Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
Discuta despre Arhiva - Dieta Michel Montignac in cadrul subiectului Gasca fetelor care tin Montignac partea VII, parte din categoria Dieta Michel Montignac; loly, nu ai pe nimeni in tara care sa ti-o trimita? eu iti pot trimite de la Cluj la Satu ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
23 ian 2011, 15:48:49
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 37
Dieta: montignac-man
Date: 163cm, 69.7kg
Mesaje: 2.697
Aprecieri acordate: 1.774
Am fost apreciat(a) de 3.227 ori in 1.132 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
loly, nu ai pe nimeni in tara care sa ti-o trimita? eu iti pot trimite de la Cluj la Satu Mare oricand, doar ca nu stiu cum ar putea ajunge la tine
|
23 ian 2011, 15:51:29
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Bari, Italia
Vârsta: 55
Dieta: Monti pers
Date: 171cm, 107kg
Mesaje: 5.366
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
Sunt constienta ca nu rezolv nimic cu plansul! Tocmai de aceea imi tin ``sub nas`` aceasta poza sa vad mereu cum treb sa devin din nou,sa ma motiveze,sa-mi aduc aminte cum am fost Eu continuu,ca doar stii cat de greu merge la mine,dar tot nu ma las
|
23 ian 2011, 15:51:52
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 37
Dieta: montignac-man
Date: 163cm, 69.7kg
Mesaje: 2.697
Aprecieri acordate: 1.774
Am fost apreciat(a) de 3.227 ori in 1.132 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
magda, daca te rog tare tare mult, poti sa pui o reteta exacta dupa care faci aluaturile cu faina integrala si faina Man? ma intereseaza modul de lucru, eventual daca poti sa faci poze.
dupa ce scap de examenele astea, as vrea sa invat sa fac si eu painici si batoane, insa nu am facut niciodata in viata mea un aluat, si mi-e cam frica sa incerc.
am acasa faina integrala si tarate, as vrea sa le folosesc.
daca ai timp, cand ai timp, nu ma grabesc. tare as vrea sa invat sa fac aluaturi
|
23 ian 2011, 15:56:34
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Bari, Italia
Vârsta: 55
Dieta: Monti pers
Date: 171cm, 107kg
Mesaje: 5.366
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
Citat:
Anterior postat de floricica0vesela
loly, nu ai pe nimeni in tara care sa ti-o trimita? eu iti pot trimite de la Cluj la Satu Mare oricand, doar ca nu stiu cum ar putea ajunge la tine
|
Multumesc mult,dar nu este numai Atlassib-ul si acela e asa de scump ca nu se merita sa-mi trimita nimic din tara.Din pacate aici nu sunt altii din SM si nu vine nimeni cu microbusul pe aici
|
23 ian 2011, 15:59:34
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 37
Dieta: montignac-man
Date: 163cm, 69.7kg
Mesaje: 2.697
Aprecieri acordate: 1.774
Am fost apreciat(a) de 3.227 ori in 1.132 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
da Loly, stiu cum e, si eu la mama nu-i pot trimite nimic, doar ce ii mai duc eu sau tata cand mergem.....
|
23 ian 2011, 16:01:25
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
Ai sa reusesti,Loly!Sunt convinsa!
Citat:
Anterior postat de floricica0vesela
magda, daca te rog tare tare mult, poti sa pui o reteta exacta dupa care faci aluaturile cu faina integrala si faina Man? ma intereseaza modul de lucru, eventual daca poti sa faci poze.
dupa ce scap de examenele astea, as vrea sa invat sa fac si eu painici si batoane, insa nu am facut niciodata in viata mea un aluat, si mi-e cam frica sa incerc.
am acasa faina integrala si tarate, as vrea sa le folosesc.
daca ai timp, cand ai timp, nu ma grabesc. tare as vrea sa invat sa fac aluaturi
|
Floricico,daca ai stii ca in 5-7 minute deja erau la cuptor...Eu nu am rabdare sa framant sau sa las la dospit..Eu nu prea am rabdare de fel sa fac mancaruri prea elaborate!Trebuie sa fie ceva rapid!!!
De exemplu la tura asta de painici am facut astfel:
Am pus in 2 castroane cate o jumatate de cana de apa calduta si am pus apoi cate 1/2 de plic de drojdie uscata.La un castron am pus 1 lingura plina cu varf de fructoza si la celalalt am pus o lingura rasa de za'atar.Am adaugat faina cat s-a format un aluat consistent(dar am observat ca ramane destul de lipicios,orice i-as face.Asta am vazut data trecuta).Am folosit in total cam 400 g faina (m-am orientat ca data trecuta am pus putin mai putin de 1/2 de punga de kg,iar acum mi-a mai ramas ceva in punga,deci am dedus ca ar fi cam 400 g folosite).Am framantat pret de cateva secunde(nici cat sta mata-n coada!).Mi-am udat mainile si am format painici pe care le-am pus pe hartie de copt.Am luat o furculita si le-am intepat,ca sa fie si ele cu niscai model,apoi le-am udat un pic cu apa(cu o pensula) si...la cuptor cu ele.Acolo au inceput deja sa creasca frumos si sa se coaca si sa devina asa cum le-ai vazut in poze.Mi-a placut de data trecuta gustul lor,deci faina dr.Man chiar merita banii,insa asa cum spuneam,si cu alte tipuri de faina fac la fel si mie imi plac la gust.Nu intotdeauna cresc la fel.Astea cu faina Man cresc mult mai frumos.
Singurele aluaturi pe care le framant si le las la dospit sunt cele pentru pizza,placinta,paine cu faina ALBA!!!Dar alea sunt kiiih pentru dieta noastra!
Ultima dată editat de oanamagdalena; 23 ian 2011 at 16:04:42.
|
23 ian 2011, 16:09:50
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 37
Dieta: montignac-man
Date: 163cm, 69.7kg
Mesaje: 2.697
Aprecieri acordate: 1.774
Am fost apreciat(a) de 3.227 ori in 1.132 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
si oare daca incerc acuma repede repde cu faina integrala si tarate, ies dupa reteta asta? le pot lasa si sa dospeasca putin
cam cata faina si cate tarate sa pun?
fug sa cumpar drojdie si ceva fructe uscate si revin.
apoi ma hotarasc eu cu ajutorul vostru
|
23 ian 2011, 16:16:35
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
Poti pune cam jumate-jumate.Dar sa stii ca si daca le lasi sa dospeasca,astea care au tarate nu vor creste mai deloc!Doar daca nu pui tarate si folosesti doar faina integrala de care vrei tu(grau,orz,secara,ovaz),atunci le poti lasa sa dospeasca si vor creste(nu ca cele cu faina alba,dar vor creste!).La sfarsit lasa-le sase raceasca cu un prosop curat si uscat pus peste ele,ca altfel se usuca.Sa nu te sperii daca vei vedea ca aluatul nu este unul elastic ca la aluaturile framantate cu faina alba...Este vascos si lipicios chiar daca pui faina suficienta,dar foloseste-te de apa ca sa ai in permanenta mainile umede cand vrei sa le modelezi.
Succes!
Ultima dată editat de oanamagdalena; 23 ian 2011 at 16:18:37.
|
23 ian 2011, 16:19:03
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 16 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 173cm, 80kg
Mesaje: 155
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori intr-un mesaj
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
Citat:
Anterior postat de Diana D
Neata frumoaselor, sa va arat cum e la Bucuresti , unde ninge fara oprire de ieri dimi:
|
Dia, in ce zona stai ca pare udeva prin centru.... vb dupa cladirea care se vede in fata
FlorentinaHN, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2391 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1874 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1358 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
23 ian 2011, 16:22:02
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 16 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 173cm, 80kg
Mesaje: 155
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori intr-un mesaj
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII
Citat:
Anterior postat de oanamagdalena
Am mai facut 2 bucati de somon salbatic la tigaie(cu ghimbir,sare,piper,usturoi rondele,sos de soia si ulei de struguri,plus vin alb),ca sa imi iau maine la mine cu brocoli fiert.
Acum am painisoarele la cuptor(4 dulci,cu fructoza si faina dr.Man,iar 4 cu za'atar si faina dr.Man(este un amestec arabesc de condimente,care merge foarte bine peste lipii date cu ulei de masline,la pizza,la carnuri sau la cartofi la cuptor).Eu il am pe cel din Israel,dar am inteles ca in Bucuresti este la magazinele arabesti cu tot felul de alte condimente de ale lor,care sunt grozave!!!Daca aveti posibilitatea,incercati-l!Gasiti pe net tot felul de retete cu acest amestec de condimente!
|
Ce ne faci tu Magda... ce ne faci? imi lasa gura apa tot ce gatesti. Ms mult ca postezi retetele ca ocazioal mai surptid si eu oamenii placut cu cate o buatate de-a ta
FlorentinaHN, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2391 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1874 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1358 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|