne gasesti tot aici cand vii
ce rau ca nu poti manca nici nuci,migdale etc..ma gandeam ca doar la carne ti se intoarce..Ce sa zic,asculta-ti organismul,o fi stiind el ceva..

Multumesc,am net pe telefon si cred ca o sa intru,dar nu pot sa trimit mesaje,O s ama gandesc la voi,poate ma tine departe de prostioare
Gata,ma duc sa iau cina,sa spal niste vase si sa intind niste rufe,si pe urma la culcare..mai devreme azi,ca maine ne trezim de la 6 si ceva
Va pup si noapte buna!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui VentoFreddo:
cristy28 (08 mai 2015)
  #12063 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 08:31:36
Mihaela1006's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de michellabfirst Vezi mesajul
Na ca pun si eu o poza cu tortul aniversar facut cu manutele mele dupa reteta Laurei Sava ( spirala cu ananas) si de care nu ma ating
Foarte frumoase: fata, tortul, poza :* Sa nu mai zici nimic rau de tine, eram sigura ca esti prea critica. Capul sus, privirea inainte, indreapta spatele, suge burta si strange posteriorul, ai cu ce sa te mandresti Si daca ai cateva kilograme mai mult decat iti doresti, sunt trecatoare!
Citat:
Anterior postat de cristy28 Vezi mesajul
...
DEspre mine,zic ca nu pot manca nici acu cine stie ce..
Mi-am luat la munca doua" senvisuri" facute doar din felii cascaval,sunca presata si castravete si dupa ce l-am mancat pe primul,am muscat din al doilea si nu am putut sa inghit(adica am scos tot din gura,am pus restul la gunoi,am baut apa si cam atat).
Ptr cina am facut carnea aia de vitel cu sos de rosii si ptr familie cartofi la cuptor ptr garnitura.Si,...am mancat si eu,cu castraveti murati. De carne nu am putut sa ma ating,dar 2 cupcakes-uri si 3 biscuiti digestivi cu finetti au mers de numa',numa.Adicatelea,am scrantit-o.Mai sa fie,nu mi-a fost rau deloc,nu mi-a venit sa dau la gunoi nimic.
Nu=mi merge deloc cu invatatul,simt ca ma inec la mal,nu mai pot,pur si simplu mi se pare ca nu fac fata; cu cat invat,in loc sa ma dumiresc parca nu mai stiu nimic,e tot o halandala in capul meu.Nici sport nu am vrut sa fac azi,parca m-am dereglat de tot.Ajutorrr!
Iti trebuie un moment de relaxare, vitamine la greu, odihna
Citat:
Anterior postat de Laura Vezi mesajul
Am vazut ca suneti interesate de socata, va pun eu o reteta de sirop.de soc care se face normal cu zahar, dar voi puteti inlocui zaharul cu ce e conform
Pt o portie de sirop e nevoie de:
-25 flori de soc mari
- 2 lamai mari
- 60g sare de lamaie(puteti inlocui cu inca 3lamai)
- 2 l apa
Lamaile se spala si se feliaza subtire, si adauga florile de soc spalate bine, sarea de lamaie si apa peste. Se amesteca bine si se lasa 24 ore la loc racoros. Se pune intr.o strecuratoare, se scurg bine florile si lamaia, si apoi la 1 litru de sirop rezultat se adauga 1,200kg zahar. Se amesteca bine, si mult, pt ca se dizolva greu, apoi se pune in sticle si umple pana sus de tot sticla, sa nu ramana aer, si se pasyreaza in camara.
Eu asa am facut si mi.a stat pana iarna, si mu a fermentat. Am mai facut sirop cu zahar mai putin si cu miere insa asta l.am congelat ca sa fiu sigura ca nu fermenteaza. Oricum puteti face prima parte cu socul si lamaia, si apoi puneti indulcitorul care il vreti.
Aceasi reteta se face si cu trandafiri roze, parfumati, iese o minunatie, eu nu am facut, a facut soramea, a folosit trandafiri cataratori rosii parfumati.
Multumesc pt reteta, este pentru sirop de soc, nu?
Eu vreau sa fac cum facea bunica, suc de soc, reteta de la petitchef este ok, nu pun linkul pe ca nu vreau sa imi stea mesajul in moderare, dar cere 1 kg de zahar la 10 l de apa. Stiu ca zaharul fermenteaza si socata iese acidulata, deci se schimba ceva si in structura glucidica a bauturii. Nu stiu daca mai fermenteaza fara zahar asa ca nu stiu cum poate iesi cu indulcitor.
Citat:
Anterior postat de michellabfirst Vezi mesajul
Multumesc Cris
Pai cam asta fac de cateva zile, imi zic ca sunt lucruri mult mai tragice pe pamantul asta si cel mai important e sa ma consider eu frumoasa pt ca de multe ori parerea care o ai tu insuti despre tine o transmiti si celorlalti.
Una din placerile mele, lucru care ma calmeaza cand nu sunt bine, este bucataritul, in special prajiturile.Tortul e minunat si la gust si multumesc acelei fete pe blogul careia am gasit reteta.
Tortul era pt surioara mea geamana, l am facut pt ca astazi este ziua ei Dar eu nu m am atins de el
Fetita mea are aproape 7 ani (in august)


Am norocul ca am formatul la unghii lunguiet si manichiura french e singura care imi place, altfel unghiile curate fara oja.
Si doi m am asezat pe scaun sa nu se vada mai mult, deci a fost premeditat
Daca vezi ca tot nu poti manca, incearca salatele.Sunt mai usoare si poate le accepti altfel.
Pai nu stii ca ce e dulce e si cel mai bun
Incearca sa mai faci o pauza de o zi la invatat, poate te ajuta.Cred si eu ca e alandala in capul tau atat timp cat fortezi creierul si la scoala si acasa.
Incearca sa faci ceva sa te relaxezi, nu te mai gandi la ce a fost in urma si ce va fi maine
Pai daca tortul era pentru ziua surorii tale gemene, La Multi Ani! Michella, sa ai parte de toate bucuriile, sa fii sanatoasa si fericita!
Citat:
Anterior postat de michellabfirst Vezi mesajul
Aaaai uitasem. Mi a adus sotul niste zarzare verzi dupa care eu sunt innebunita Si vroiam sa stiu daca le pot manca.Cu sare
da. sunt niste acrituri - sunt sigura ca IG e minuscul, iar vitamina C imensa
Citat:
Anterior postat de cristy28 Vezi mesajul
Eu cred ca esti f stresata,deai nici nu reusesti sa mananci cum trebuie,creierul e supersolicitat si iti cere carbohidrati
Incearca salate,nuci,avocado..hrana pt creier

Da, Emy, asa e,cum zici,dar nu pot sa mananc nimic gen nuca,sau ulei,orice are lipide As manca numai carbo si numai de-aia rai,sper sa ma fi ajutat abaterea de azi si sa intru in normal de maine,ca tot e uichend.
Cristy, cum am zis si mai sus, ai o lipsa si corpul iti cere ceva. E clar ca dieta te oboseste, avand atat de invatat . Mananca fructe dulci, fructe uscate daca iti plac, ciocolata, nu e un capat de tara.
__________________
Jurnal Mihaela1006 II, Jurnal Mihaela1006 , Dormi suficient
Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul
Fetelor, nu va mai conduceti dupa iluzii, inca nu s-a descoperit slabirea in cateva zile.
Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Somnul slabeste,e dovedit!
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Mihaela1006:
cristy28 (09 mai 2015)
  #12064 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 10:57:22
cristy28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Anglia
Vârsta: 49
Dieta: Montignac
Date: 156cm, 54.7kg
Mesaje: 248
Aprecieri acordate: 549
Am fost apreciat(a) de 532 ori in 235 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Neatza fetele,
Voi aveti dreptate;organismul meu e mai destept ca mine, stie ce vrea
Ma simt mai bine in dimineata asta desi cantarul imi arata in plus,
Ma duc la piata si iau branza si smantana sa mananc cu mamaliga din tarate de ovaz( ii pun tumeric si iese ca originalul).Am de gand sa ma duc la shopping apoi, hai hui, cumpar toate soiurile de fructe si legume si mai casc gura.
Poate fac si cele trei mile cu Leslie si mai pe seara, daca ma simt in stare mai fac un subiect ptr examen din ce s a dat in trecut.
Maine iau trupa si plecam la plimbare(invat dimineata cateva ore) apoi sa nu mai aud.E un oras in tarisoara asta care ma fascineeaza, seamana cu Sinaia noastra.E cam departe dar acolo vreau sa merg. Poate imi fac curaj sa conduc si eu masina noua , ca nu m am urcat deloc la volan de 2 luni de cand am luat o; e ff mare si mi a fost teama, cumersul asta pe contrasensEu am una micuta, in 2 usi cu care ma descurc prin oras dar tare as fi curioasa sa o calaresc pe a lu barbate miu. Macar masina , ca de rest....
Multumesc ptr suport, chiar sunteti minunate toate , va doresc un weekend superb.
cristy28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui cristy28:
Mihaela1006 (09 mai 2015)
  #12065 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 11:56:05
michellabfirst's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: galati, Belgia
Vârsta: 48
Dieta: ma ghidez dupa principiile MM
Date: 158cm, 66.4kg
Mesaje: 659
Aprecieri acordate: 607
Am fost apreciat(a) de 810 ori in 442 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Am dat chix cu plaja,cand am ajuns batea un vant..cat a fost soare,vreo juma de ora,a mers cum a mers,dar cand a intrat soarele in nori..am fugit acasaSi dimineata era asa fain!..da daca nu am avut cremele la mine

Eu cred ca esti f stresata,deai nici nu reusesti sa mananci cum trebuie,creierul e supersolicitat si iti cere carbohidrati
Incearca salate,nuci,avocado..hrana pt creier.

Multumim,Laura,ce placere sa te (re) vad prin casutaNu am baut niciodata,dar mi s-a facut pofta citind descrierea ta

Bucataritul e relaxant,dar e si periculos ca hobby ca mai lingi o spatula,mai gusti o crema,mai dai cu degetul la o spuma..Mai ramane cate ceva care e pacat sa arunciPana la produsul finit,deja ingeram calorii si chestii ne conforme.Eu deaia nu mai gatesc,de cand ma bate al meu la cap sa-i fac niste eclere cu crema pasticeraDar tu gatesti conform,dupa acel blog,asa ca e ok

La multi ani surioarei,ce frumos,gemene
Si sa-ti traiasca fetita!
Tre' sa recunosc ca am gustat din crema dar numai atat cat a fost nevoie sa vad daca totul e cum trebuie.Asa este, atunci cand gatesti fara sa ti dai seama aduni o groaza de calorii "proaste" numai gustand.
Tortul nu a fost ala conform de pe blogul acelei fete cu retete Monti ci a fost reteta cu toate nepermisele de aia ziceam ca nu ma ating de el
Multumesc pt urari Da, gemene suntem, eu cu 10 min mai mare ca ea.Dar cine ne vede nu ar zice ca suntem gemene, ea e bruneta cu parul lung si o cocheta, eu blonda, par scurt si mai baietoaica.

Citat:
Anterior postat de cristy28 Vezi mesajul
Eu cred ca poti manca zarzare cate vrei dar nu exagera cu sarea ca nu e buna ,stii tu..
Ce pauza sa mai fac,ca pe 2 iunie am examenu si de el depinde cariera mea etc,etc si o sa ma scot singura din functiune daca nu ma potolesc,stiu
Azi,dupa ce am lucrat cu vreo 6 grupe de copii,citit,scris,mate,am venit acasa,am pus mancarea la foc si am incercat sa fac un test din anii trecuti intre timp.Numai bazaconii imi veneau in cap,plus ca mi-a luat o ora si eu intr-o ora tre sa fac 4 subiecte.Examenu e 2 ore si 15 min si am 4 intrebari intr-o ora si 2 eseuri in cealalta ora.Daca erau in romana,fluieram cu ele,dar in spurcata asta de engleza
Mersi,Michelina,simt asa ca esti alaturi de mine si tare bine imi face,macar mai zic si eu ofu cuiva
Eu cred ca pui prea multa presiune asupra ta si de aici si impresia ca nu iti intra nimic in cap.Zic ca stresul e de vina.Sunt sigura ca in ziua examenului ai sa fii mult mai pregatita decat crezi.Numai incearca sa te stresezi mai putin si sa fii putin mai indulgenta cu tine

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul

Vreau si eu!!!!
ROntaiam ca disperata la ele,aveam in pom acasa..imi puneam cate un castron in poala si rontaiam in timp ce citeam..fericire curata..aici nu se gasesc
Cu sare nu am mancat niciodata,dar stiu ca bunicul meu manca asa
Vai,ce pofta imi e
Te cred ca si eu in Ro ma duceam si mi cumparam cu pungile din piata si ce copac vedeam cu acrituri, trebuia sa ma catar cumva sa culeg macar doua trei.
Sunt foarte bune cu sare numai ca, cum zicea si Cris, nu prea e buna.
Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
eu zic ca sunt conforme,pt ca nu au zahar!(inca).Mananca-le la gustare sau inlocuieste o masaSa ai pofta si sa te gandesti si la mine,ca inghit in sec aicea
Ma gandesc

Citat:
Anterior postat de cristy28 Vezi mesajul
waw!Michella,ai o sora geamana,ce frumos...sa-ti traiasca si asemenea ptr fetita
Multumesc

Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul

Foarte frumoase: fata, tortul, poza :* Sa nu mai zici nimic rau de tine, eram sigura ca esti prea critica. Capul sus, privirea inainte, indreapta spatele, suge burta si strange posteriorul, ai cu ce sa te mandresti Si daca ai cateva kilograme mai mult decat iti doresti, sunt trecatoare!

Pai daca tortul era pentru ziua surorii tale gemene, La Multi Ani! Michella, sa ai parte de toate bucuriile, sa fii sanatoasa si fericita!

da. sunt niste acrituri - sunt sigura ca IG e minuscul, iar vitamina C imensa

Cristy, cum am zis si mai sus, ai o lipsa si corpul iti cere ceva. E clar ca dieta te oboseste, avand atat de invatat . Mananca fructe dulci, fructe uscate daca iti plac, ciocolata, nu e un capat de tara.
Merci Auzi, da nu ar putea kg sa fie trecatoare da mai repede ca simt cum imi pierd rabdarea
Multumesc asemenea

Citat:
Anterior postat de cristy28 Vezi mesajul
Neatza fetele,
Voi aveti dreptate;organismul meu e mai destept ca mine, stie ce vrea
Ma simt mai bine in dimineata asta desi cantarul imi arata in plus,
Ma duc la piata si iau branza si smantana sa mananc cu mamaliga din tarate de ovaz( ii pun tumeric si iese ca originalul).Am de gand sa ma duc la shopping apoi, hai hui, cumpar toate soiurile de fructe si legume si mai casc gura.
Poate fac si cele trei mile cu Leslie si mai pe seara, daca ma simt in stare mai fac un subiect ptr examen din ce s a dat in trecut.
Maine iau trupa si plecam la plimbare(invat dimineata cateva ore) apoi sa nu mai aud.E un oras in tarisoara asta care ma fascineeaza, seamana cu Sinaia noastra.E cam departe dar acolo vreau sa merg. Poate imi fac curaj sa conduc si eu masina noua , ca nu m am urcat deloc la volan de 2 luni de cand am luat o; e ff mare si mi a fost teama, cumersul asta pe contrasensEu am una micuta, in 2 usi cu care ma descurc prin oras dar tare as fi curioasa sa o calaresc pe a lu barbate miu. Macar masina , ca de rest....
Multumesc ptr suport, chiar sunteti minunate toate , va doresc un weekend superb.
Sa mi zici si mie Cris cum faci mamaliga, adica ce incrediente mai exact, ca iar mi ai adus aminte de mamaliga cu branza si simt ca mi ploua in gura
Fa ti curaj si urcate la volan ca ai sa vezi apoi ca totul vine de la sine.Eu cand mi am schimbat prima mea masina si mi am luat alta mi am zis ca eu nu sunt capabila sa o conduc asa de imensa mi se parea.Dar asta a durat vreo 10 min.A fost mai greu cu parcarile la inceput dar m am obisnuit.Asa ca, curaj
Sa te distrezi si sa te relaxezi cat poti de mult ca ai nevoie
Eu ieri am avut o seara cam proasta.Dupa ce am mancat pe la orele 18 trei wasa 29% cu un rest de humus, pe la 8 am mancat zarzare cu sare apoi pe la 10 seara am vazut pieptul de curcan ce l facusem pt soramea si am mancat cu salata verde apoi pe la 12 noaptea imi trebuia dulce asa ca am mai mancat 3 wasa cu gem conform si cu lapte degresat.Acu sa mi ziceti voi daca eu sunt normala eu una nu cred.
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...ml#post1378744

Nu poti face totul intr o zi!!!
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui michellabfirst:
cristy28 (09 mai 2015)
  #12066 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 13:28:50
cristy28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Anglia
Vârsta: 49
Dieta: Montignac
Date: 156cm, 54.7kg
Mesaje: 248
Aprecieri acordate: 549
Am fost apreciat(a) de 532 ori in 235 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Michella, eu fac mamaliga din ochi:pun apa cu sare la fiert, normal, apoi pun tarate pana se face ca un terci, adaug putin tumeric sa fie galbena, o las pana se desprinde de cratita si o servesc cu diverse.
Am fost la piata, era de groaza, super aglomerat, se statea la coada ptr parcare, nu erau cosuri, nebunie!!!
Am luat fructe in prostie, compoturi fara zahar, suc de grepfruit si de lime fara zahar si... tarraaaa, un pepene rosu
Tot nu mi e foame, azi am baut o cafea si am mancat vreo 5 boabe strugure.Ma bag la invatat si daca ma apuca foamea am multe conforme cu care sa ma lupt.
Cat despre condus, nu stiu... parca m am prostit, ca doar in tara aveam tot masina mare si nu aveam griji.Aici sunt stradute inguste si mergem pe partea ailalta de mi se pare ca ma lovesc toti. Vad eu cand imi fac elan...
cristy28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui cristy28:
michellabfirst (09 mai 2015)
  #12067 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 13:33:08
cristy28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Anglia
Vârsta: 49
Dieta: Montignac
Date: 156cm, 54.7kg
Mesaje: 248
Aprecieri acordate: 549
Am fost apreciat(a) de 532 ori in 235 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Michella, ce tuta sunt!Clar ca era si ziua ta daca era a sorei tale.
La multi ani!!!!! Tot ce iti doresti,din toata inima iti spun sa traiesti si sa ai o viata frumoasa
cristy28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui cristy28:
michellabfirst (09 mai 2015)
  #12068 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 14:02:14
michellabfirst's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: galati, Belgia
Vârsta: 48
Dieta: ma ghidez dupa principiile MM
Date: 158cm, 66.4kg
Mesaje: 659
Aprecieri acordate: 607
Am fost apreciat(a) de 810 ori in 442 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de cristy28 Vezi mesajul
Michella, ce tuta sunt!Clar ca era si ziua ta daca era a sorei tale.
La multi ani!!!!! Tot ce iti doresti,din toata inima iti spun sa traiesti si sa ai o viata frumoasa
Multumesc taree mult!
Nu esti tuta, eu nu am fost clara in exprimare
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...ml#post1378744

Nu poti face totul intr o zi!!!
Răspuns cu citat
  #12069 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 14:04:16
michellabfirst's Avatar
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: galati, Belgia
Vârsta: 48
Dieta: ma ghidez dupa principiile MM
Date: 158cm, 66.4kg
Mesaje: 659
Aprecieri acordate: 607
Am fost apreciat(a) de 810 ori in 442 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Cris, taratele sunt tarate de grau? Ai cumva o poza sau un nume sa mi fac o idee daca e acelasi lucru cu ce cumpar eu aici?
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...ml#post1378744

Nu poti face totul intr o zi!!!
Răspuns cu citat
  #12070 (permalink)  
Vechi 09 mai 2015, 14:10:54
cristy28's Avatar
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Anglia
Vârsta: 49
Dieta: Montignac
Date: 156cm, 54.7kg
Mesaje: 248
Aprecieri acordate: 549
Am fost apreciat(a) de 532 ori in 235 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de michellabfirst Vezi mesajul
Cris, taratele sunt tarate de grau? Ai cumva o poza sau un nume sa mi fac o idee daca e acelasi lucru cu ce cumpar eu aici?

Taratele sunt de ovaz, oatbran se numesc aici,deci nu cred ca te ajuta.Nu cred ca merge cu tarate de grau,nici nu am incercat vreodata.
Chiar acu mananc branza feta greceasca,smantana si mamaliga din tarate,ca dupa primele 5 min de citit mi-a venit foameaMananc incet, sper sa nu-mi fie iar rau dupa,dar vad ca intra.
cristy28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui cristy28:
michellabfirst (09 mai 2015)
Răspunde

Informatii despre slabit
calorii, dieta, fetelor, gasca, michel, montignac, partea, sanatos, slabit, tin


Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Gasca fetelor care tin Montignac partea IX VAmedeea Dieta Michel Montignac 4971 02 ian 2012 04:11:16
Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII Slabuta Arhiva - Dieta Michel Montignac 4048 19 iun 2011 10:02:48
Gasca fetelor care tin Montignac partea V Slabuta Arhiva - Dieta Michel Montignac 4071 19 oct 2010 22:05:39
Gasca fetelor care tin Montignac partea II Slabuta Arhiva - Dieta Michel Montignac 4413 09 iul 2010 10:01:33
Gasca fetelor care tin Montignac partea I adynna Arhiva - Dieta Michel Montignac 3430 07 apr 2010 22:49:32

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole